Sveika temos autore

.
Pasakysiu is patirties MB losia ir pakankamai daznai, kas liecia sumas as ju nelinkusi aptarineti, zinoma kai islosia buna smagu ir dziugu, kai pralosia kartais buna skaudu, jei ypac ant kortos buna pastyta pakankamai didele suma.
Ar tai liga, ar tai toks zmogaus vienas is hobiu, sunku pasakyti, as manau, kad MB

tai yra tik hobi. Nes jis tai daro ne kiekviena diena, o taip paziurejus

kas antra savaitgali (kalbu apie lankymasi kazino).
As pati esu ne karta zaidusi ir laimejusi bei pralosusi, taciau man tai nepatinka, bet yra kam patinka. Kaip pvz. mano labai gera drauge taip pat yra gera loseja, bet ji tai laiko savo hobiu.
Kiekvienoj seimoj reikia ziureti kokia situacija, tai liecia antros puses poziuri, bei seimos finansus. Jei finansai leidzia taip papramogauti, tai galima leisti sau, bet tegul tai lieka tik hobiu. Taciau yra labai sunku nustatyti ta riba

kada tai yra tik hobi, o kada jau tampa problema, nes jau zmogus yra pagautas ezarto.
Tad mano patarimas, pasikalbekit su savo vyru, isdestykit savo nuomone siuo klausimu ir bukit atvira, tegul stabdo, jei tai daro per daznai. Nes kazino gali istraukti visus pinigelius, kuriuos jis bus atsineses ir net daugiau, esu macius tokiu jaunuoliu, kurie iseina tusciom ir dar prasiskoline, tai yra baisu

, nes nuo to kencia jis ir jo seima.