Sveiki sveiki
Del padegimo, tai as, kai buvau siek tiek nukepus, tepiausi S.O.S. emergency cream (megineli pirkau). Bet jis toks savotiskas - riebus, zalsvai gelsvas, atsiduoda mentoliu ar dar kazkuo (nors man savotiskai patinka), pastoviam naudojimui, manau, netiktu, tai as ir naudoju kokiais ekstra atvejais, kai oda sudirgsta... Nors Gaudyk atvejui as gal labiau siulyciau kokia kauke uzsimesti... Man iskart po nukepimo labai patiko Latherapie Vital saldantis efektas...
Apskritai tai niekaip neprisiruosiu sudelioti savo ispudziu, vis kazkokie svarbus reikalai uzpuola, net temutej neapsilankau, bet jau siandien po paraginimo nusprendziau, kad nors kazkokia pradzia reik padaryti, tai pradesiu nuo kuno prieziuros. Vat dabar taip mano Elemis krepsas kuno prieziurai atrodo:

Tai trumpi ispudziai butu tokie:
Elemis Sharp Shower duso zele - labai faina, gelsvos spalvos, kvepia saldzia metine guma, vos vos saldo. Patinka ir man, ir vyrui. Planuojam kartoti, kai pabaigsim.
Elemis Wild Levander duso zele - kvapas zolinis, zalsva, gan maloni, bet auksciau pamineta patinka labiau.
Abi duso zele, kaip ir Frangipani duso kremas ner super putojantys, bet, kaip jau kazkada minejau, puikiai putoja su tokio tipo plausinem, tada ir nedidelio kiekio uztenka:

Elemis Devils Mint body scrub (ta didele balta tiubele uz duso zele buteliuku) - zydros spalvos, zolinio kvapo, granules gan svelnios. Pagal pavadinima tikejaus kazko ekstremalesnio (devils mint

). Bandziau du kartus paskubom, todel nesu pasiruosus galutinai ji ivertinti. Cia mane Gaudyk pagadino su savo scrubu

- dabar is visu scrubu noriu gauti panasu rezultata. Na bet kokiu atveju, kai tingesiu pasimakaluoti druskytes, naudosiu sita. Rezervuoju galimybe ji dar veliau apzvelgti.
Elemis Skin Nourishing Milk Bath (didelis butelis su dangteliu) - labai labai patinka kvapas

Planuoju naudoti kaip kuno pieneli - man puikiausiai isigeria, sudrekina oda, nesusivolioja ant odos. Buvau cia truputi saulej pecius paskrudus, tai labai maloniai juo isitryniau... Jau minejau, kad pyliau i vonia, bet efekto nepajauciau, gal per mazai ipyliau, tai dar pabandysiu. Taip pat bandziau vietoj plauku kondicionieriaus - efektas neblogas, bet gal su frangipani bath and shower cream glotnesni plaukai gavosi. Na cia dar reiktu kartoti bandymus, galutinai irgi kol kas sunku pasakyti.
Elemis Exotic Frangipani Monoi Bath and Shower Cream (didelis butelis su dozatorium) bet sitas nepradetas, dar turiu kitoj talpoj likuti, tai jau ir taip aisku, kad jis man patinka, nes jau antras - skaniai kvepia, gerai putoja su mano mineta plausine, svelnus ir plauku kondicionieriu gali atstoti. Ir prie viso gerumo negaliu nepamineti, kad sita didele pakuote su dozatorium - patogi naudoti.
Elemis Exotic Island Flower Balm (paguldyta ruda tiubele) - skalsus, gerai isigeria, nepalieka riebumo jausmo ant odos, bet stipraus kvapo, kuris man nevisai super. Sutinku 100 proc. su Gaudyk, geriau Monoi Melt
Na rudam buteliuke likutis mano nelaimelio aliejaus Frangipani Monoi Melt - super fainas dalykas, mano mylimukas, kvepia nepakartojamai, uztai bus kartojamas, tik neskalsus bjaurybe
Toliau balsvas buteliukas su dozatorium Lime and Ginger Body and Hand Lotion - stovi jis pas mane virtuvej, naudoju tik rankom padrekinti, todel naudosiu matyt ilgai. Is principo neblogas, kvepia maloniai, drekina, greit susigeria. Bet jei atvirai, kunui tepti man labiau patinka Milk Bath arba aliejus, o rankom gal noretusi daugiau drekinimo, todel kol kas ner man aisku, ar ji kartosiu.
Zydra didesne tiubele - Pro-collagen Hand and Nail cream. Skalsus, kvepia maloniai ir specifiskai, kaip ir visos Pro-collagen priemones, greit susigeria, nelieka riebios pleveles. Siaip rimtai suskirdusiu ar sudirzusiu ranku nemanau, kad pagydytu, bet ranku oda pamaitina neblogai. ir, tikiuosi, vykdo kokia nors anti-aging prevencija. Ne pirmas ir turbut ne paskutinis.
Ir dar viena maza zydra tiubele guli su pro-collagen serumu kunui. Kvepia maloniai, susigeria greit, atrodo, kad neskalsus. Kol kas full size neimsiu.
Tai siam kartui tiek. Esu pasiruos diskusijoms
Bandysiu atbegti greit su sekanciu paketu

Kiek prirasiau