Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

QUOTE(nise @ 2009 12 09, 15:47)
tiesa, esu vel pikta verysad.gif  blink.gif  pamenat, minejau, kad tie savaime nusileidziami dangciai nepatvarus, nuluzta. tai ka manot... pasikeitem pries metus i kitos, dar geresnes firmos savaime nusileidziancius dangcius. sssssssssssssssuuuuuuuuuuuu.......  ir vel nuluzo. jis brangus, bet savo kainos nepateisina.tai rekomenduoju-geraiu su paprastesniu mechanizmu.  tai dabar pirksiu be jokiu "vykrutasu"

koks nervas blink.gif o koki turejot (firma)?negi visi jie tokie nepatvarus...
Atsakyti
pirmieji- IDO, antruju toks sunkus pavadinimas(rodos tryliktoji tos firmos santechnika isigijusi) ax.gif draugams, broliui ir nuluzo.ju vel kt firmos. man, pries perkant sake, nekisk pinigu. bet tiek as tu dangciu norejau. masciau-mano vaikai didoki, per jega ju nelenks, man viskas bus thumbup.gif , bet..... pasirodo ne vaikuose esme. nieko gero. ir vieni ir kt islaike po 1m2men. juoksites, kad taip tiksliai apskaiciavau, bet rimtai, tik savaites skirtumas. tai dabar kaledas sutiksime be dangciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes tuos, kuriuos numaciau uzsisakyti, prie geriausiu noru tik sausio viduryje gali namus pasiekti, na, reiks dar i kt parduotuves uzlekti. tai va, verysad.gif
Papildyta:
merginos, truputi ne statybu tema(LABAI ATSIPRASAU). kaip reikia suzinoti rygos operos ir baleto teatro repertuara rusu ar lietuviu kalba. niekaip nesurandu reikiama kalba-latviskai nesuprantu, anglu nekertu(esu vokietaite). noriu i spragtuka seimyna per prievarta (cia apie vaikus) nuvezti. vilniuje nebera bilietu nei i viena spektakli, o sako rygoje liuks "spragtuko "baletas. aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nise: 09 gruodžio 2009 - 18:06
QUOTE(kulikauskienel @ 2009 12 09, 15:53)
Laba diena, bijau pameluoti 12 ar 13 rintiniu sudejo (rintinio aukstis 75 cm).  10 rintiniu jau pilna  vandens smile.gif

Nemazai sakyciau rintiniu sudejot smile.gif na mums (jei nemelavo) sake turetu uztekt kokiu 6-8 g.gif

Butu idomu isgirst nuomone apie sulinuku gylius is rekyvos puses merginu blush2.gif
Atsakyti
pabaliuose-uzteko suleisti 5 mirksiukas.gif ir vienas virs zemes pusiau islindes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nise: 09 gruodžio 2009 - 18:19
mes suleidom 8 ritinius mirksiukas.gif ir virš žemės dar vienas pakilęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2009 12 09, 18:47)

tiesa, esu vel pikta verysad.gif  blink.gif  pamenat, minejau, kad tie savaime nusileidziami dangciai nepatvarus, nuluzta. tai ka manot... pasikeitem pries metus i kitos, dar geresnes firmos savaime nusileidziancius dangcius. sssssssssssssssuuuuuuuuuuuu.......  ir vel nuluzo. jis brangus, bet savo kainos nepateisina.tai rekomenduoju-geraiu su paprastesniu mechanizmu.  tai dabar pirksiu be jokiu "vykrutasu"

O kur garantinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2009 12 09, 18:14)
pabaliuose-uzteko suleisti 5 mirksiukas.gif

QUOTE(Cili @ 2009 12 09, 18:17)
mes suleidom 8 ritinius  mirksiukas.gif ir virš žemės dar vienas pakilęs  ax.gif

Aciu uz greitus atsakymus 4u.gif na tikiuos kad ir mums iki 8 uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2009 12 09, 19:19)
O kur garantinis  g.gif

tai garantinis tvarkoje-pirma karta pakeite, nes nebuvo metu, o kt kartai-jau virs metu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2009 12 09, 18:22)
tai garantinis tvarkoje-pirma karta pakeite, nes nebuvo metu, o kt kartai-jau virs metu blink.gif  blink.gif

koks skirtumas kad metai, cia ju bedos. EU garantinis laikotarpis yra 2m VISKAM, na isskyrus maisto produktus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2009 12 09, 18:10)
merginos, truputi ne statybu tema(LABAI ATSIPRASAU). kaip reikia suzinoti rygos operos ir baleto teatro repertuara rusu  ar lietuviu kalba. niekaip nesurandu reikiama kalba-latviskai nesuprantu, anglu nekertu(esu vokietaite). noriu i spragtuka seimyna per prievarta (cia apie vaikus) nuvezti. vilniuje nebera bilietu nei i viena spektakli, o sako rygoje liuks  "spragtuko "baletas. aciu

o siauliuose netiks SPRAGTUKAS , mes siemeT planuojam nueitI su draugais ...tik as noreciau jauciu labiau i liepsnojanti leda smile.gif

SPRAGTUKAS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 09 gruodžio 2009 - 18:30
QUOTE(Osera @ 2009 12 09, 19:28)
o siauliuose netiks  SPRAGTUKAS , mes siemeT planuojam nueitI su  draugais ...tik as noreciau jauciu labiau i liepsnojanti leda  smile.gif

SPRAGTUKAS 4u.gif

AS buvau pries pora metu liepsnojanciame lede. Neitiketina kaip grazu,kokia atmosfera saleje. labai,labai patiko. Ir visiems rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti
liepsnojanti leda stebejau vilniuje pries kelis metus. bilietai buvo brangus. pilnas anslagas. net teko, kiek pamenu surengti sekancia diena ir antraji pasirodyma, i kuri bilietai buvo ispirkti per kelias valandas.

renginys suuuuuuper!!!! uzburiantis. negaila nei vieno lt. 4u.gif rankos nuo plojimo dar ilga skaudejo...ir speju, ne pas mane viena 4u.gif

kaip suprantu latvija turi tik operos teatra. sio teatro afisoje gruodzio menesi apie spragtuka net neuzsimenama. o sausiui man neduoda...
o pastatymas irgi latviu butu? ar tai gastroles kokio nors teatro latvijoje?
Atsakyti