Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

QUOTE(gaudyk @ 2010 03 26, 21:05)
Tie ranksluostukai (facecloth) tai amerikonu pensininku ismislas  lotuliukas.gif

Eglute 77 - jei tai hydratherapie kremukas ir jis netinka ir nepatinka - su malonumu ji perpirkciau, jei jauti kad nesi patenkinta ir tikrai nenori jo naudot... as turejau si kremuka ir man jis laaabai labai patiko ir tiko, mano oda misri, T zona riebi, tas hydratherapie vasarai pats tas, vistiek turbut buciau ji pirkus  blush2.gif

O kodel pensininku ismislas? ax.gif
As domejaus dar tokia Liz Earle kosmetika. Tai ten ju topinis produktas yra panasaus tipo prausiklis (Nuoroda prausiklio). Ji reikia nuvalyti silta dregna medziaga is muslino (muslin cloth) -tipo svelnus mechaninis sveitimas gaunasi (polish).

Eglute77 - as tai perpirkciau keleta ar keliolika ml to LT kremuko pabandymui ax.gif Bet turbut bus sunkoka susiorganizuoti? O gal imanoma? g.gif Na dar gal musu viecikej pasiteirausiu, gal yra koks meginukas. O siaip jeigu kur prie Vilniaus butum, is vis butu nerealiai, pasiulyciau mainus - nedideli kieki to kremo i kiek nors Bliss kapsulyciu pabandymui:rolleyes:
Atsakyti
Milmar << del tu ranklsuostuku taip pasakiau nes amerikej jie be tu ranksluostuku gyvent negali, viska su jais mazgoja, net vietoj kempines naudoja biggrin.gif

Turiu prisipazint, kad butent la therapie vital kauke nuvalau su sudrekntu ranksluosciu, nes kitaip ilgai ir nuobodziai reiktu bruzint su vatos tamponeliu, sunkiai jinai man valosi, o su dregnu frotiniu ranksluosciu viens-du ir baigta ax.gif
O tas radiance valiklis ir taip puikiai nusivalo...
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 27, 00:04)
Milmar << del tu ranklsuostuku taip pasakiau nes amerikej jie be tu ranksluostuku gyvent negali, viska su jais mazgoja, net vietoj kempines naudoja  biggrin.gif

Turiu prisipazint, kad butent la therapie vital kauke nuvalau su sudrekntu ranksluosciu, nes kitaip ilgai ir nuobodziai reiktu bruzint su vatos tamponeliu, sunkiai jinai man valosi, o su dregnu frotiniu ranksluosciu viens-du ir baigta  ax.gif
O tas radiance valiklis ir taip puikiai nusivalo...

Gaudyk, as del tu ranksluosciu dar pakankinsiu ax.gif

O tai tie ranksluostukai paprastai eiliniai frotiniai mazi ranksluostukai? ar jie kokie tai ypatingi? Gal svelnesni? Kazkokius ikaitintus yr man dave lektuvuose... Tai cia apie tuos snekam?
Tu Elemis facial mitt tai yra ebay pirkti, bet jei tai paprastas ranksluostis, jyske tada nusipirksiu biggrin.gif
Liz Earle tai ten tokia plonos medvilnes mazgote biggrin.gif

As Vital tai slapiais vatos padeliais nuemiau, bet ranksluostuku turetu buti patogiau 4u.gif Reiks pabandyti.

Tiesa, dar gali papasakot, kaip naudoji ta akiu valikli, o tai ko tai jis man sunkiai spakliu nuemineja ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kiek man teko susidurti su "facecloth" tai yra eiliniai frotiniai medvilniniai ranksluostukai. Galima jysk'e o galima ir koki grazesni "a lia virtuvini" ranksluosteli nusipirkti siam tikslui biggrin.gif

O akiu valikli tai naudodavau labiau kaip kauke, suvilgau tamonelius, uzdedu ant akiu, paguliu keleta minuciu kol jauciu kad susyla tamponeliai, tada ir spaklius atmirkes puikiai nusivalo. As nelabai daug dazausi, tai man nusivalydavo viskas super, bet praktiskai tik tusa naudoju ir akiu piestuka blush2.gif

O cia tas melynos spalvos vaistu kvapo valiklis? Gal apie koki kita kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 28, 15:19)
biggrin.gif  Kiek man teko susidurti su "facecloth" tai yra eiliniai frotiniai medvilniniai ranksluostukai. Galima jysk'e o galima ir koki grazesni "a lia virtuvini" ranksluosteli nusipirkti siam tikslui  biggrin.gif

O akiu valikli tai naudodavau labiau kaip kauke, suvilgau tamonelius, uzdedu ant akiu, paguliu keleta minuciu kol jauciu kad susyla tamponeliai, tada ir spaklius atmirkes puikiai nusivalo. As nelabai daug dazausi, tai man nusivalydavo viskas super, bet praktiskai tik tusa naudoju ir akiu piestuka  blush2.gif

O cia tas melynos spalvos vaistu kvapo valiklis? Gal apie koki kita kalba eina?

Pas mane melynos spalvos valiklis tokios mazdaug kosnsistencijos, kaip pienelis, ta prasme ner visai skystas, bet ir ner labai tirstas. Vakar dar karta bandziau, blyn kazkaip nenuima unsure.gif Issimozojau besivalydama tusu paakius, teko paprastu pieneliu darba uzbaigti rolleyes.gif . Siaip bandziau gal trim budais g.gif - ir juo aki istepti, ir ji ant vateles sausos ir ant dregnos, kaip rekomenduojama. Dabar pagalvojau, kad as gal ji per daug taupau - siek tiek uzspaudziu ir viskas, gal jo reik normaliai pavaryti, bet tada brangokas reikalas gaunasi...
As kazkaip galvojau, kad jis va i sita bus panasus - Ella Bache nuoroda
(sitas man pats paciausias is valikliu, bet reik prie jo priprasti, jis kazkuo panasus i monoi, nes reikia pasildyti tarp ranku)

Atsakyti
Na tai apie ta pati kalbam tada biggrin.gif
Taip, jo reikia nemazai uztepti, todel as ji labiau naudojau kaip akiu kauke, nuima tinima, labai paskaistina paakius. Taupiau blush2.gif
Bet man labai patiko sis produktas... pirkau kelis kartus, ypac kai itin itempta darba dirbau seniau ir neissimiegodavau ax.gif

Paziurejau ta Ella Bache, idomiai atrodo, bet nedidelis kiekis tai brangokai iseina... O ar skalsusar daug tepti reiki?
Panasu kad musu odos tipas tas pats, pabandyciau ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 29, 12:36)
Na tai apie ta pati kalbam tada biggrin.gif
Taip, jo reikia nemazai uztepti, todel as ji labiau naudojau kaip akiu kauke, nuima tinima, labai paskaistina paakius. Taupiau  blush2.gif
Bet man labai patiko sis produktas... pirkau kelis kartus, ypac kai itin itempta darba dirbau seniau ir neissimiegodavau  ax.gif

Paziurejau ta Ella Bache, idomiai atrodo,  bet nedidelis kiekis tai brangokai iseina... O ar skalsusar daug tepti reiki?
Panasu kad musu odos tipas tas pats, pabandyciau ir as 4u.gif

Nu bandysiu tada daugiau to valiklio pavaryti mirksiukas.gif .

Atsiprasau, kad truputi offtopic gaunasi: ax.gif
Del to Ella Bache - nu jis toks idomus, bijau siulyti, bet jo esme, kad jis toks kietokas balzganas tepalas - is strukturos man net kazkuo taukmedzio sviesta ar vazelina primena, tik siek tiek minkstesnis. Senokai naudojau, bet kiek pamenu, tai gal koki zirnio ar dvieju didumo issispaudi ir patrini tarp pirstu, kad vos vos pradetu silti ir skysteti, ir tada akis mozoji - issimozodavau konkreciai, kaip panda biggrin.gif - visi paakiai ir pirstai nuo spakliaus budavo juodi - toks jausmas kaip su kokiu riebalu, tada paimi slapia vatele ir nuvalai tuos ismozojimus. Nu kiek pamenu, tai gerai spakliu nutirpdydavo ir gan lengvai nusivalydavo, paakiams ir blakstienoms patikdavo. Siaip as galvoju, kad jis kazkuo turetu buti panasus i ta Elemis pro-radiance cleanser -gal su siuo irgi akis galima valyti. Sunaudojus esu to Ella Bache gal kokias tris tiubeles, bet kazkaip paskui pagalvojau, kad gal brangokas (Sarmoj pirkdavau), nors ir skalsus. Na jis gal labiau tinkamas, kai daug akiu makiazo naudoji. Cia yra apie ji atsiliepimu - Atsiliepimai O siaip, jei kas padovanotu ar butu kokios dideles nuolaidos, tai turbut imciau ji, bet siaip tai kazkaip nezinau, ar ji tikrai verta pirkti.
Ir dar dabar pagalvojau, kad kazkur buvau skaicius, jog su alyvuogiu aliejum gerai akiu makiazas nusiima - reikia pabandyti, gal toks pat rezultatas gausis kaip su ta Ella Bache bigsmile.gif

Ne, nu bet kas pas mane per maniera prirasyti sitiek... doh.gif Atsiprasau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 29 kovo 2010 - 12:45
Sveikutes,

As taip pat domiuosi elemis kosmetika, o dar kai cia tiek geru atsiliepimu..
Planavau pirktis kosmetika is Vilnius SPA DIA, taciau kaip supratau Milmar turi savo asmenine sios kosmetikos tiekeja. Tai turiu tau Milimar keleta klausimuku.

Ar tikrai apsimoka is jos uzsisakineti? Is kur ji pati ta kosmetika vezasi? Ar kainos smarkiai skiriasi nei musiskiame SPA? Jei kainos mazesnes, tai kodel cia taip? Ar ta atvezama kosmetika tikrai patikima? Originali?

Na ir labai noreciau gauti jos kontaktus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kattyte @ 2010 03 29, 13:42)
Sveikutes,

Planavau pirktis kosmetika is Vilnius SPA DIA, taciau kaip supratau Milmar turi savo asmenine sios kosmetikos tiekeja. Tai turiu tau Milimar keleta klausimuku.

Ar tikrai apsimoka is jos uzsisakineti? Is kur ji pati ta kosmetika vezasi? Ar kainos smarkiai skiriasi nei musiskiame SPA? Jei kainos mazesnes, tai kodel cia taip? Ar ta atvezama kosmetika tikrai patikima? Originali?

Na ir labai noreciau gauti jos kontaktus!  smile.gif

na jau spa DIA kainos tai labai dideles, pirkausi anksciau is www.feelunique.com ir tai per puse pigiau nei spa DIA mokejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 03 29, 14:07)
na jau spa DIA kainos tai labai dideles, pirkausi anksciau is www.feelunique.com ir tai per puse pigiau nei spa DIA mokejau 4u.gif

Na siame puslapyje tai kainytes nieko nesiskiria nuo SPA DIA, bent tu priemoniu kurios mane domina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kattyte @ 2010 03 29, 14:42)
Sveikutes,

Na ir labai noreciau gauti jos kontaktus!  smile.gif

Na tiekeja tikrai ne mano asmenine lotuliukas.gif As ne viena is jos perku ax.gif

Del info tai paprasciausia pasidalinau, manau, naudinga informacija su tom mergaitem, kurias tai domino. Kadangi pati iki tol pirkau sios kosmetikos uzsienio internetinese parduotuvese ir mokejau na gal dukart brangiau, nei dabar, tai man kazkaip atrodo berysio, kad susiradau gera vieta, pati pirksiuosi popigiaj ir niekam nieko nesakysiu, tik dziaugsiuos, kad kitos brangiau mokes doh.gif

I klausimus atsakau:
Man asmeniskai is jos uzsisakineti labai apsimoka. Kartais buna dosniu reklaminiu akciju internetinese parduotuvese, kai galbut galima kazka islosti, bet bendru atveju pas ja kainos labai geros. Spa kainu nezinau, bet ten turetu buti antkainiai ojojoj blink.gif Na sakykim iki Elemis, veidui pienelius pirkdavau na Carita, Darphin, Shiseido ir dar visokiu panasiu, nes pas mane oda veido pikta ant gyvenimo biggrin.gif . Tai kainos eina apie 80 - 100 Lt ir daugiau Kristianoj, Sarmoj, o cia galiu paimti uz 35 Lt pieneli, kurio kokybe, manau, tikrai nenusileidzia anksciau mano paminetiems. O kokie produktai jus domina?
Kiek zinau, kosmetika pas ja atkeliauja is UK. Jei zinociau tiksliau is kur, pati ten nusipirkciau biggrin.gif lotuliukas.gif
As asmeniskai ne kiek neabejoju, kad kosmetika originali. Gal dar mergaites ten pat besiprekinancios ka nors pridurs rolleyes.gif

Klauskit, jei ka 4u.gif

Jei domina kontaktai, galiu atsiusti i AZ, tiesa, jei daugiau perkam, tai ir megineli koki gaunam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 29 kovo 2010 - 14:41
Na suprantu, kad ne asmenine, tik taip issireiskiau, nes supratau kad pas ja nuolat perki biggrin.gif

Mane jei konkreciai is Elemis domina sie produktai:

Balancing Lime Blossom cleanser
Balancing lavender toner
Absolute day cream
Liquid layer sunblock
Skin buff
Papaya enzyme peel
Herbal lavender repair mask

Kainytes SPA mazdaug po 79 lt. idomu kiek gautusi per ta tarpininke g.gif

Laukiu tada kontaktu i AZ smile.gif

QUOTE(Milmar @ 2010 03 29, 14:40)
Na tiekeja tikrai ne mano asmenine lotuliukas.gif  As ne viena is jos perku ax.gif 

Del info tai paprasciausia pasidalinau, manau, naudinga informacija su tom mergaitem, kurias tai domino. Kadangi pati iki tol pirkau sios kosmetikos uzsienio internetinese parduotuvese ir mokejau na gal dukart brangiau, nei dabar, tai man kazkaip atrodo berysio, kad susiradau gera vieta, pati pirksiuosi popigiaj ir niekam nieko nesakysiu, tik dziaugsiuos, kad kitos brangiau mokes doh.gif 

I klausimus atsakau:
Man asmeniskai is jos uzsisakineti labai apsimoka. Kartais buna dosniu reklaminiu akciju internetinese parduotuvese, kai galbut galima kazka islosti, bet bendru atveju pas ja kainos labai geros. Spa kainu nezinau, bet ten turetu buti antkainiai ojojoj blink.gif  Na sakykim iki Elemis, veidui pienelius pirkdavau na Carita, Darphin, Shiseido ir dar visokiu panasiu, nes pas mane oda veido pikta ant gyvenimo biggrin.gif . Tai kainos eina apie 80 - 100 Lt ir daugiau Kristianoj, Sarmoj, o cia galiu paimti uz 35 Lt pieneli, kurio kokybe, manau, tikrai nenusileidzia anksciau mano paminetiems. O kokie produktai jus domina?
Kiek zinau, kosmetika pas ja atkeliauja is UK. Jei zinociau tiksliau is kur, pati ten nusipirkciau biggrin.gif  lotuliukas.gif
As asmeniskai ne kiek neabejoju, kad kosmetika originali. Gal dar mergaites ten pat besiprekinancios ka nors pridurs rolleyes.gif

Klauskit, jei ka 4u.gif
Jei domina kontaktai, galiu atsiusti i AZ, tiesa, jei daugiau perkam, tai ir megineli koki gaunam  tongue.gif

Atsakyti