Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

biski ne i tema. man vienas rekomendavo pirma parketa sudeti ,po to spakliuoti,dazyti sienas:)
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2009 12 19, 00:20)
biski ne i tema. man vienas rekomendavo pirma parketa sudeti ,po to spakliuoti,dazyti sienas:)

kad dazyt antra sluoksni po parketo sudejimo tai sutinku, bet spakliuot.... dar taip nbegirdejau g.gif
Atsakyti
Wow,Jova ,kokie grazuciai mazuciai. Geru pirmu sventu Kaledu.
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2009 12 18, 23:20)

O tas kas rekomendavo..Kas pagal specialybe?
Atsakyti
Jova, nuotraukos wub.gif thumbup.gif Mažiukas tikras saldainiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 12 18, 21:46)
as pasigirsiu mes siandien irgi kaledines foto jau darem  ax.gif

Nu labai faina bigsmile.gif
Atsakyti
jova, dručkiukas tavo mažylis smile.gif Tavęs pažinti neįmanoma 4u.gif
žodis špakliavimas labai neaiškus, visi supranta savaip, neaišku, ar tai tinkavimas ar glaistavimas ax.gif Man atrodo glaistavimas ax.gif
Papildyta:
būtų gerai vadinti tikraisiais vardais mirksiukas.gif
Papildyta:
Kažkas į albumą įkėlė raudoną vonytę, bet nepasirašė kas ax.gif Kas iš mūsų nori būti inkognito? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 19 gruodžio 2009 - 10:32
Jova, koks mazyyylis tavo grazutis bigsmile.gif 4 ir 5 foto mano favoritai biggrin.gif
mes siandien arba ryt jau puosim egle ax.gif laukiu svenciu...
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 12 19, 11:35)
jova, dručkiukas tavo mažylis  smile.gif Tavęs pažinti neįmanoma  4u.gif
žodis špakliavimas labai neaiškus, visi supranta savaip, neaišku, ar tai tinkavimas ar glaistavimas  ax.gif Man atrodo glaistavimas  ax.gif
Papildyta:
būtų gerai vadinti tikraisiais vardais  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kažkas į albumą įkėlė raudoną vonytę, bet nepasirašė kas  ax.gif Kas iš mūsų nori būti inkognito?  g.gif

Ups,cia as viena savo darba imeciau.. Galvojau kad neisikele blush2.gif Sioje nuotraukoje norejau parodyti kad galima is dvieju spalvu supjauti kontura aplink vonia,ar kanors panasaus. Taip sakant ireminau balta vonia,raudoname fone kad butu kontrastas. bigsmile.gif
Cia pas sese isvaziuodamas dariau.
Pas mane omni connect internetas tai neimanoma normaliai nuotrauku kelti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 19, 15:05)
neimanoma normaliai nuotrauku kelti.. doh.gif

sukūriau albumą tavo vardu. Nuo šiol kelk savo nuotraukas, tarp jų ir raudonos vonytės į savo albumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 12 19, 17:30)
sukūriau albumą tavo vardu. Nuo šiol kelk savo nuotraukas, tarp jų ir raudonos vonytės į savo albumą  mirksiukas.gif

O labai aciu. Pagaliau ir as savo kampa turesiu jusu daugiabutyje
hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 12 19, 12:35)
jova, dručkiukas tavo mažylis  smile.gif Tavęs pažinti neįmanoma  4u.gif
žodis špakliavimas labai neaiškus, visi supranta savaip, neaišku, ar tai tinkavimas ar glaistavimas  ax.gif Man atrodo glaistavimas  ax.gif
Papildyta:
būtų gerai vadinti tikraisiais vardais  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kažkas į albumą įkėlė raudoną vonytę, bet nepasirašė kas  ax.gif Kas iš mūsų nori būti inkognito?  g.gif

tetukas juokias kad berniukas kaip sarpejukas atrodo blush2.gif lotuliukas.gif o as tai kur cia pazinsi su plius 10 kg doh.gif doh.gif

aciu visiem uz komplimentus 4u.gif 4u.gif

niu spakliavimas tai yra tas glaistavimas... ax.gif
Papildyta:
biesai, vonia thumbup.gif thumbup.gif labai gera mintis - issisaugojau ir archyvus mirksiukas.gif
Atsakyti