Gaudyk, kas cia per sarmatos

Del to ir bendraujam, kad daugiau suzinotumem ir tai nekainuotu daug (ta prasme, kad nereiktu visko ant savo kailio bandyti)

.
Taip kad, jei ka, klausk

As taip ant juoko sumeciau viska i kruva, bet kada gal ir normaliai, kaip kaukytes, idesiu, kai tema apmirs
Na su valikliu 'apsitrynem' siek tiek. Bet kol kas neismeginau jo vietoj akiu kaukes. Todel jam dar nera galutines nuomones pas mane.
Del kapsuliu tai taip ir lieka komplikuotas klausimas:
Kur buvo sausesne oda - odos bukle ir spalva labai pagerejo, bet kur oda buvo riebesne (ant smakro), pradejo vienas kitas 'draugas' atsirasti - is pradziu galvojau, kad gal del MM, bet arodo, kad gal ir ne

. Kadangi niekaip negalejau suprasti, ar tai kapsules kazka itakoja, tai kito kelio nemaciau, kaip nutraukti ju naudojima kokiai porai savaiciu ir ziuriu dabar, kas bus. Nors vis dar turiu vilties, kad jos kele nesvarumus is gilesniu odos sluoksniu ir tai nepasikartos.
Siaip man jos labai patinka. Turbut net jei tie spuogenai del ju atsiranda, vis tiek jas naudosiu bent jau skruostams, nes, kaip jau minejau, skruostu oda yra zymiai pagerejusi.
Tiesa, dar atkreipiu demesi, kad tose kapsulese yra toks tipo aliejukas ir rytine kapsule susitepus, butu sunkoka makiaza pasidaryti, nes toks riebaliukas uzsideda ant odos - kadangi as matizuojanciu priemoniu nelabai turiu, tai tas blizgesys taip ikyriai islenda.
Tiesa, sakyciau, kad tos kapsulytes labiau tiktu sausesnems odoms.
Noreciau LaTherapie kapsulytes pabandyti, kazkas lyg jau ir rase apie jas.
Bet ju sudety mineral oil - na net nenustebciau, jei kimstu poras
Ale tas pro-radiance gan greit baigesi, sakyciau

As turiu va LaTherapie glikolini prausikli, tai ne puses dar neisnaudojau, nors tai buvo vienas is pirmuju mano pirkiniu musu viecikej. Na bet vis tiek reiks ta valikli bandyti, kai pagaliau damusiu savo Darphin pieneli (nu kad daugiau bepirkciau ka po puse litro

).
Man irgi reikia toniko ir siaip jau brestu naujam uzsakymui. Kazkaip as meciaus tarp Ginseng ir Apricot. Bet gal ta lavandu bandyti?
O didziausias man klausimas del dieninio kremo. Kadangi niekaip negaliu apsispresti, tai dabar visokius likucius damusineju, kas irgi ner blogai
Va is ko tenka rinktis
1.
Elemis Pro-collagen Marine kremas, kuris siaip man visai nieko (galbut ties juo ir apsistosiu), skaniai kvepia, gerai susigeria, bet reik paziureti, kaip makiazas ant jo gula.

2.
Elemis Maximum Moisture Day Cream taip suprantu musu tarpe neturi gerbeju.

3. La Thérapie Crème Hydrathérapie - Intensive Hydration Cream for all skins
Taip isivaizduoju jis toks bazinis

, na gal ir nieko vasarai. Ji man kartu su serumu rekomendavo ir timetospa. Reikia paskaityti, kodel jis Eglutei77 nepatiko.

4. La Therapie Crème Hydravitale - Cell Vitality Cream for youthful skin - sicia neisikertu kas toks, lyg ir moisturizer, bet po jo lyg ir kremo dar reikia...

5. La Therapie Crème Hydralift - Intensive Lifting Cream for face and neck - na sitas gal prie stipresniu jau kremuku, gal ateiciai ji reikia palikti

Na va, atrodo, tiek drekikliu.
Jei kas nors galit nors ka nors apie isvardintus pasakyti, buciau labai dekinga
Nu va ir vel paklode prirasiau