Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(Laimuske @ 2010 10 22, 08:45)
http://www.fantes.com/rosettes.html
Čia yra matau ir formelės pačios ir pora receptukų. Deja, jų neišbandžius tai nepasakysiu kas gaunasi.


Dar čia receptukas yra:
http://gaspadine.alf...yte_rozyte.html
http://www.anonsas.l...1/article/23516
http://www_neringa-b...i/rosettes.html
http://gardesiai.blo...siminimais.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 22 spalio 2010 - 08:22
Labai ačiū už receptėlius notworthy.gif
Atsakyti
labukas,parasykite kaip gavosi pagal tuos receptus.dar neturiu formeliu,bet jau laukiu kol atsius.
Atsakyti
O kur būtu galima isigyti šias keptuves grybukams g.gif Labai norėčiau jų išsikepti doh.gif
O kokios tos formelės ir iš kur siuntiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lattela: 25 spalio 2010 - 19:33
QUOTE(Lattela @ 2010 10 25, 20:33)
O kur būtu galima isigyti šias keptuves grybukams  g.gif Labai norėčiau jų išsikepti  doh.gif
O kokios tos formelės ir iš kur siuntiesi?

perziurek sia tema atidziai,buvo imesta nuoroda,kur prekiauja ivairiom grybuku keptuvem,kaina buvo apie 60 litu.
Atsakyti
sveikos, pas mama yra keptuve su voverytem, ar tiks jai grybuku tesla?
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 10 26, 08:01)

tikrai tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 10 09, 15:39)
o cia mano grybukai tepti su cukraus pudros ir kiausinio baltymu ir rugstele

labai gražūs.
Neperskaičiau visos temos. Esu girdėjusi, kad galima kepti grybukus ir neturint spec. formos. Prieš kelis psl buvo parodyta iš rusaičių temos idėja, tai ne tai, ką įsivaizduoju. Negalima kaip nors suformuoti, iškepti ir sulipinti, kad atrodytų gražučiai, kaip ir formoje kepti. Gal kas bandėt?
Atsakyti
Mergaites pagelbekit, niekaip neiseina padaryt koteliu dazymo mases. Imu 2 baltymus, dedu dvi stiklines cukraus pudros ir citrinos rugsties dedu. Gaunasi labai tirsta mase, bet kai nutepu kotelius, isdziuna ir pradeda byret doh.gif Gaunasi kaip koks morengas verysad.gif o kai pirkdavau pas bobutes per muges, budavo tarsi nulieti koteliai ... ax.gif Ka as ne taip darau??? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 10 27, 19:09)
Mergaites pagelbekit, niekaip neiseina padaryt koteliu dazymo mases. Imu 2 baltymus, dedu dvi stiklines cukraus pudros ir citrinos rugsties dedu. Gaunasi labai tirsta mase, bet kai nutepu kotelius, isdziuna ir pradeda byret doh.gif  Gaunasi kaip koks morengas  verysad.gif  o kai pirkdavau pas bobutes per muges, budavo tarsi nulieti koteliai ...  ax.gif  Ka as ne taip darau??? Is anksto aciu  4u.gif

tiriausiai pirmiau isplakete baltyma ,o paskiau pudra dejot, isplaktas baltymas maziau reikalauja pudros,o pradejus dziuti pritruksta pudros.
Atsakyti
ir man parūpo, tai kaip iš tikrųjų reik tą kotukų glajų daryt, ką su kuo eilės tvarka sumaisyt ar isplakt, kad padžiūvę kotukai neatrodytų, kaip kirmėliukų pragraužti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 10 27, 20:09)
Mergaites pagelbekit, niekaip neiseina padaryt koteliu dazymo mases. Imu 2 baltymus, dedu dvi stiklines cukraus pudros ir citrinos rugsties dedu. Gaunasi labai tirsta mase, bet kai nutepu kotelius, isdziuna ir pradeda byret doh.gif  Gaunasi kaip koks morengas  verysad.gif  o kai pirkdavau pas bobutes per muges, budavo tarsi nulieti koteliai ...  ax.gif  Ka as ne taip darau??? Is anksto aciu  4u.gif

Kaip seniai čia lankiausi smile.gif manau Jus perplakėte baltymus. aš kaip darau kotukams masę, tai su mikseriu keletą sekundžių paplaku, kad iš baltymo pradeda tik burbuliukai formuotis ( tikiuosi suprasit ką susakiau.. smile.gif )ir viskas, tada dedu citrinų rūkšties pagal skoni ir cukraus pudros. bet ant dviejų baltymų tai man susikrauna vos ne pusė kg pokelis.... ir tada to glaisto tai užtenka kažkur 80 vnt grybukų kotukams. dar iš patirties galiu pasakyti, kad geriausia man glajus gaunasi su cukraus pudra, kurios pakuote yra kietam kardono pokelyje:
user posted image
O čia vaišinu jus iš savo archyvo:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2010 10 14, 13:34)
Sveikos kepėjėlės, norėjau paklaust dėl tų įvairiausių formų baltarusiškų, kur aukščiau nuoroda įdėta.
Kaip kepa kepiniai šiose formose, jei pas mane keramikinė plyta, ar nebraižo, ar įkaista pakankamai, nes kiek pamenu, mama tik ant orkaitės iškilusių "blynų" kepdavo. Ar nesigaus tarpas tarp kaitlentės ir kepimo formos?
Pasidalinkit patirtimi, nes nežinau, ar verta užsakinėti.


Aš paveldėjau senovišką grybukų kepimo formą, tai paprašiau vyro, kad jis man su kampiniu šliguokliu visą paviršių nulygintų. dar papoliravo ir dabar aš drąsiai ant keramikinės kaitlentės kepu ax.gif tolygiai kaista ir nesibraižo
Atsakyti