Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

QUOTE(kattyte @ 2010 03 29, 16:29)
Na suprantu, kad ne asmenine, tik taip issireiskiau, nes supratau kad pas ja nuolat perki  biggrin.gif

Mane jei konkreciai is Elemis domina sie produktai:

Balancing Lime Blossom cleanser
Balancing lavender toner
Absolute day cream
Liquid layer sunblock
Skin buff
Papaya enzyme peel
Herbal lavender repair mask

Kainytes SPA mazdaug po 79 lt. idomu kiek gautusi per ta tarpininke  g.gif

Laukiu tada kontaktu i AZ  smile.gif

Jo, pirkau kelis kartus 4u.gif
Aaa, bigsmile.gif oda misri i riebuma? Na tai musu produktai nelabai sutampa, bet zvilgtelejau jusiskius, tai visu kainu nerasysiu cia (jei domins, galesiu atsakyti per AZ) bet kaip pvz. sitos kaukes musu viecikej kainuoja nuo 30 iki 40 Lt thumbup.gif 4u.gif
Skin buff - sita man labai patinka, bet dabar persimeciau prie cheminio pylingo, o ne mechaninio.
Papaya enzyme peel - sita turiu, bet tik vienakart bandziau, mano jautrios odos nesuerzino, pirmas ispudis geras.
Herbal lavender repair mask - sita naudoja Gaudyk, as turiu is Latherapie serijos panasaus poveikio tik svelnesne, esu aprasius ja - ji dabartine mano favorite ax.gif

Pieneliu ir toneriu kainas, atrodo, minejau, o jusu paminetas Absolute day cream man rodos nebegaminamas ir pakeistas va situ (sitas 60 Lt kastuoja mirksiukas.gif ), bet mergaites jo negyre, tai turekit omeny mirksiukas.gif
user posted image

Parasysiu i AZ del likusios info.
Atsakyti
Aciu labai uz issamia info smile.gif jap, mano veido oda misri tokia..
Na kainos skiriasi kaip ziuriu.. reiks tada bandyt uzsakinet per tarpininke smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kattyte @ 2010 03 29, 18:16)
Aciu labai uz issamia info smile.gif jap, mano veido oda misri tokia..
Na kainos skiriasi kaip ziuriu.. reiks tada bandyt uzsakinet per tarpininke smile.gif

Va, manau, cia pas mergaite produktai i panasia puse:

QUOTE(Kaciusss @ 2010 01 11, 00:53)
Sveikos,jungiuosi i gerbeju gretas biggrin.gif  naudoju is Elemis keleta gaminiu,kuriais tikrai esu patenkinta.Ateityje numacius turiu dar daug pirkiniu,tad super tema,kad galima bus issakyti nuomones,pliusus ir minusus apie sios firmos produktus.
As naudoju stai ka
Tonikas
Pienelis(tik turiu levandu toki)
Kauke
Kauke levandu (nereali)

O siaip tai ner uz ka mirksiukas.gif Laukiam prisijungiant su atsiliepimais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Elemis gerbejos 4u.gif
Turiu as lavader kauke, gerai Milmar pastebejo, panasi su latherapie masque vital, net nezinau kuri geresne, bet misriai odai tinka abi mano nuomone, o siaip sios 2 yra mano favorites biggrin.gif
Lavander toner - is tiesu astrokas kvapas, todel jei nesi levandu kvapo gerbeja gali pasirodyt per stiprus, nors bealkoholinis oda gerokai padziovina. Jei nori svelnaus toniko tada siulau apricot soothing, jei norit stipresnio toniko tai lavander gali visai patikti.
Apie skin buff kazkur temoj Milmar yra parasius, apie papaya enzyme as kazkur rasiau. Man enziminiai valikliai isvis patinka nes "nueda" senas lasteles, tik reikia neperdozuot to enzimu mirksiukas.gif

Milmar - kaip tas valiklis, ar geriau sekesi naudot daugiau uzpylus jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudyk: 30 kovo 2010 - 08:36
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 30, 09:35)
Sveikos Elemis gerbejos  4u.gif
Milmar - kaip tas valiklis, ar geriau sekesi naudot daugiau uzpylus jo?

Na vakar kazkaip nebuvau uzsispakliavus biggrin.gif tik vos vos tuso, tai nuvale neblogai, matyt jo is tikruju paprasciausiai reikia daugiau. Na kai uzsispakliuosiu, tada isbandysiu normaliai ir bus matyt, sekasi mum susidraugauti, ar ne 4u.gif

Vakar spa pasidariau wub.gif , nes savaitgali tik greitu dusu teko tenkintis. Nu negaliu atsizaveti, Gaudyk, tuo scrubo receptu wub.gif (Tikrai, mergaites, pabandykit, gi praktiskai taip nesunku pasidaryti ir nebrangu, o efektas thumbup.gif ). O po to Frangipani Monoi wub.gif
Ir veidui truputi streso ivariau biggrin.gif Uzsidejau papaya enzyme kauke. As tik niekaip prie jos strukturos negaliu iprasti, ji tokia jau kremine ir svelni. Kazkaip net neaisku kiek jos tepti g.gif Po to patepiau Tri-enzyme serumu ir Tri-enzyme resurfacing night cream. Nezinau ar del to, kad po spa, bet kakta paraudo - nu galvoju, vsio bus enzimai man nudegine kakta. Bet po keliolikos minuciu praejo. O siryt atsikeliau - oda thumbup.gif Niekur nerandu parasyta, kiek kartu i savaite ta papaya galima deti g.gif

Is vis jei neskaityt tu spuogeliu censored2.gif , kurie man baisiai nervina, oda labai super pasitaisius - spalva issilyginus, neber jokiu serpetojimu, demiu, isidrekinus gerai. Dabar nebutu paberta, galeciau net krempudra ismesti. Galvoju gal kazkuri priemone kemsa poras ir beria nuo to arba tos detox kapsules vis dar valo gilesnius odos sluoksnius g.gif doh.gif . Bet as truputi dabar pakeiciau rezima - porai savaiciu nuemiau vakarines kapsules, o vietoj ju ivedziau Tri-enzyme serija (nu negalejau susilaikyti ir atideti ateiciai bandymus bigsmile.gif ) :

Is ryto:
La Therapie glikolinis prausiklis
Bliss detox rytine kapsule
Sos emergency kremas ant probleminiu vietu
La Therapie paakiu zele

Vakare:
La Therapie glikolinis prausiklis
Tri-enzyme serumas
Tri-enzyme naktinis kremas
Absolute serumas paakiams ir/arba Pro-collagen kremukas
Pries prausikli kartais, jei daug spakliaus, naudoju pieneli, dar kartais toneriu po prausiklio pasipurskiu. Ir vakarais tokiu piestuku 'zasies kojas' ir juoko rauksle rolleyes.gif pasiteplioju, kai prisimenu:

user posted image

A tiesa, as kai pradejau naudoti prausikli, tonerio kazkaip ir nebenaudoju, nes oda svari jauciasi, bet skaiciau apie Elemis tonerius, tai parasyta, kad jie uzdaro poras, tai gal kas zinot apie ta poru uzdaryma ka nors? Kaip ten is tikruju - reikia to tonerio ar ne?

Na kaip visada is manes daug ziniu biggrin.gif
Ka uzkniso mano ilgos rasliavos, leidziu neskaityti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 30 kovo 2010 - 09:56
Milmar kada tu cia spejai tiek visko uzsipirkti bigsmile.gif
Labai idomu kaip tas enziminis serumas ir kremas? Blynk ir as noriu blush2.gif
Atsakyti
Cia gal netaip issireiskiau - nei pienelio, nei toniko Elemis neturiu. Ir apskritai ner ten pas mane labai daug jau visko - ta prasme produktu tai gal jau ir nemazai, bet daug yra de lux meginuku dydzio. Jie man labai patinka - visu pirma, kad daug produktu sau gali leisti isbandyti, visu antra, jei netiks - negaila tokio kiekio.

Vo mano Elemis ir LT krepsas biggrin.gif :

user posted image

Del Tri-enzyme serijos, gal tik keturias dienas naudoju, bet kol kas patenkinta - kvapas svelnus, tekstura maloni, kai uzsitepi oda lyg vos vos matine, gal siek tiek traukimas jauciasi, bet ne tiek, kad ant virsaus dar ka tepti, oda nesudirgino, demeles svieseja. Ziuresim, kaip toliau seksis ir kiek man cia to kiekio uzteks. Kai pribaigsiu, jei viskas gerai bus, pirksiu dideles pakuotes, bet ne vasarai, o rudeniop - dabar padegti truputi norisi, o cia reik 30 spf tepti.

Atsakyti
Na kazkur prapuole visos Elemis gerbejos biggrin.gif Su praejusiom jus 4u.gif

Galvojau, gal kokia diskusijos kibirksti mano ant bajerio nufotkintas krepsas sukels, bet matyt mergaites kiausinius itemptai dazet biggrin.gif
Tai as pablevyzgosiu, kad temuke nenumirtu ax.gif .

Megstamiausia Elemis ir LT dalis man siuo momentu tai kaukes (neskaitant Frangipani aliejaus wub.gif ).
Cia mano Elemis ir LT kaukyciu krepsiukas, (tik akiu kaukytes neidejau):

user posted image

Na man visos labai patinka - sunkiai, bet sureitinguosiu:

1. La Therapie Vital
- atgaivina (saldo), padrekina - oda po to labai faina - man kol kas tobula kauke. Be jos savo veido prieziuros krepso nebeisivaizduoju biggrin.gif
2. Elemis skin buff - puikus mechaninis poliruoklis, granules svelnios, malonus odai, labai skalsus. Galbut ji is dalies pakeis Papaya Enzyme Peel, bet del pastarojo kol kas neturiu galutines nuomones. Bet kokiu atveju Skin Buff tikrai bus kartojamas.
3. Elemis Exotic Moisturizing Mask - mano pirma isigyta Elemis kauke. Siaip labai gera, puikiai drekina, gan skalsi. Buciau parasius ja kokioj antroj vietoj, bet vienas mazas minusiukas, kad jei mano oda yra siaip sudirgus nuo kazko, tai sita kauke paastrina sudirgima. Kai sita pabaigsiu, pirksiu LaTherapie Hydrating Anti-Wrinkle Mask. O po to jau ziuresim, kuri nugales biggrin.gif
4. Papaya Enzyme Peel - skaniai kvepia, neerzina jautrios odos ir, tikekimes, gerai pilinguoja. Kol kas tokioj vietoj, nes bandziau tik gal du kartus, todel negaliu komentuoti galutinai poveikio.
5. Elemis Fruit Active Rejuvenating Mask - cia progine kauke - naudoju retai, ji suteikia toki trumpalaiki 'boost' odai, bet man veiksminga - patraukia poras, sulygina veido spalva. Pagal poveiki odai man butu kokioj antroj vietoj, bet kadangi tai ner pirmo butinumo priemone, tai nuleidau ja zemiau.
6. La Therapie exfoliating skin polish - puiki mechaninio pilingo kaukyte, svelni, maloni, skalsi, bet man praktiskai viens prie vieno kaip Elemis skin buff, bet kadangi uz pastaraji brangesne, tai jos neplanuoju kartoti - uzteks man ir Elemis skin buff.

O ka jus manot apie Elemis ir Latherapie kaukytes? Gal kuria esat bande ir turit kita nuomone? Pasidalinkit 4u.gif

Atsakyti
Keliu ir as tema i virsu 4u.gif
reiks nufotografuot savo Elemis turini ir man ax.gif
Milmar - oho kiek "uzgyvenus" priemoniu biggrin.gif Norejau pult klausinet apie tuos produktus kuriu neiziurejau, bet "susisarmatinau" blush2.gif

Is tavo aprasytu kaukiu nesu bandziusi Exotic cream tiktai... siaip man butu sunku sureitinguoti, nes ne kas karta to paties produkto norisi biggrin.gif
Tiesa, baigineju Radiance Cream cleanser, dabar nezinau ar ta pati valikli uzsakineti ar koki kita, vis dar mastau g.gif Siaip tas Radiance labai patiko, bet idomu kazka naujo pabandyt, tik nenoriu nusivilt.
Zadu pirkti levandu tonika, kazkada esu ji naudojus bet pries eile metu, turbut pries kokius 5-6 metus. Tada jis man laabai patiko, na, bet per ta laika oda galejo pasikeisti, tikiuosi kad viskas bus thumbup.gif

Tiesa, kaip ta akiu kauke -valiklis is Latherapie? Ar "susigyvenot"? O koks nuosprendis del tu detox ampuliu?
Pavasaris ateina, norisi grazintis, grazintis man lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaudyk, kas cia per sarmatos g.gif biggrin.gif Del to ir bendraujam, kad daugiau suzinotumem ir tai nekainuotu daug (ta prasme, kad nereiktu visko ant savo kailio bandyti) ax.gif .

Taip kad, jei ka, klausk mirksiukas.gif As taip ant juoko sumeciau viska i kruva, bet kada gal ir normaliai, kaip kaukytes, idesiu, kai tema apmirs biggrin.gif

Na su valikliu 'apsitrynem' siek tiek. Bet kol kas neismeginau jo vietoj akiu kaukes. Todel jam dar nera galutines nuomones pas mane. rolleyes.gif

Del kapsuliu tai taip ir lieka komplikuotas klausimas:
Kur buvo sausesne oda - odos bukle ir spalva labai pagerejo, bet kur oda buvo riebesne (ant smakro), pradejo vienas kitas 'draugas' atsirasti - is pradziu galvojau, kad gal del MM, bet arodo, kad gal ir ne rolleyes.gif . Kadangi niekaip negalejau suprasti, ar tai kapsules kazka itakoja, tai kito kelio nemaciau, kaip nutraukti ju naudojima kokiai porai savaiciu ir ziuriu dabar, kas bus. Nors vis dar turiu vilties, kad jos kele nesvarumus is gilesniu odos sluoksniu ir tai nepasikartos.
Siaip man jos labai patinka. Turbut net jei tie spuogenai del ju atsiranda, vis tiek jas naudosiu bent jau skruostams, nes, kaip jau minejau, skruostu oda yra zymiai pagerejusi.
Tiesa, dar atkreipiu demesi, kad tose kapsulese yra toks tipo aliejukas ir rytine kapsule susitepus, butu sunkoka makiaza pasidaryti, nes toks riebaliukas uzsideda ant odos - kadangi as matizuojanciu priemoniu nelabai turiu, tai tas blizgesys taip ikyriai islenda.
Tiesa, sakyciau, kad tos kapsulytes labiau tiktu sausesnems odoms.

Noreciau LaTherapie kapsulytes pabandyti, kazkas lyg jau ir rase apie jas.
Bet ju sudety mineral oil - na net nenustebciau, jei kimstu poras g.gif

Ale tas pro-radiance gan greit baigesi, sakyciau g.gif As turiu va LaTherapie glikolini prausikli, tai ne puses dar neisnaudojau, nors tai buvo vienas is pirmuju mano pirkiniu musu viecikej. Na bet vis tiek reiks ta valikli bandyti, kai pagaliau damusiu savo Darphin pieneli (nu kad daugiau bepirkciau ka po puse litro doh.gif lotuliukas.gif ).

Man irgi reikia toniko ir siaip jau brestu naujam uzsakymui. Kazkaip as meciaus tarp Ginseng ir Apricot. Bet gal ta lavandu bandyti?

O didziausias man klausimas del dieninio kremo. Kadangi niekaip negaliu apsispresti, tai dabar visokius likucius damusineju, kas irgi ner blogai lotuliukas.gif

Va is ko tenka rinktis

1. Elemis Pro-collagen Marine kremas, kuris siaip man visai nieko (galbut ties juo ir apsistosiu), skaniai kvepia, gerai susigeria, bet reik paziureti, kaip makiazas ant jo gula.
user posted image

2. Elemis Maximum Moisture Day Cream taip suprantu musu tarpe neturi gerbeju.
user posted image

3. La Thérapie Crème Hydrathérapie - Intensive Hydration Cream for all skins
Taip isivaizduoju jis toks bazinis g.gif , na gal ir nieko vasarai. Ji man kartu su serumu rekomendavo ir timetospa. Reikia paskaityti, kodel jis Eglutei77 nepatiko.
user posted image

4. La Therapie Crème Hydravitale - Cell Vitality Cream for youthful skin - sicia neisikertu kas toks, lyg ir moisturizer, bet po jo lyg ir kremo dar reikia...
user posted image

5. La Therapie Crème Hydralift - Intensive Lifting Cream for face and neck - na sitas gal prie stipresniu jau kremuku, gal ateiciai ji reikia palikti rolleyes.gif
user posted image

Na va, atrodo, tiek drekikliu.

Jei kas nors galit nors ka nors apie isvardintus pasakyti, buciau labai dekinga 4u.gif

Nu va ir vel paklode prirasiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 14 balandžio 2010 - 23:31
Sveikos visos ,

Vis ilendu jusu naujienu paskaityti, seku viska, tik va laiko nelabai turiu prisesti paciai ka nors parasyti...
Kas del to kremo LaTherapie Hidraterapie, tai as jo atsiprasiau blush2.gif ir dabar naudoju su malonumu thumbup.gif . Gal tai oras pasikeite, gal siaip kas... bet dabar labai liuks. A, tiesa, dar pradejau naudoti Tri enzime prausikli, tai gal cia deka jo... g.gif , na bet kuriuo atveju viskas gerai.
Milmar, manau jei tavo odele misri tai tau butu pats tas. Bet , aisku ir tas Marine kremas geras.

QUOTE(Milmar @ 2010 04 14, 23:24)
Gaudyk, kas cia per sarmatos g.gif  biggrin.gif  Del to ir bendraujam, kad daugiau suzinotumem ir tai nekainuotu daug (ta prasme, kad nereiktu visko ant savo kailio bandyti) ax.gif .

Taip kad, jei ka, klausk mirksiukas.gif  As taip ant juoko sumeciau viska i kruva, bet kada gal ir normaliai, kaip kaukytes, idesiu, kai tema apmirs biggrin.gif
Na su valikliu 'apsitrynem' siek tiek. Bet kol kas neismeginau jo vietoj akiu kaukes. Todel jam dar nera galutines nuomones pas mane.  rolleyes.gif 

Del kapsuliu tai taip ir lieka komplikuotas klausimas:
Kur buvo sausesne oda - odos bukle ir spalva labai pagerejo, bet kur oda buvo riebesne (ant smakro), pradejo vienas kitas 'draugas' atsirasti - is pradziu galvojau, kad gal del MM, bet arodo, kad gal ir ne rolleyes.gif . Kadangi niekaip negalejau suprasti, ar tai kapsules kazka itakoja, tai kito kelio nemaciau, kaip nutraukti ju naudojima kokiai porai savaiciu ir ziuriu dabar, kas bus. Nors vis dar turiu vilties, kad jos kele nesvarumus is gilesniu odos sluoksniu ir tai nepasikartos.
Siaip man jos labai patinka. Turbut net jei tie spuogenai del ju atsiranda, vis tiek jas naudosiu bent jau skruostams, nes, kaip jau minejau, skruostu oda yra zymiai pagerejusi.
Tiesa, dar atkreipiu demesi, kad tose kapsulese yra toks tipo aliejukas ir rytine kapsule susitepus, butu sunkoka  makiaza pasidaryti, nes toks riebaliukas uzsideda ant odos - kadangi as matizuojanciu priemoniu nelabai turiu, tai tas blizgesys taip ikyriai islenda.
Tiesa, sakyciau, kad tos kapsulytes labiau tiktu sausesnems odoms.

Noreciau LaTherapie kapsulytes pabandyti, kazkas lyg jau ir rase apie jas.
Bet ju sudety mineral oil  - na net nenustebciau, jei kimstu poras g.gif 

Ale tas pro-radiance gan greit baigesi, sakyciau g.gif  As turiu va LaTherapie glikolini prausikli, tai ne puses dar neisnaudojau, nors tai buvo vienas is pirmuju mano pirkiniu musu viecikej. Na bet vis tiek reiks ta valikli bandyti, kai pagaliau damusiu savo Darphin pieneli (nu kad daugiau bepirkciau ka po puse litro doh.gif  lotuliukas.gif ).
Man irgi reikia toniko ir siaip jau brestu naujam uzsakymui. Kazkaip as meciaus tarp Ginseng ir Apricot. Bet gal ta lavandu bandyti?

O didziausias man klausimas del dieninio kremo. Kadangi niekaip negaliu apsispresti, tai dabar visokius likucius damusineju, kas irgi ner blogai lotuliukas.gif

Va is ko tenka rinktis

1. Elemis Pro-collagen Marine kremas, kuris siaip man visai nieko (galbut ties juo ir apsistosiu), skaniai kvepia, gerai susigeria, bet reik paziureti, kaip makiazas ant jo gula.
user posted image

2. Elemis Maximum Moisture Day Cream taip suprantu musu tarpe neturi gerbeju.
user posted image

3. La Thérapie Crème Hydrathérapie - Intensive Hydration Cream for all skins
Taip isivaizduoju jis toks bazinis g.gif , na gal ir nieko vasarai. Ji man kartu su serumu rekomendavo ir timetospa. Reikia paskaityti, kodel jis Eglutei77 nepatiko.
user posted image

4. La Therapie Crème Hydravitale - Cell Vitality Cream for youthful skin - sicia neisikertu kas toks, lyg ir moisturizer, bet po jo lyg ir kremo dar reikia...
user posted image

5. La Therapie Crème Hydralift - Intensive Lifting Cream for face and neck - na sitas gal prie stipresniu jau kremuku, gal ateiciai ji reikia palikti rolleyes.gif
user posted image
Na va, atrodo, tiek drekikliu.

Jei kas nors galit nors ka nors apie isvardintus pasakyti, buciau labai dekinga 4u.gif

Nu va ir vel paklode prirasiau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 04 15, 09:27)
Sveikos visos  ,

Vis ilendu jusu naujienu paskaityti, seku viska, tik va laiko nelabai turiu prisesti paciai ka nors parasyti...
Kas del to kremo LaTherapie Hidraterapie, tai as jo atsiprasiau  blush2.gif  ir dabar naudoju su malonumu  thumbup.gif . Gal tai oras pasikeite, gal siaip kas... bet dabar labai liuks. A, tiesa, dar pradejau naudoti Tri enzime prausikli, tai gal cia deka jo...  g.gif , na bet kuriuo atveju viskas gerai.
Milmar, manau jei tavo odele misri tai tau butu pats tas. Bet , aisku ir tas Marine kremas geras.

O sveika 4u.gif Kaip tavo nestuke.gif reikaliukai?

Mano oda po visu kapsuliu ir kaukiu neber bele kokia sausai riebi, o labiau normaliai misri lotuliukas.gif , tai sakyciau, jau galiu lengvesnius kremus naudoti. O TRi tai labai noreciau pabandyti, kai baigsiu savo LT imsiu sita, o tavo odyte nestuke.gif normaliai i ji reaguoja?
Na jauciu dabar reiks tada ta Hydratherapie imti (gal galima tada apie ji placiau... rolleyes.gif ), o ziemai Marine paliksiu. O pati bandei Marine? Gal tada galetum juos abu palyginti...

Gaudyk, gal ir tu galetum palyginti?

Aciukas visoms 4u.gif Geros dienos... biggrin.gif
Atsakyti