Sveikos gyvos

, kiekviena diena sazine mane ede, kad jums nieko neparasiau....

Turiu minutele, tai bandysiu apzvelgti savo Elemis ir LT (la therapie) gerybes..
Pirmiausiai Milmar atsakau apie LT krema veidui

Prazioje (kokia pora dienu), kai pradejau naudoti patiko labai, gerai susigeria, neriebus ir tt..., bet paskui kazkaip vis traukdavo kakta, tai vel ir vel tepdavau... Siaip mano oda daugiau normali, bet gal po ziemos issausejo ir tt, tai ir nebeuztenko ir to a la intensiv drekinimo. Daviau, aisku ir vyrui pabandyti, tai jam anot jo "so-so..", bet tepasi. Na, tai nusprendziau, kad si krema pasiliksiu vasarai, bus tikrai idealus per karscius. O dabar naudoju dovanotus meginelius Marine krema dienai ir nakciai Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream. Jais labai patenkinta, liuks!!! Pagalvojus, gal tikrai po ziemos reikia odai daugiau neivien dregmes... o be to as

, tai irgi turi savu ypatumu oda... Ir siaip, man pasirode labai panasus sis kremas i Elemis Maximum Moisture Day Cream, hm... kuris man netiko, bet vyrui netgi laaaaabai

. Nezinau, ar padejau tau su savo pamastymais, bet jei ka tai dar klausk

.
Sio paakiu kremuko dar nepradariau, nes lasas liko Elemis absolute serumo, tai duosiu zinoti kaip sis veliau

Sis ranku ir kuno kremas laabai ir netgi labai patiko. Vel ikisiu cia savo vyro pastebejimus (na, as visada duodu jam isbandyti viska, nes reikalinga man kita nuomone

) kuriam irgi labai tiko, nes gerai susigeria ir nepalieka riebalo pleveles, kuri veliasi

. Super, ir talpa gera, ir nesimeto namie simtas tubeliu kremu, nes cia ir kunui ir rankom.

Sis serumas irgi labai liux, nors naudoju dar tik kelias dienas, bet jau jis mano planuose vel ir vel. Labai gerai susigeria ir efektas matomas. Tepu juo dekolte zona, sedmenis. Siaip jis tinka viskam, ypac moteriskom probleminem vietom, kaip rankos (zastai), pilvas. Todel po gimdymo planuoju ji pilvui ne viena sutepti

Talpa irgi gera, kvapas neikyrus, bet su savo elemis prieskoniu.

Na, o pabaigai tai lenkiu galva siam aliejui

. Nerealus!!! Ne veltui Viktoria Beckham ji isgyrus. Siuo metu juo tepu intensyviai pilva

. Tai oda tokia, kokios dar niekada neturejau... Siaip jis tinka ir plaukam, nagam, na as ir veida tepiau ( kai randi gera daikta tai visur isbandai

), zodziu labai juo esu patenkinta ir dziaugiuosi ji atradusi.Beje, kaip ten raso, jis turi augalinio kolageno, gal tai ir yra visa jo paslaptis. Jis dabar mano kosmetikos krepselyje topo virsuneje

.
Bet labai noriu isbandyti ir jusu isgirta Elemis Exotic Frangipani Monoi Moisture Melt. Nes manojo kvapas vos juntamas arba beveik neuzuodziamas.
Dabar planuose Elemis aliejuko kapsules isbandyti, Tri enzimini prausikli ir dar noreciau kaukes kokios, nes turiu tik Exotic Moisturizing Mask, reiktu dar kazko prie jos

. Zodziu.... vaziuosiu Velykom i LT, tai grysiu su krepseliu

.
Aciu jums uz atsiliepimus, jie tikrai padeda apsispresti, kazka nauja isbandyti, gera, kai yra su kuo "aptarti"