Labos mamytes,va ir vel as cia.Prisiskaiciau jusu komentaru,pamokymu.Norejau butent pasakyti,kad daugelis mamu tikrai pries toki elgesy.As dar tikrai kariauju.Pries men.vel pralose na is viso gavo 3500 lt.o 1600 nuvare ir kaip niekur nieko pralose.

Taremes,kad leidziu, bet tik 200 arba 300 ne daugiau,tai pasirodo jam isejo daugiau visgi.
Zinoma buvo pokalbis.Tai ka sakau,na puses metu resursa siekiai ,aciu dievui.Bet ka jus manote,si men.vel 400 lt.ner.As jam vel aiskinu taigi sakem ,kad tai anas men.buvo puses metu resursas ir stengsies ,kad daugiau neisi.
Nepaslaptis,kad siuo metu uzdirba.Taip gaunasi ,kad si jau men.apie 8 stukos pinigeliu.Zinoma jis rupinasi,priperka valgyti,sumoka kas reikia,tikrai tuom nesiskundziu...Bet turime ir 10 stukos skolu.Sakau man masinos butinai reikia,net surasiau planiuka ko reikia ir pakabinome pries lova.Sakau sesei kompa turi atpirkti,nes uzstates...Na planu tikrai turime nemazai,stengiames kazkaip vygdyti pagal plana,bet tas Kazino...
Va kaip tik uzvakar turejo gauti savo gimtadieniui pora simtu lituku,jau kaip ir planavom savaitgali ,pirksim saslu,kepsiu torta,juk viskam tam reikia pinigeliu.Laukiu ,laukiu vakare su tais pora simtu,ir ka jus pamanysit gryzta ir sako,pralosiau visus tuos pora.

O siam savaitgaliui reikejo,butent ryt vaziuoti apsipirkti,kad nors saslai sumirgtu.

Tai tu sako nepergyvenk,taigi nepaskutiniai cia tie pinigai,dar sestadieni gausiu pusantro...
Zinote mamytes,kad jus butumete isivaizdave kaip as jauciaus,verkiau bilekiek...
Ir dabar pasirodo vel turiu laukti to sestadienio,kai jis gaus ir nezinia ar jie liks.As jau taip to bijau,bijau jau planuotis,bijau galvoti net pacia ateity.
O jo zodziai tik tokie,taip ir man nesmagu,blogai jauciuos,bet sako zinau,kad as dar uzdirbsiu ir bus.
Bandziau sakyti einam pas gyd.psihologa,dar kur.Tai ,kad man sako nereikia,cia tik mano hobis.
Tai va,as net nebezinau,kas manes toliau laukia,ka dar istversiu,bet nuo uzvakar lyg sirdis suplyso ,taip pasijauciau.Sakau jam,kaip man toliau gyventi,juk mylim vienas kita,ypac jis savo vaikus myli.O tu sako praleisk pro akis ir pamirsk ,kad jie buvo tas pusantro gabalo ir tie 400 lt.tu sako isivaizduok,kad ju net nebuvo,nepasiseke biznis....
Ar jus brangiosios mamytes praleistumete pro akis,toki jo pasakyma? Gal net planuotis nebeverta nieko,nes ziurek susiplanuosi ir ka,sakys pralosiau ner.
Aciu...visoms.