MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos
Sveikos,
MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos
Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 17, 10:10)
Sveikos,
Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi 
Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas?
Siaubas....
Man sakė mūsų auklėtoja, kad ir mokestis už darželį didės.
kad zada dydinti mokesti,tai girdejau per zinias.Ojei tikrai mazins etatus,tai bus chaosas,kas darysis vasara?
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos
Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose?
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 17, 21:59)
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos
kituose negirdejau, kad tokie dalykai butu
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 17, 10:32)
Nu jam seimininkute pasake, bet vakar sutiko direktore ir uzklause apie tai, tai direktore nuramino, kad joks etatu mazinimas nevyksta, aisku darzelis taupo, grupeje po viena auklyte, bet viskas ok
O del didejancio mokescio nieko negirdejau
Idomu kodel tiek mazai lopselinuku ateina i darzeli
Vakar Boruziuku tik 3 buvo, o ir kitoj grupej tik tiek, abi sujungtos
Serga visi ar del to kad grupes sujungtos...
mes is boruziuku ir musiske serga, praeita savaite Boruziuku buvo apie 11, o Zuikuciu - tik 2 vaikai, speju ,kad serga dauguma, virusais apsikeicia, aisku, sujungimas prie tu ligeliu irgi prisideda
Mes irgi šiandien atėjom po ilgo nebuvimo, o grupės sujungtos, sunku mano mergytei į svetimą aplinką patekti
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus
Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 26, 09:12)
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus
Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika 
maniskis irgi apsirgo, po sugryzo palankes trejeta dieneliu. ne ta pacia liga. kita. man tas darzas tuoj bus.....
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu