Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

QUOTE(Cheburashka @ 2009 12 28, 15:46)
Sunys mano irgi neramus buvo,liko miegot pirmam aukste,nes laiptais bijo lipt

jiems dabar įtemptas metas, labai stresuoja pasikeitus gyvenamajai vietai, po maždaug savaitės apsipras mirksiukas.gif Yra spec. raminamų lašiukų tokiam laikotarpiui vet. vaistinėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai,gal kaip nors apsipras be lasiuku smile.gif Galu gale jei ne,pasiimsiu Jorki i antra auksta lotuliukas.gif Ale mano ciaucei kiek laimes,eini ko i lauka,ta irgi verzias pro duris,paskui neina namo parvaryt,ant sniego atsigula ir guli,ziuri,lyg sakydama,tu eik,as dar cia pabusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cheburaska, sveikinu su ikurtuvem. Bet ziuriu tokie pat jausmai ir rupesciai kaip ir mano buvo smile.gif Nervuojantis kraustymas, bardakas visur, pervargimas ir jokio dziaugsmo(bent man). O su suniu lygiai tas pats. Stresavo jis pas mus ir charakteris pasikeite. Sargus labai pasidare. Bute isvis nelodavo. Kaledu nakti apsaugos policija sumaise adresa, pas mus atvaziavo, aplinnkui braizytis pradejo, tai musu sargas taip lot pradejo, visus ant koju sustate. Ale jausmas, tai slykstus, galvojau viskas,jau kazkas braunasi. I IIa. tik labai prasomas lipa. Ir gerai, maziau plauku sluot reikia smile.gif
Ale pas mus ,tai vis kitaip nei pas kitus biggrin.gif Siemet dvi egles papuosem. Anai visi spygliai nudziuvo, taip byret pradejo,kad net prisiliest neimanoma buvo. Kaledas atlaike ir i lauka buvo strenkta. O mokejau blyn visus 40. Jauciu cia nuo sildomu grindu ji neatlaike g.gif Kita Maximoje vakar u 3Lt papirkom biggrin.gif Bet gerule tokia, nei kuda, nei kokia brokuota, nors ir maise supakuota. Su tokia patirtim, jauciu reikes dirbtine isigyti.
Beja su praejusiom sventem visus:)
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 29, 01:40)
Su tokia patirtim, jauciu reikes dirbtine isigyti.

kas turi mažų vaikų ir eglutę puošia anksti, geriau pirkti dirbtinę tuo pačiu ir gamtą bei mišką saugoti thumbup.gif
Atsakyti
Gražių eglių įmanoma rasti, nors sunkoka. Mačiau vienuose namuose labai gražią diodelę prieš daug metų, bet parduotuvėje dar tokios niekur nemačiau, jie sakė pirko maximoje. Aš neradau, bet manau, kas ieško - tas randa thumbup.gif
Atsakyti
jana, sieniniai šviestuvai labai panašūs į henrietos. Gražūs smile.gif Koks metalas?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 29, 00:40)
Cheburaska, sveikinu su ikurtuvem. Bet ziuriu tokie pat jausmai ir rupesciai kaip ir mano  buvo smile.gif Nervuojantis kraustymas, bardakas visur, pervargimas ir jokio dziaugsmo(bent man).

Matai,tavo situacija biski geresne,tavo namas visas irengtas,pas mus tik antras aukstas doh.gif Tai vat nervuoja tos dulkes ant betono,sluoju sluoju,o ju kaip yra,taip yra doh.gif
Nu bet nieko,jau po biski panaseja i gyvenama vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2009 12 29, 16:46)
Tai vat nervuoja tos dulkes ant betono,sluoju sluoju,o ju kaip yra,taip yra  doh.gif

man irgi dėl jų neramu, planuoju uždėti linoliaumo likučius, kad labai nedulkėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2009 12 29, 15:46)
Matai,tavo situacija biski geresne,tavo namas visas irengtas,pas mus tik antras aukstas  doh.gif Tai vat nervuoja tos dulkes ant betono,sluoju sluoju,o ju kaip yra,taip yra  doh.gif
Nu bet nieko,jau po biski panaseja i gyvenama vieta  doh.gif

Nebandet siurbti? Bet reiktu buitinio siurblio, nes tu eiliniu varikliai uzdulkes. Mes pirkom Senukuose toki buitini. Iki 200kainavo. Arba galima issinuomoti. Viena karta is Cramo nuomavomes, ar kaip ta nuoma vadinasi. Manau situacija pageretu. Nes su sluota tik dar daugiau jas keli. Nors kol nebus pabaigos, tai vargas su tom dulkem. O jei lauke ner trinkeliu, tai pavasari su zvyru-smeliu kariausi doh.gif
Papildyta:
Aulina, vat as jei pirkciau dirbtine, tai noreciau tokios vau, ypatingos. Minimum 2m. Nes dabartine 1,5m musu erdveje skurdokai atrodo. Bet va tokio dydzio ir dar vau, tai neteko matyti, bent Siauliuose. Gal siustis is uzsienio reiktu g.gif Bet nepaciupinejes irgi nezinia ka gausi.
Atsakyti
DOVIS,siurbiau doh.gif Siandien isploviau,ziuresim,kaip bus,gal apsiplove doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 29, 18:52)
Aulina, vat as jei pirkciau dirbtine, tai noreciau tokios vau, ypatingos. Minimum 2m. Nes dabartine 1,5m musu erdveje skurdokai atrodo. Bet va tokio dydzio ir dar vau, tai neteko matyti, bent Siauliuose. Gal siustis is uzsienio reiktu g.gif Bet nepaciupinejes irgi nezinia ka gausi.

jeigu pirkti - tik gerą thumbup.gif mačiau bute iki lubų, atrodė kaip tikra, sakė pirko maximoje, bet man neteko tokios matyti pardavime, tais laikais mokėjo virš 100 Lt, čia buvo maždaug prieš 5 metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 12 29, 23:46)
jeigu pirkti - tik gerą  thumbup.gif mačiau bute iki lubų, atrodė kaip tikra, sakė pirko maximoje, bet man neteko tokios matyti pardavime, tais laikais mokėjo virš 100 Lt, čia buvo maždaug prieš 5 metus ax.gif

Na taip,tuom laiku buvo,labai grazios,bet tada mak kaina-ohoho kikia atrode lotuliukas.gif Dabar tai tokias skystokas gamina..suvargusias bigsmile.gif
Atsakyti