Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

QUOTE(giedre.v @ 2009 12 04, 11:48)
jovos terorizavimas per az  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

šito nepamenu ax.gif
Atsakyti
buvo buvo, nepilnaverciu zmoniu ispuoliu lotuliukas.gif

as pagalvojau kad visos kurios negalim svenciu svest savo namuose galetume save pas masajugi pasikviest ir prisijungt kelionei i new yorka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 12 04, 09:20)
as pagalvojau kad visos kurios negalim svenciu svest savo namuose galetume save pas masajugi pasikviest ir prisijungt kelionei i new yorka  lotuliukas.gif

as uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 12 04, 06:03)
grysiu pirmadieni tai jei noresit imesiu fotkiu.

labai įdomu tokį reginį pamatyti bent nuotraukose, įdėk būtinai thumbup.gif
Atsakyti
sakiau siemet reik nepraleist ir stebet kokius ispardavimus kalediniu dekoraciju, nes noreciau lemputes kitais metais pakabint jau ant namo... ziuriu jysk'e yra dabar tokios lemputes, visai nieko butu... ale ner kur kabint dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 12 04, 14:53)
sakiau siemet reik nepraleist ir stebet kokius ispardavimus kalediniu dekoraciju, nes noreciau lemputes kitais metais pakabint jau ant namo... ziuriu jysk'e yra dabar tokios lemputes, visai nieko butu... ale ner kur kabint dar  doh.gif

vakar buvau yske, man atrodo ten vidui skirtos kabinti g.gif Matei laukui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2009 12 04, 09:53)
Su nauja, žiemiška tema  4u.gif
Biesai, prašome ne tik pažiūrėti, bet ir pakomentuoti nuotraukas  biggrin.gif  Čia kol neturi pats ką įdėti, kad kompensuotum  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Beje, dėl slaptažodžio, tai gyvenkime draugiškai  mirksiukas.gif Manau biesas nusipelnė slaptažodžio, taip aktyviai bendraudamas, o kad čia diena anksčiau, ai, tegu būna privilegija, kaip vyrui  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Ech, taip tikėjausi jau 2009 m kalėdas sutikti name, deja  verysad.gif  tai ir eglę išsitrauksiu plasmasinę tokią seną  irnesakyk.gif Tik daug sviesų pridegsiu, kad mano vaikui būtų įspūdis  rolleyes.gif

na,nuotraukas butinai pakomentuosiu. jau nieztejo nagai smile.gif Va,savaitgalis atejo,reikes pastudijuoti jusu grozybe. Ulala,kiek ten visko grazaus. Yspudinga. Ir dar karta patvirtinote mano nuomone kad kiekvienas naujas namukas -grazus ir nesvarbu ar klinkerinis,ar medinis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2009 12 04, 10:28)
Norėtųsi, kad slaptažodis būtų siunčiamas pranešant forume visoms ir ištrynus komentarus albume  smile.gif  Dovis, įžvelgiu privačių ir viešųjų interesų supainiojimą dėl pufiko  lotuliukas.gif

neprieko tas pufikas.

O kad jusu komentarus pamaciau-kas cia blogo. Priimu ir kritika ir gera zodi. Dar tik idomiau ,tai padeda pazinti zmogu geriau.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 04, 15:04)
Ir dar karta patvirtinote mano nuomone kad kiekvienas naujas namukas -grazus ir nesvarbu ar klinkerinis,ar medinis smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 12 04, 11:48)
as irgi kartais pagalvoju ka reiks deti ant didziuju langu... nieko geriau kol kas neismasciau kaip zaliuzes... tik nzn kokio tipo. labiausiai noreciau jauciu isoriniu zaliuziu, bet kazkaip nejauku kai pagalvoju, kad bet kas gali prieiti is lauko puses ir paziureti i vidu  fear.gif  na nzn, bet nenoriu visiskai apkrauti langu...
cia gal dar priklauso nuo interjero stiliaus. jei klasikinis tai super tokios sunkios uzuolaidos  smile.gif 

Papildyta:
niekas cia nesikivircija. dar nezinai ko cia pas mus buna  biggrin.gif pvz viesas mano architektes ispuolis pries mane ir jovos terorizavimas per az  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:
vau jega  thumbup.gif kaip as noreciau pamatyt kaledini NY  thumbup.gif sekmes  mirksiukas.gif

Giedre-siulyciau nueiti i ikeja i uzuolaidu skyriu. ten yra pardavinejamos sirmeles(lygtai taip galima vadinti) jos 60 cm plocio. Jos kabinasi ant specialios sistemos kuri susitraukia i sonus. Geras dalykas. Ir palyginus kainuoja tapati ka Lietuvoje panasaus pasidaryti. AS kai Savo butui dariau tai man kiekvienas kambarys atsistojo po 500 litu. T.Y. salione-sirmeles per visa siena,virtuveje romanete ir miegamajyje dienines ir naktines uzuolaidos. plius lovos uztiesalas su pagalvelemis(spalva kaip uzuolaidu) 450 litu . I uzuolaidu kaina ieina ir karnizai.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 04, 15:19)
neprieko tas pufikas.

O kad jusu komentarus pamaciau-kas cia blogo. Priimu ir kritika ir gera zodi. Dar tik idomiau ,tai padeda pazinti zmogu geriau.

kur jau nepatiks, kai liaupsina biggrin.gif
Atsakyti
Labas , smile.gif
sendien buvau dujose,uzpildziau prasyma,del duju ivedimo ,tai prasitare puse lupu,kad po nauju metu keisis ivedimo kaina ir nezino ar pigs ,ar pabrangs g.gif Gal jus ka girdejot??
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2009 12 04, 15:51)
Labas , smile.gif
sendien buvau dujose,uzpildziau prasyma,del duju ivedimo ,tai prasitare puse lupu,kad po nauju metu keisis ivedimo kaina ir nezino ar pigs ,ar pabrangs g.gif Gal jus ka girdejot??

pats pajungimas, "Lietuvos dujų" darbas kainavo 212 Lt. Ne taip jau ir daug ax.gif
Atsakyti