QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 25, 21:19)
Aš esu pastebėjus keletą pažeidimų, bet nesinori skųsti auklėtojos, kad tai neatsilieptų mano vaikui

tai palauksim kol grįš visos auklėtojos.
Tik nežinau ar čia aš tik viena blogus dalykus matau, ar mamytės bijo darželio vedėjos kuri skaito šį foruma?
Pasikalbėkit nuoširdžiai su auklėtoja prie keturių akių, jei nepadės aptarkit su tėvais ir jei jie matys tą pačią problemą pasikalbėsit atstovai su auklėtoja.
Su direktore galima pakalbėt- rezultatas toks- apšauks auklėtoją prie jūsų , bet pati problema mažai išsispręs, tik dėl akių. O nesmagu bus ir jums ir auklytei. Buvo taip, kalbu iš patirties. Labai nemalonu, kai šaukia prie manęs ant kito žmogaus.
QUOTE(auksine @ 2010 02 03, 00:11)
kazkaip man atrodo vaikams dvieju metu amziaus, kurie isvis dar tik prie darziuko pratinasi, labai sunku suprast tokia auklyciu kaita...
Anot direktorės vaikams reik kaitalioti auklėtojas, ir dažniausiai ji savo nuožiūra kasmet jas keičia.
QUOTE(mamasa2 @ 2010 02 03, 13:41)
Deja esant motinystes atostogose ir neleidziant vaiko i darzeli uz ji reikia vistiek moketi. Tai tiek logikos istatymuose.

Pati esu vaiko prieziuros atostogose ir ne visada vedu dukra i darzeli, o moketi uz tas dienas reikia.
Paprašykit pažymos iš gydytojos.
По-моему, я беременна: меня тошнит от работы и тянет к соленому морю...