Įkraunama...
Įkraunama...

Next

QUOTE(pukepuke @ 2010 02 04, 02:01)

3. Tokio didelio skirtumo nemaciau tikrai nei vienos prekes schmoll.gif

Istikruju sios naujos nexto kolekcijos kainos didesnes doh.gif Pati skaiciavau, susidejau i krepseli 5 prekes, tai perkant angliskam ( 320 lt) ir europietiskam (440 ) skirtumas gaunasi 120 lt doh.gif siunciant is anglijos aisku reikia priskaiciuoti komisinius tarpininkei ir siuntima
Atsakyti

! 

Kadangi nelabai gerai matot, kas parašyta pasikartosiu:

Brangiosios,

noriu priminti, kad čia dalinamės patarimais ir aptariam NEXT prekytes, jokių "ieškau, siūlau, prašom per až" negali būti, žinutes su tokiu turiniu šalinu be įspėjimų tokio pobūdžio informacijai forume turime "Slebimų lentą"

Malonaus bendravimo,
Carevna

Atsakyti
As Next drabuzelius siuo metu perku pati tiesiogei is parduotuviu,nes galiu pati patekti thumbup.gif Labai gerai,kai gali pamatuoti,paciupineti daikta,o tik po to pirkti.O jei negaleciau taip apsipirktineti,ko gero rinkciaus tarpininkes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 30, 22:08)
Parasiau skunda pastui, kad dingsta siuntiniai, na laukiu atsakymo, taciau NEXT atsiunte laiska, kad mano accountas blokuotas verysad.gif

Atsakymas, kodėl sąskaita blokuota gali būti žemiau:

QUOTE(asedita @ 2010 01 08, 23:41)
As uzsisakineju pati is euronexto ir esu patenkinta  thumbup.gif kaina gaunasi beveik tas pats kaip ir per tarpininkes, uztai greitai, patogiai. viena karta gavau ne visas prekes, tai parasiau jiems, tie sako mes issiuntem, bet jei jus negavot mes grazinsim pinigus  thumbup.gif

Gink Dieve, ne apie jus asmeniškai.
Bet yra daug pavyzdžių, kai parduotuvės atsisako bendrauti su klientais Lt, kadangi daug siuntinių dingsta. Nuostolis joms unsure.gif

QUOTE(raptor @ 2010 01 14, 20:11)
Mano drauge prisiregistruoti per uk adresa,pirkti per ten,parase drauges uk adresa,bet jai poto parase,kad kazkas blogai su prisiregistravimu,sako paskambinkit mums. Ji nemoka gerai kalbeti,sako neskambinsiu. Tai as jai siulau geriau registruotis eu next,nes tik per ten siuncia i LT. O per uk adresa ir nusius prekes draugei o ne i Lt. ka jus manot? ir siiap sake ji,kad sunkokas ten tas prisiregistravimas ju ? g.gif

Adresai turi sutapti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 09, 01:14)
Atsakymas, kodėl sąskaita blokuota gali būti žemiau:
Gink Dieve, ne apie jus asmeniškai.
Bet yra daug pavyzdžių, kai parduotuvės atsisako bendrauti su klientais Lt, kadangi daug siuntinių dingsta.  Nuostolis joms  unsure.gif

Tas visiskai suprantama, bet man tai labai nesmagu, juk ne manyje cia beda, o pasto darbuotoju nesaziningume.
Uziregistravau nauju acoountu, uzsakiau vakar tevo adresu Vilniuje prekes, tikiuosi kad jo adresu gausiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 09 vasario 2010 - 10:06
QUOTE(pukepuke @ 2010 02 09, 11:06)
Tas visiskai suprantama, bet man tai labai nesmagu, juk ne manyje cia beda, o pasto darbuotoju nesaziningume.
Uziregistravau nauju acoountu, uzsakiau vakar tevo adresu Vilniuje prekes, tikiuosi kad jo adresu gausiu unsure.gif

Linkiu, kad taip ir būtų 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakinejau is next tiesiogiai,jokiu problemu neturejau,viskas atejo labai greitai,kokybe patenkinta,tik siuometu perredaguotas next europinis puslapis man nelabai patinka,ir gaila kad ispardavimu ner.
Atsakyti
mane tai domina sistema kaip jus ten pačios važiuojat i UK apsipirkt g.gif kiek kelione maždaug kainuoja, kur apsistojat ir tttt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2010 01 08, 15:59)
Aš visada next'ą užsakinėju per tarpininę čia SM, visada viskas labai tvarkingai, aiškiai, orgazinuotai ir t.t. Tas 10 proc bent jau man visada išsilygina su pristatymo mokesčiais  4u.gif

sveika, gal gali pakuzdeti per kuria tarpininke perki, kad butu viskas normaliai organizuota? nes as irgi perku per viena tarpininke, tai paskutiniu metu jau pradejo nervuoti....tai vezejai neatvaziavo, tai nextas neatsiunte, tai lauki nezinia kiek...
aciu:) mirksiukas.gif
Atsakyti
N i Vilniu tevo adresu siuntinukas is NEXT tvarkingai atejo thumbup.gif Juolab tas Traku apsto darbuotojas norisi gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar padarius užsakymą iš europinio next puslapio ateina koks nors patvirtinimas el.paštu? Ir nerandu pačiam puslapy kur pasižiūrėti užsakymų istoriją?
Atsakyti
As visalaika per Myma uzsakineju, visada super thumbup.gif
Atsakyti