Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

ax.gif Aha tikrai, Egle77 kazkur dingo, labai tikiuosi, kad ne todel kad pirkiniai nepatiko unsure.gif

Milmar dziaugiuosi kad scrub'as patiko ir frangipani bigsmile.gif
Taip, man oda nuo Marine kremo parausta, bet neilgam. Nuo naktinio oxygenating irgi parausta. Nesu tikra ar tas Oxygenating man labai patinka... megineli sunaudosiu bet... ir viskas. Siaip neblogas kremas, taciau tirstokos konsistencijos, "a la bulgariskos rozes" kvapas kurio nelabai megstu... Kaip jau minejau - geras produktas, bet ne sensacija, todel ieskosiu toliau.

Del kapsuliu detox'o sukeliamu spuogeliu - visai gali but, domiuosi tom kapsulem, bet noretusi pavalyt veideli, o ne "nuspuogint" ax.gif Todel laukiu tolimesniu pastebejimu 4u.gif

Dabar pagiriamasis zodis Elemis stangrinamosioms priemonems: serumas greit susigeria, skalsus, kvapas malonus (gavau meginuka). Nzn ar naikina ta celiulita ar ne, bet oda akivaizdziai palygeja ir graziau atrodo po keliu dienu naudojimo. Efektas gan trumpalaikis, todel norint islaikyt reikia naudot ilgesni laika matyt.
Stangrinamasis kremas: kvapas laaabai patinka, levandu ir zoleliu, toks SPA kvapas jei zinot apie ka as bigsmile.gif Lengvai susigeria, maloniai tepasi, minusas - kadangi greit geriasi susinaudoja jo gana daug ax.gif
Taciau perkant pas atrastaja pardaveja kaina iseina panasi kaip "supermarketiniu" kremuku tai naudoju negailedama

Kinara krema pirkdavau cia bet mano megiamo lemon&eucalypus jau kuris laikas nera...Todel grizau prie Elemis.
Atsakyti
Kaip smagu, kad mergaites atsirado biggrin.gif

Ir Eglutei viskas gerai thumbup.gif , jai tik dabar ne kosmetika galvoj mirksiukas.gif , bet kai gales, aprasys produktelius.

Del kapsuliu, tai kol kas tepu, bet dar reikia laiko isvadoms... jei ne tas berimas, sakyciau, kad poveikis super puper ... Dar luktelkim, vis galvoju, kad mane isbere gal del hormonu (ciklo) Gaudyk, jei esi vilniete ir kur nors pakeliui, galeciau pora kapsuliu duoti pabandymui, nors nuo tiek efekto, aisku, nesuprasi, bet bent jau zinosi apie ka jos g.gif

As vis tik tada planuoju isbandyti SOS krema, jei tas oxygenating nieko ypatingo, kazkaip tikiuos, kad tas sos gal padetu ... Dar gal levandu kauke reikia pasiimti, ji gal panormalizuotu oda g.gif Ka manot? Tiesa, dar tonika reikia issirinkti. Gal kas koki bandet? Tai cia vat ko reikia, o dar kiek visko norisi tai uch doh.gif

Atsakyti
Milmar, ne is Vln as, is provincijos ax.gif
Toniku bandziau kelis, jei oda rieboka, patiks balancing levander toner, jei jautri soothing apricot toner, siaip tas apricot tai kiek girdejau visiems laaabai patinka,as irgi ne isimtis biggrin.gif
Levandu kauke patinka labai, as apskritai levandu kvapa megstu
Vakar spa namie pasidariau, peelingu nusisveiciau, dar vanta pasivanojau kad nebutu permazai, levandu kauke uzsimozojau, o po visko pasildytu jojobos+migdolu aliejum su keliais lasais elemis rosewood eterinio aliejaus issitepiau thumbup.gif Oda dar siandien kvepia. Sekanti savaitgali frangipani bandysiu su migdolu ar avokadu aliejum pamaisyt kad nebutu toks labai labai riebus, manau isigert lengviau turetu.
Atsakyti
Aciu Gaudyk uz info 4u.gif

As penktadieni apsiprekinau jau ax.gif , tai dabar laukiu siuntinuko rolleyes.gif

Sikart toniko ir levandu kaukes nepasiemiau doh.gif

Del toniko tai pamasciau, kad, kai pradejau naudoti prausikli glikolini po pienelio kazkaip nelabai to toniko ir reikia ... O gal reikia, kaip jus manot? Bet vienzo nepasiemiau.

O vietoj levandu kaukes sita pasiemiau:

user posted image

Jos sudetis siek tiek i levandu panasi, tik, isivaizduoju, turetu buti svelnesne. Gaudyk, atrodo, abi bandzius?
Be to kai baigsiu savo Exotic Moisturizing Mask, tai paimsiu dar ta Latherapie drekinancia ir tada bandysiu pagal Gaudyk facial pasidaryti is ju dvieju...

Na ir dar pasiemiau sio bei to ir dar kai ko biggrin.gif

Dabar varau i savo spa... tongue.gif
Atsakyti
Milmar << taip, turiu sia kauke, super thumbup.gif Jei rinktis tarp levandu kaukes ar latherapie vital - tada be konkurencijos latherapie. Puikus pasirinkimas 4u.gif

O kas ten "sis bei tas ir dar kai kas" g.gif Prasom pasakoti, labai smalsu... bigsmile.gif
Laukiu ispudziu is spa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 21, 19:45)

O kas  ten "sis bei tas ir dar kai kas"  g.gif  Prasom pasakoti, labai smalsu... bigsmile.gif

Oi, atsiprasau, kazkaip praleidau ir neparasiau.

Tai dar mano krepsiuky sis saloninio dydzio valiklis:

user posted image

bei:

user posted image

ir

user posted image

be to pabandymui paemiau:

user posted image

Tai tiek trumpai, nes islekti turiu. 4u.gif

Atsakyti
Oi, to latherapie valiklio tai baltai pavydziu ir noooriu ir as.
koks tas salonis dydis ir kiek kainavo blush2.gif

Laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 24, 17:09)
Oi, to latherapie valiklio tai baltai pavydziu ir noooriu ir as.
koks tas salonis dydis ir kiek kainavo  blush2.gif

Laukiu atsiliepimu  4u.gif

Iki vonios tingiu lipti blush2.gif , bet man atrodo 125 ml. O paprastas, kiek, zinau lyg 50 ml. Tai maniskis iseitu kaip dvi su puse paprastos tiubeles. Kaina toj musu gerojoj viecikej uz sita 125 ml reikala - 70 Lt 4u.gif

Tiesa, kaip supratot, tai jau viskas man atkeliavo ax.gif plius dar dovanele is Enzyme serijos. Bet nieko dar nebandziau, nors jau labai nekantrauju. ax.gif Net nezinau nuo ko cia pradeti ax.gif

O kiek kartu galima ta Latherapie vital ir Papaya Enzyme pilinga per savaite deti g.gif
Turiu dar Ole Henriksen pylingo sistema, tai ja jau dejau sioj savaitej, tai bijau, kad jei Enzymus pavarysiu, kad per daug odai nebutu. But labai gerai kazkokia sistema pagal savaites dienas susidaryti, kada ka det. rolleyes.gif

Eglute77, kaip tas La therapie kremukas veidui ? Labai reikia nors poros zodziu ax.gif
Gaudyk, o ka tu dieninio patartum?
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif , kiekviena diena sazine mane ede, kad jums nieko neparasiau.... blush2.gif Turiu minutele, tai bandysiu apzvelgti savo Elemis ir LT (la therapie) gerybes..

Pirmiausiai Milmar atsakau apie LT krema veidui
user posted image

Prazioje (kokia pora dienu), kai pradejau naudoti patiko labai, gerai susigeria, neriebus ir tt..., bet paskui kazkaip vis traukdavo kakta, tai vel ir vel tepdavau... Siaip mano oda daugiau normali, bet gal po ziemos issausejo ir tt, tai ir nebeuztenko ir to a la intensiv drekinimo. Daviau, aisku ir vyrui pabandyti, tai jam anot jo "so-so..", bet tepasi. Na, tai nusprendziau, kad si krema pasiliksiu vasarai, bus tikrai idealus per karscius. O dabar naudoju dovanotus meginelius Marine krema dienai ir nakciai Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream. Jais labai patenkinta, liuks!!! Pagalvojus, gal tikrai po ziemos reikia odai daugiau neivien dregmes... o be to as nestuke.gif , tai irgi turi savu ypatumu oda... Ir siaip, man pasirode labai panasus sis kremas i Elemis Maximum Moisture Day Cream, hm... kuris man netiko, bet vyrui netgi laaaaabai biggrin.gif . Nezinau, ar padejau tau su savo pamastymais, bet jei ka tai dar klausk smile.gif.

Sio paakiu kremuko dar nepradariau, nes lasas liko Elemis absolute serumo, tai duosiu zinoti kaip sis veliau rolleyes.gif

user posted image

Sis ranku ir kuno kremas laabai ir netgi labai patiko. Vel ikisiu cia savo vyro pastebejimus (na, as visada duodu jam isbandyti viska, nes reikalinga man kita nuomone blush2.gif ) kuriam irgi labai tiko, nes gerai susigeria ir nepalieka riebalo pleveles, kuri veliasi smile.gif. Super, ir talpa gera, ir nesimeto namie simtas tubeliu kremu, nes cia ir kunui ir rankom.

user posted image

Sis serumas irgi labai liux, nors naudoju dar tik kelias dienas, bet jau jis mano planuose vel ir vel. Labai gerai susigeria ir efektas matomas. Tepu juo dekolte zona, sedmenis. Siaip jis tinka viskam, ypac moteriskom probleminem vietom, kaip rankos (zastai), pilvas. Todel po gimdymo planuoju ji pilvui ne viena sutepti lotuliukas.gif Talpa irgi gera, kvapas neikyrus, bet su savo elemis prieskoniu.

user posted image

user posted image
Na, o pabaigai tai lenkiu galva siam aliejui rolleyes.gif . Nerealus!!! Ne veltui Viktoria Beckham ji isgyrus. Siuo metu juo tepu intensyviai pilva nestuke.gif . Tai oda tokia, kokios dar niekada neturejau... Siaip jis tinka ir plaukam, nagam, na as ir veida tepiau ( kai randi gera daikta tai visur isbandai biggrin.gif biggrin.gif ), zodziu labai juo esu patenkinta ir dziaugiuosi ji atradusi.Beje, kaip ten raso, jis turi augalinio kolageno, gal tai ir yra visa jo paslaptis. Jis dabar mano kosmetikos krepselyje topo virsuneje thumbup.gif .
Bet labai noriu isbandyti ir jusu isgirta Elemis Exotic Frangipani Monoi Moisture Melt. Nes manojo kvapas vos juntamas arba beveik neuzuodziamas.

Dabar planuose Elemis aliejuko kapsules isbandyti, Tri enzimini prausikli ir dar noreciau kaukes kokios, nes turiu tik Exotic Moisturizing Mask, reiktu dar kazko prie jos smile.gif. Zodziu.... vaziuosiu Velykom i LT, tai grysiu su krepseliu smile.gif.

Aciu jums uz atsiliepimus, jie tikrai padeda apsispresti, kazka nauja isbandyti, gera, kai yra su kuo "aptarti" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle77: 25 kovo 2010 - 10:00
Aciu Eglute77 uz atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Seniai girdeta bigsmile.gif Jau taip mislinau, gal gandrai atskrido blush2.gif . Saugok save ir pilvuka nestuke.gif, dabar jis svarbiausias, o atsiliepimai butu ir palauke 4u.gif ax.gif

Bet labai aciu, kad pasidalinai. Tai bis nusiminiau del to LaTherapie kremo, reiks apie koki kita turbut galvoti... Na griziu dar prie sito klausimo.

O va ta body ir ranku lotion gal reikia itraukti i saraseli, man kaip tik baigiasi ranku kremas pro-collagen. O koks jo kvapas? Ar jo uztenka rankom padrekinti?

Aliejuko irgi maza bonkike gal reikia paimti...

O vat as irgi vakar si ta pasibandziau is krepsiuko.

Visu pirma labiausiai patikusi kauke Latherapie Vital wub.gif (dar karta idedu nuotraukyte:)

user posted image

Spalva gelsva, tekstura kremine, labai maloni, lengvai tepasi ir gerai pasiskirsto, uzsitepus ant veido, atrodo ne baisiai, o tik kaip krempudros padauginus lotuliukas.gif , kvapas specifinis. Kauke dejau, pries tai nusveitus oda sveitikliu (Elemis skin buff - labai skalsus -rekomenduoju, jei norit abrazyvinio sveitiklio). Nors instrukcijoje parasyta, kad kauke reikia deti plonu sluoksniu, as aisku pradziai truputi per daug pavariau. O toj kaukej yra daug mentolio doh.gif , tai akis net eme grauzti nuo kvapo, o visa veida taip salde, kad uch, bet paskui paskirsciau ploniau ir uz poros minuciu, jau to astraus poveikio nebeliko - tik toks gaivus saltukas. Vienu zodziu, maloniai atbuvau visas 15 minuciu. Kauke neuzdziuvo, nesusoko - nuvaliau dregnais vatos padeliais. Nuemus kauke oda atrode labai gerai (t.y. mano jautrios odos nesudirgino), dar po to ilgokai jautesi malonus gaivumas. Jautesi sioks toks traukimas - po to aisku tepiau kremuka. Poveikio odai nelabai galiu pasakyti, nes turbut tam vieno karto neuztenka. Bet pojuciai man labai patiko. Dar labiau noreciau ja isbandyti pirtyje, kai karsta, ir vasara turetu buti gerule. Vienu zodziu jau laukiu kito karto, kada ja vel desiu... Gal dar ka nors galesiu pridurti prie pastebejimu. Taip pat sparciu tempu arteju prie Exotic Moisturizing Mask pabaigos, tai iskart griebsiu La therapie drekinancia.

Po to pabandziau akiu seruma Absolute Eye Serum:

Kiek nustebino ta pakuote su pipete g.gif . Sakyciau nera patogumo virsune. Pati stuktura skysta - sakyciau skalsus, poros lasiuku pilnai uzteko abiems paakiams. Pasitepus pojuciai malonus - nedirgino, netrauke. Del poveikio, aisku, komentaru dar neturiu ax.gif .

Tiek kol kas is manes naujienu. Dar laukia daug bandymu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(egle77 @ 2010 03 25, 12:02)
Beje, labai norejau padekoti Milmar, kad ismoke ikelti paveiksliukus i teksta  wink.gif
Jauciuosi ne tokia tundra dabar .... rolleyes.gif

Taigi ner uz ka mirksiukas.gif Kai moki, tai taip lengva atrodo... Ane? 4u.gif
Atsakyti
taigi stai su mergaiciu pagalba isbandziau elemis paakiu toki ale kremuka, tik konsistencija j kaip gelis, kaip zele. man labai labai patinka, atgaivina akis, atrodo kad nuovargi visa nuima

user posted image

taip pat pieneli su ramunelemis, thumbup.gif labai patiko, jautriai ir sausai mano veido odai jis sugebejo itikti, o tai jau retenybe biggrin.gif

user posted image

dabar labai noriu kapsules nusipirkti, druskininkuose kai buvau spa-vilnius man viena ant veiduko uzdejo tai toks malonus jausmas oda lyg atsigavo smile.gif
Atsakyti
Eglute77 sveika gyva!
Nu fain kad patenkinta kosmetikom, zinok ta lime&ginger losjona mano vyras irgi "privatizavo" visiskai biggrin.gif
O camelia aliejus tai jo geeris, bet buk atsari ir netepk jo jokiu budu jei zadi saulej but, as islekiau karta tai vandeningom puslytem ismete doh.gif
O kuris ten tavo kremas latherapie? mazas paveiksliukas, neiziuriu...
Vaidicita - sveika isijungus i elemis gerbeju gretas bigsmile.gif

Beje, jei kuriu vyrai nespjauna i kosmetika ir oda linkus sudirgt po skutimo, palepinkit juos SOS survival kremu is vyriskos linijos. labai rekomeduoju, mano vyras jau nebegali be jo gyventi, anksciau nusiskutus oda paberdavo, ir pulinukas kartais koks susidarydavo (jo labai siurkstus ir kieti seriai, kaip kokio ceceno doh.gif ) o sitas kremas visas bedas issprende. Ir kvepia labai skaniai.
Atsakyti