Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

Sveikos,
MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos blink.gif Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 17, 10:10)
Sveikos,
MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos  blink.gif Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi  g.gif

Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas? unsure.gif
Siaubas....
Man sakė mūsų auklėtoja, kad ir mokestis už darželį didės.
Atsakyti
kad zada dydinti mokesti,tai girdejau per zinias.Ojei tikrai mazins etatus,tai bus chaosas,kas darysis vasara?
Atsakyti
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos doh.gif
Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 17, 21:59)
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos  doh.gif
Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose?

kituose negirdejau, kad tokie dalykai butu doh.gif dar girdejau, kad vasara is kitu darzeliu vaikai bus prijungiami blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 17, 10:32)
Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas?  unsure.gif

Nu jam seimininkute pasake, bet vakar sutiko direktore ir uzklause apie tai, tai direktore nuramino, kad joks etatu mazinimas nevyksta, aisku darzelis taupo, grupeje po viena auklyte, bet viskas ok doh.gif
O del didejancio mokescio nieko negirdejau unsure.gif
Atsakyti
Idomu kodel tiek mazai lopselinuku ateina i darzeli g.gif Vakar Boruziuku tik 3 buvo, o ir kitoj grupej tik tiek, abi sujungtos unsure.gif Serga visi ar del to kad grupes sujungtos...
Atsakyti
mes is boruziuku ir musiske serga, praeita savaite Boruziuku buvo apie 11, o Zuikuciu - tik 2 vaikai, speju ,kad serga dauguma, virusais apsikeicia, aisku, sujungimas prie tu ligeliu irgi prisideda sad.gif
Atsakyti
Mes irgi šiandien atėjom po ilgo nebuvimo, o grupės sujungtos, sunku mano mergytei į svetimą aplinką patekti verysad.gif
Atsakyti
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus wink.gif Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 26, 09:12)
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus  wink.gif Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika  unsure.gif

maniskis irgi apsirgo, po sugryzo palankes trejeta dieneliu. ne ta pacia liga. kita. man tas darzas tuoj bus..... wacko.gif
Atsakyti
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu g.gif
Atsakyti