Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(mamasa2 @ 2010 02 03, 12:41)
Deja esant motinystes atostogose ir neleidziant vaiko i darzeli uz ji reikia vistiek moketi. Tai tiek logikos istatymuose.  schmoll.gif  Pati esu vaiko prieziuros atostogose ir ne visada vedu dukra i darzeli, o moketi uz tas dienas reikia.

as irgi moku, aukletojos klausiau, ji irgi sake, kad moket reikia, bet man cia visiskai nesamone atrodo...kodel vyras atostogauja ir nemokam, o man nebegalioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 02 03, 06:25)
kazkaip man atrodo, kad tokie dalykai tik kenkia vaiko interesams, juk pas mus grupe 4-5 metai turi buti jie ruosiami, mokomi raideliu, gauti ziniu, o kiek zinau tai jie sujungti su 2-3 metu vaikais, ir aisku ne musu aukles tai nieko juos ten ir nemoko doh.gif  g.gif nezinau, reikia uzsukt pas direktore, kadangi vaikas nelanko dabar, tai neturiu galimybes, bet darosi labai pirkta.

Voveriuku grupe lanko tik 4-5 vaikai,darzeli kaikurios aukletojos atostogauja,del to grupes sujungtos,o vaikais uzsiima kitos aukletojos,jie ir piesia ir i kiema eina ir lavinasi,o del ko Jus jaudinates net nesuprantu jei vaikas net nevaiksto i darzeli
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2010 02 03, 23:22)
Voveriuku grupe lanko tik 4-5 vaikai,darzeli kaikurios aukletojos atostogauja,del to grupes sujungtos,o vaikais uzsiima kitos aukletojos,jie ir piesia ir i kiema eina ir lavinasi,o del ko Jus jaudinates net nesuprantu jei vaikas net nevaiksto i darzeli

tai mes ir nelankome del to, kad grupes sujungtos mirksiukas.gif beto musu vaikai jau turi mokintis raides, rasyti ir skaityti, piesiniai jau kaip ir laisvalaikio praleidimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 25, 21:19)
Aš esu pastebėjus keletą pažeidimų, bet nesinori skųsti auklėtojos, kad tai neatsilieptų mano vaikui  blink.gif tai palauksim kol grįš visos auklėtojos.

Tik nežinau ar čia aš tik viena blogus dalykus matau, ar mamytės bijo darželio vedėjos kuri skaito šį foruma? g.gif

Pasikalbėkit nuoširdžiai su auklėtoja prie keturių akių, jei nepadės aptarkit su tėvais ir jei jie matys tą pačią problemą pasikalbėsit atstovai su auklėtoja.
Su direktore galima pakalbėt- rezultatas toks- apšauks auklėtoją prie jūsų , bet pati problema mažai išsispręs, tik dėl akių. O nesmagu bus ir jums ir auklytei. Buvo taip, kalbu iš patirties. Labai nemalonu, kai šaukia prie manęs ant kito žmogaus.

QUOTE(auksine @ 2010 02 03, 00:11)

kazkaip man atrodo vaikams dvieju metu amziaus, kurie isvis dar tik prie darziuko pratinasi, labai sunku suprast tokia auklyciu kaita... g.gif

Anot direktorės vaikams reik kaitalioti auklėtojas, ir dažniausiai ji savo nuožiūra kasmet jas keičia.
QUOTE(mamasa2 @ 2010 02 03, 13:41)
Deja esant motinystes atostogose ir neleidziant vaiko i darzeli uz ji reikia vistiek moketi. Tai tiek logikos istatymuose.  schmoll.gif  Pati esu vaiko prieziuros atostogose ir ne visada vedu dukra i darzeli, o moketi uz tas dienas reikia.

Paprašykit pažymos iš gydytojos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 02 04, 06:21)
tai mes ir nelankome del to, kad grupes sujungtos  mirksiukas.gif beto musu vaikai jau turi mokintis raides, rasyti ir skaityti, piesiniai jau kaip ir laisvalaikio praleidimas doh.gif

Vaikai tokio amziaus mokomi rasyt savo varda,o normaliai rasyt ir skaityt jie pradeda paruosiamoi grupeje.
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2010 02 04, 21:02)
Vaikai tokio amziaus mokomi rasyt savo varda,o normaliai rasyt ir skaityt jie pradeda paruosiamoi grupeje.

tai gal cia tik siame darzelyje jie mokomi rasyt savo varda, kitur tokio amziaus vaikai jau moka visas raides, skaicius rasyt ir paruosiomoj jau mokosi skaityt mirksiukas.gif beto ismokti rasyti varda tikrai neuztrunka metus, kazkaip ugdymo mazokai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 04 vasario 2010 - 20:25
QUOTE(Viliana @ 2010 02 04, 21:24)
tai gal cia tik siame darzelyje jie mokomi rasyt savo varda, kitur tokio amziaus vaikai jau moka visas raides, skaicius rasyt ir paruosiomoj jau mokosi skaityt  mirksiukas.gif beto ismokti rasyti varda tikrai neuztrunka metus, kazkaip ugdymo mazokai  mirksiukas.gif

Sunku ugdyti kai dirbi non stop nuo ryto iki vakaro, o dar ir pavadavimų nelabai mokama, juk sujungia grupes ne iš gero, serga žmonės. Tik jei dirbtų apmokamai, tai suprantu - galima reikalauti stengtis, bet kai dirbi už du, gauni už vieną- tai va...
Mūsų auklėtojos nuostabios, abi dirba puikiai, vaikai labai jas myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 04, 21:32)
Sunku ugdyti kai dirbi non stop nuo ryto iki vakaro, o dar ir pavadavimų nelabai mokama, juk sujungia grupes ne iš gero, serga žmonės. Tik jei dirbtų apmokamai, tai suprantu - galima reikalauti stengtis, bet kai dirbi už du, gauni už vieną- tai va...
Mūsų auklėtojos nuostabios, abi dirba puikiai, vaikai labai jas myli  wub.gif

musu aukletojos irgi geros ir man nepatinka, kad dabar musu vaikus prijunge prie kitos grupes ir ten nei vienos musu aukles nera, nors jos abidvi sveikos ir dirba kituose grupese.

Na suprantu, kad aukletoju darbas nelengvas, manau dabar visiem sunku, bet juk vaika ruosti ir lavinti ateiciai reikia 4u.gif cia gi ugdymo istaiga, ju tokia pareiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 02 04, 22:00)

Na suprantu, kad aukletoju darbas nelengvas, manau dabar visiem sunku, bet juk vaika ruosti ir lavinti ateiciai reikia 4u.gif cia gi ugdymo istaiga, ju tokia pareiga  mirksiukas.gif

Kieno kaltę ižvelgiate šioje situacijoje, ir kaip bandytumėt ją spręsti ? 4u.gif
Atsakyti
as tai manau visos aukletojos ugdo ir moko vaikus, kiek speja ir gali, kam ko reikia, su kuo papiest, su kuo parasyt 4u.gif mane tik, kaip sakiau, ta kaita baugina, nes maziukai ne taip seniai i darzeli eina, kai kurie net ne nuo rugsejo, o nuo spalio, gruodzio ar net sausio. o cia keicias keicias keicias, nesuprasi kas ir kodel doh.gif kaita nemanau, kad labai gerai yra, na dar kas metus gal....idomu, kuo remiasi direktore? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 04, 23:32)
Kieno kaltę ižvelgiate šioje situacijoje, ir kaip bandytumėt ją spręsti ? 4u.gif

realiai sunku spresti, nes nezinau tikros situacijos, bet toks vaiku metimas tikrai jiems ne i gera, vistiek, kur vaikai bebutu reikia, kad nors viena aukle butu sava, ji zino vaiku poreikus, mokymo programa ir dirba su vaikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2010 02 05, 00:52)
..idomu, kuo remiasi direktore? g.gif

Tuo kad ji direktorė. cool.gif

QUOTE(Viliana @ 2010 02 05, 09:09)
realiai sunku spresti, nes nezinau tikros situacijos, bet toks vaiku metimas tikrai jiems ne i gera, vistiek, kur vaikai bebutu reikia, kad nors viena aukle butu sava, ji zino vaiku poreikus, mokymo programa ir dirba su vaikais  4u.gif

Žinoma ne į gerą, bet kai mūsų tėvelių susirinkime prašėme, kad būtų palikta mūsų auklėtoja kitiems metams, nes vaikai be galo ją myli, direktorės žodžiai buvo- ''aš direktorė, ką noriu tą darau.''
Va tiek. smile.gif

Čia gal interesų kova , bet kenčia vaikai.
Atsakyti