Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

Gal kam aktualu dabar, o gal ir ateiciai....

Galima pirkti, o galima ideju pasisemti ir pas musu vietinius auksarankius baldininkus kazka pasigaminti.

Idejos vaiku kambario baldams

As, asmeniskai, vos akiu nepraziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 07, 00:04)
Oho Biesas kokia poema cia apie musu namus pavare biggrin.gif Jei nebutum sakes,kad vyriskis, buciau pagalvojus,kad moteriskes rasyta. Taip jausmingai, lyg pasaka sektum biggrin.gif Reiks vyrui pries miega paskaityt biggrin.gif

Pas Jova, ta siena pagrindine nesancioji.
13-oji, o tu gal radai jau kur egluciu? Ar dirbtine statysi? Maximoj dirbtiniu ale pusu maciau, visai turtingai kaip "medis" atrodo. Bet va, kas is to vaizdo, kai kvapo jokio g.gif Kai jau ka rasi, sauk garsiai, man iki sestadienio gyvos egles reikia doh.gif  Darom toki nerealu Kaledini baliuka vaikams, su samdyta organizatore. Zmoniu, tai koki arti 30 nusimato doh.gif  ax.gif Dabar galvosuki turiu,kaip sutalpinti, pavaisinti, namus papuosti.

ale rimtai kur sutalpinsi, namas vistiek toks mazas lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas per organizatore? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 06, 22:04)
13-oji, o tu gal radai jau kur egluciu? Ar dirbtine statysi? Maximoj dirbtiniu ale pusu maciau, visai turtingai kaip "medis" atrodo. Bet va, kas is to vaizdo, kai kvapo jokio g.gif Kai jau ka rasi, sauk garsiai, man iki sestadienio gyvos egles reikia doh.gif

uredija pardavineja, gal ka pasiulytu tinkamo 4u.gif
http://www.simu.lt/?s=eglutes.htm
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 06, 23:04)
Maximoj dirbtiniu ale pusu maciau, visai turtingai kaip "medis" atrodo. Bet va, kas is to vaizdo, kai kvapo jokio g.gif

geriau pirk dirbtinę, jeigu gražią rasi, gyvos nebyrės spygliai, reikės šluoti, kas iš to jeigu iki naujų metų pusę spyglių nubyrės, be to, kitais metais nereikės ieškoti. Žinoma, jeigu rasi gražią dirbtinę, kad atrodytų kaip tikra wub.gif Tada ir mums pasakyk, kur radai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 07 gruodžio 2009 - 10:07
QUOTE(aulina @ 2009 12 06, 11:34)
kur yra arsenalas?  g.gif

pabaliuose ,baziu teritorijoje mes pirkome
QUOTE(janna @ 2009 12 06, 14:24)

pas mus abra-kadabra gaunasi su dazais  doh.gif ,

doh.gif na jo ,tekks dazyti dar karteli ...

QUOTE(biesas66 @ 2009 12 06, 17:19)
Na kagi,noriu dar karta padekoti usz suteikta garbe  ir leidima ,zvilgteleti i jusu grozybes. Daug dienu,daug naktu nemiegojau kol viska perziurejau.

blink.gif oho kaip isamiiai visus namucius apzvelgei thumbup.gif

labukas

pravaziavome savaitgali mes per statybines parduotuves ,ieskojome katilinei plyteliu akcijiniu...bet neradau pilksvu pigiu ,daugiausia akcijos grindu plytelems akmens mases arba visai baltos .na dar reiks iki jupojos nulekti apziureti ...
o dar ir kedziu nenupirkom ,kol nuvaziuosim apziureti ir nebeliks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 06, 20:04)
man iki sestadienio gyvos egles reikia doh.gif  Darom toki nerealu Kaledini baliuka vaikams, su samdyta organizatore. Zmoniu, tai koki arti 30 nusimato doh.gif  ax.gif Dabar galvosuki turiu,kaip sutalpinti, pavaisinti, namus papuosti.

o nenori gyva kieme pasisodinti ir papuosti? nes jei dabar gyva i namus parnesi, tikrai nubyres iki svenciu smile.gif
smagus vakarelis laukia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2009 12 06, 20:31)

As, asmeniskai, vos akiu nepraziurejau  blush2.gif

labai grazus baldeliai wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

oho, na ir plepat blink.gif blink.gif blink.gif
Nebespeju vytis biggrin.gif

Biesai, ale kokis poetas beesantis biggrin.gif
Del eglutes - vakar maximoj nupirkau maza dirbtine - tai su vaikais susiorganizavom puosimo vakara - visem dziaugsmo buvo biggrin.gif
Bet mano mazoji vistiek liko nepatenkinta - per maza egle doh.gif
Tai teko prizadet, kad ju kambary papuosime dar ir gyva saka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kur buvus, kur nebuvus, pasirodau ir as blush2.gif Visada paskaitau jusu pokalbius, bet kol prieinu pabaiga, nebespeju pasisakyti, o jei pasicituoju ir viskas dingsta, tai isvis nervai ima doh.gif

biesai, aciu uz komentarus blush2.gif

Pas mus po biskiuka darbai vyksta thumbup.gif Jau uzsisakiau tapetus vaiku kambariams, laiptinei, miegamajam thumbup.gif Vienus tapetus ir as issrinkau Tom& Jery, kazkas maciau tokius irgi dukrytes kambariui isrinko thumbup.gif Tvora baigta, pradejo antram aukste kloti medines lentas thumbup.gif Kas cia dar g.gif Jau laukiu, kada pradesiu sveisti antra auksta bigsmile.gif Kol kas tiek is mano statybu fronto tongue.gif

P. S. vel kol prisiruosiau pasisakyti blush2.gif bet ziuriu, kad esu itraukta i pirma puslapi, tai teko tarti zodeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2009 12 07, 11:58)
Vienus tapetus ir as issrinkau Tom& Jery, kazkas maciau tokius irgi dukrytes kambariui isrinko  thumbup.gif 

O,tai vienodas sienas turesim bigsmile.gif Jei meistriukas neatguls i ligos patala,sia savaite gal isklijuos g.gif Bet vakar nekaip atrode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2009 12 07, 13:17)
O,tai vienodas sienas turesim  bigsmile.gif Jei meistriukas neatguls i ligos patala,sia savaite gal isklijuos  g.gif Bet vakar nekaip atrode  unsure.gif

bigsmile.gif butinai pasirodyk, bent jau turesiu gyvai vaizda pries akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2009 12 07, 12:51)
Sveiki 4u.gif

oho, na ir plepat blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nebespeju vytis biggrin.gif

Biesai, ale kokis poetas beesantis biggrin.gif
Del eglutes - vakar maximoj nupirkau maza dirbtine - tai su vaikais susiorganizavom puosimo vakara - visem dziaugsmo buvo biggrin.gif
Bet mano mazoji vistiek liko nepatenkinta - per maza egle doh.gif
Tai teko prizadet, kad ju kambary papuosime dar ir gyva saka lotuliukas.gif

mane kartais draugai menininku isvadina. lotuliukas.gif gal dl to kad jei daraus remontus tai megstu paburti,atrasti ka ypatinga.. I poezija dar nelinkstu smile.gif

As esu tik uz tikra egle. Kaip ir uz naturalias medziagas interjere smile.gif GRyzes namo leksiu i maksima svediska eglute ciupti. kaip visada. Beto nuo ju ir spygliaiilgai nebyra.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 07, 14:43)

As esu tik uz tikra egle. Kaip ir uz naturalias medziagas interjere smile.gif GRyzes namo leksiu i maksima svediska eglute ciupti. kaip visada.    Beto nuo ju ir spygliaiilgai nebyra.

Patinka ir man naturalios medziagos drinks_cheers.gif Ir egles naturalios drinks_cheers.gif Bet kad jau nebebuvo siemet upo i ketvirta auksta bogint egle su vazonu - kuriais cia metais MB vos nepatruko lotuliukas.gif O be vazono - bijau, kad dar nubyres iki Nauju... doh.gif O mano mazes jau reikalavo papuosti... Taigi - liko pasitenkint dirbtine doh.gif
Ir bendrai, naiviai tikiuosi, kad kitas Kaledas gal jau name sutiksim - tai pasireiksiu ten ax.gif
Atsakyti