Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

Milmar - net susinepatoginau po tokiu pagyru blush2.gif biggrin.gif

Levandu kvapas tai kaip levandu kaukes, bent jau labai panasus smile.gif Man tai labai labai ju kvapas wub.gif ypac pries miega gerai, raminanciai veikia.

Tas oxygenating labiau tirstas nei kietas, pvz uz collagen marine kaip reikiant tirstesnis. Ner super riebus ir susigeria gan neblogai kaip naktinis kremas. As kazkaip labiau megstu lengvesnes konsistencijos kremus ar net serumus, dabar nakciai naudoju estee lauder advanced night repair (jau turbut 3 buteliuka) kuri vis taikausi pakeist i kita produkta kad oda nepriprastu, bet kolkas nieko geriau neradau...

Devil's mint scrub mano vyras kazkada turejo, nu jis tai labai mego, nes stiprus ir astrus kvapas ir saldanciai veike. Man ne itin patiko del to saldancio poveikio, man salta islindus is duso budavo lotuliukas.gif nors nusveicia ir paminkstina oda gerai. Tingiu ir as ta kosike maisyt, suprantu puikiai blush2.gif

Del pienelio tai sunku ka patart... kadangi mano T zona vasara isvis labai riebi pasidaro as renkuosi lime blossom. Jei oda nebutu tokia riebi turbut imciau chammomile. Arba pilnam efektui derinciau chammomile pieneli su levandu toniku (kad tonikas poras sutrauktu)

Apie tri-enzyme kaukyte ir as pamastau, nors kazkaip galvoju kad vasara enziminiu produktu geriau privengti, turbut net enzimini prausikli pabaigus pertrauka padarysiu, bijau kad oda paskui neiskeptu g.gif
Atsakyti
Gaudyk>> dar karta aciu uz vertingus patarimus 4u.gif Gal kartais ir savaip padarau, nes norisi viska paciai isbandyti, bet man labai svarbi tavo nuomone rolleyes.gif

Bandau apsipirkti i prieki, tai dar man reikia vieno patarimo - kuriam laikui, mergaites, jums uztenka cleanserio?
O toniko?

cool.gif

Atsakyti
Elemis tonikai siaip gana skalsus nes su purkstuku, todel jei nepiktnaudziauju ir apsiriboju 1-2 purkstelejimais ant veido uztenka 1.5 - 2.5 men. Vasara trumpiau, nes norisi ir viduryj dienos oda atgaivinti... blush2.gif
Cleanser'io irgi gal panasiai...

Darai dideli pirkimai?
As irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 05 06, 23:31)
Elemis tonikai siaip gana skalsus nes su purkstuku, todel jei nepiktnaudziauju ir apsiriboju 1-2 purkstelejimais ant veido uztenka 1.5 - 2.5 men. Vasara trumpiau, nes norisi ir viduryj dienos oda atgaivinti... blush2.gif
Cleanser'io irgi gal panasiai...

Darai dideli pirkimai?
As irgi  ax.gif

Aha cool.gif .
Jau viena geruli padariau ir dabar dasuto, kad pienelio ir toniko po butelaiti gali neuztekti tam laikui ax.gif Tai ryskiai taip ir bus doh.gif Teks dar viena daryti... Na tikiuos, kad bent jau kremo uzteks g.gif

O esi bandzius ten tuos kazkokius aliejukus - Lime, Rosewood? Neplanuoju ju pirkt, bet klausimas, kam jie reikalingi? Masazui?

Gal kas yr patike is kuno patepliojimu, neskaitant Frangipani serijos?

Tikiuosi, prisiduosi temutej, kai gausi siuntinuka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 06 gegužės 2010 - 23:22
Rosewood aliejuka turiu, ta mazyti mazyti buteliuka, naudoju as ji namams kvepinti su tokia zvakide kur alieju kaitina, dar keleta lasu ilasinu kai sildau naturalius makadamiju-avokado-migdolo aliejus kunui itrinti (retai as taip darau... nors tai yra superine terapija) , megstu ilasinti keleta lasu kai prisipilu vonia pagulet, kartais ilasinu i sampuna ir galva gerai pamasazuoju, labai atpalaiduoja. geras daiktas, nors turiu pripazinti tikrai ne pirmo butinumo mirksiukas.gif

butinai prisiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Na gal ir reiks kada isbandyti tuos aliejukus...

O kaip sitas Nourishing Milk Bath? Ji galima naudoti vietoj kuno pienelio? Kaip suprantu jo tiesiogine paskirtis - pilti i vonia. Bet kazkaip nepajutau poveikio - pagal instrukcija isipyliau 5 kamstelius, bet gal daugiau reikejo. Siaip net nezinojau, ko tiketis is jo vonioj, prausiklio turbut vis tiek atskiro reikia?. Daug labiau patiko po vonios juo issitepti... Puikiai puikiai kvepia ir oda svelni po to. Kazkas cia rase, kad jis kazkaip nusivolioja. Tai specialiai paziurejau - na man tai nieko nenusivoliojo, puikiausiai susigere. O jau kvapas wub.gif . Tik va galvoju, ar jis tinkamas taip naudoti. Gal cia tas pats, kas su muilu issitepti.
Kam dar galima ji naudoti?

Ir siaip gavau jau savo didiji uzsakyma ir sestadieni si bei ta bandziau, bet kadangi besitepant plauku galiukus savo Frangipani Monoi melt, pastarasis nugriuvo i kriaukle ir nuduzo butelio kaklelis bei dalis gerio issipyle cray.gif , tai kazkaip neliko nuotaikos, net atsiliepimu neberasiau rolleyes.gif Idomu ji galima atvirai laikyti ar vis tik geriau perpilti?

O siaip gal tada vakare apzvelgsiu savo pirkinius, jei dar ko nesudauzysiu lotuliukas.gif

Laukiu ziniu is kitu besiruosianciu vasarai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos gyvos! Nors man atrodo kad pastaruoju metu mes cia tik su Milmar pabendraujam, kazkaip isretejo musu gretos...

Milmar gaila kad buteliukas nuduzo, as gal visgi perpilciau i koki tamsaus stiklo ar net tamsaus plastiko inda, nes bijociau kad neissikveptu, na o naturaliam aliejui reikia tamsios pakuotes kad gerosios savybes nedingtu ax.gif
Ta Milk Bath drasiai gali vietoj kuno pienelio naudot, kazkada seniai turejau as ji, atsmenu labai gerai issausejusias alkunes ir kelius pamaitindavo biggrin.gif O siaip tai cia universalus produktas, gali pilt i vonia, tept ant kuno, bandyk kaip plauku kondicionieriu - visur tiks bigsmile.gif

As tai gavau dideli siuntini, bet produktai visi tie patys, isbandyti ir aprasyti, tai neidomu bus jums ta pati skaitinet...
Tiesa, MB paemiau SOS survival is vyriskos linijos, jis nuolat ji naudoja jau turbut 3 metai. Kazkas patare jam pabandyt, nes nuo skutimosi baisiai sudirgdavo oda, o barzdos seriai labai kieti ir tamsus - kaip pas cecena koki, tai skustis tekdavo kiekviena diena. Nedaugzodziaudama pasakysiu kad tas kremas laabai pagerino jo odos bukle ir issprende daug problemu. Aisku, pabandziau ir as to kremo uzsitept (o ka, sitoks geras daiktas - galvoju gal ir man tiks bigsmile.gif ) nu ir zinokit tiko ziema kaip apsauginis nuo salcio, ar nusalus veida, arba stipriai nukepus vasara, o siaip mano nuomone "subalansuota vyrams" lotuliukas.gif Kvepia skaniai, levandom ir dar kazkuo, toks isties malonus vyriskas kvapas, neikyrus, konsistencija skystoka, toks kaip fluidas. O siaip labai uzkreciamas, kas pabando - tampa priklausomu 4u.gif (apie vyrus as cia)
Vel daug prirasiau, bet apie nauja produkta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 05 13, 09:06)
Sveikos gyvos! Nors man atrodo kad pastaruoju metu mes cia tik su Milmar pabendraujam, kazkaip isretejo musu gretos...

Nu tikrai likom cia dviese. Betgi kompanija, tai liuks biggrin.gif
As tai buvau trumpam prapuolus, nes su sunum teko ligoninej keleta dienu praleisti, bet dabar jau viskas praeity, o Eglute77 turbut leliuka supuoja, tai irgi ner kada savimi rupintis

Na jauciu, kad tam aliejui duzis buvo mirtinas, o tai ko tai jis nebesustingsta verysad.gif , nors pauosciau kvapas, tai geras. Pabandysiu dar i saldytuva ideti, gal namie per karsta. Arba tiksliai reikia tamsaus sandaraus buteliuko...

As dar viena uzpirkima darau, nes pirmukart del naktinio kremo abejojau, tai savaitele pasibandziau ir vistik nusprendziau, kad uz tokia kaina geresnio nieko negausiu. Na ir ta pacia proga dar beleko prisirinkau. Vyras galvoja, kad karui ruosiuosi ar dar kazkam lotuliukas.gif

O praeita karta tai gavau nauju produktu ir isbandziau, bet vis neprisiruosiu parasyti, su laiku prastai. Didziausia ispudi padare Tri-enzyme kauke, bet prisibijau ja daugiau naudoti, nes tenka daug lauke buti. Kai tik bus koks blogas oras, tai vel desiu. Ir sharp shower labai fainas - tokia saldzia metine guma kvepia ir vos vos saldo.

Tai tiek trumpai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 17 gegužės 2010 - 08:58
Sveikutes!
per praeita karsta ir sauleta savaitgali as "iskepiau" saulej verysad.gif Kuno odai padejo frangipani prausiklis ir aliejus, na o ka daryt su veidu nebezinau, kremais drekinu, bet vistiek oda kaip svitrinis popierius, nusvilau ir viskas... Gal kas ka is elemis amunicijos saules iskeptam veidui bandet? Nes as kolkas tepu vyro SOS survival kremu, jis vienintelis negrauzia odos...

Milmar - laukiu naujai uzsakytu produktu vertinimu ir naudojimo rezultatu... labai smalsu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudyk: 26 gegužės 2010 - 00:45
Sveiki sveiki 4u.gif

Del padegimo, tai as, kai buvau siek tiek nukepus, tepiausi S.O.S. emergency cream (megineli pirkau). Bet jis toks savotiskas - riebus, zalsvai gelsvas, atsiduoda mentoliu ar dar kazkuo (nors man savotiskai patinka), pastoviam naudojimui, manau, netiktu, tai as ir naudoju kokiais ekstra atvejais, kai oda sudirgsta... Nors Gaudyk atvejui as gal labiau siulyciau kokia kauke uzsimesti... Man iskart po nukepimo labai patiko Latherapie Vital saldantis efektas...

Apskritai tai niekaip neprisiruosiu sudelioti savo ispudziu, vis kazkokie svarbus reikalai uzpuola, net temutej neapsilankau, bet jau siandien po paraginimo nusprendziau, kad nors kazkokia pradzia reik padaryti, tai pradesiu nuo kuno prieziuros. Vat dabar taip mano Elemis krepsas kuno prieziurai atrodo:

user posted image

Tai trumpi ispudziai butu tokie:

Elemis Sharp Shower duso zele - labai faina, gelsvos spalvos, kvepia saldzia metine guma, vos vos saldo. Patinka ir man, ir vyrui. Planuojam kartoti, kai pabaigsim.

Elemis Wild Levander duso zele - kvapas zolinis, zalsva, gan maloni, bet auksciau pamineta patinka labiau.

Abi duso zele, kaip ir Frangipani duso kremas ner super putojantys, bet, kaip jau kazkada minejau, puikiai putoja su tokio tipo plausinem, tada ir nedidelio kiekio uztenka:

user posted image

Elemis Devils Mint body scrub (ta didele balta tiubele uz duso zele buteliuku) - zydros spalvos, zolinio kvapo, granules gan svelnios. Pagal pavadinima tikejaus kazko ekstremalesnio (devils mint rolleyes.gif ). Bandziau du kartus paskubom, todel nesu pasiruosus galutinai ji ivertinti. Cia mane Gaudyk pagadino su savo scrubu biggrin.gif - dabar is visu scrubu noriu gauti panasu rezultata. Na bet kokiu atveju, kai tingesiu pasimakaluoti druskytes, naudosiu sita. Rezervuoju galimybe ji dar veliau apzvelgti.

Elemis Skin Nourishing Milk Bath (didelis butelis su dangteliu) - labai labai patinka kvapas rolleyes.gif Planuoju naudoti kaip kuno pieneli - man puikiausiai isigeria, sudrekina oda, nesusivolioja ant odos. Buvau cia truputi saulej pecius paskrudus, tai labai maloniai juo isitryniau... Jau minejau, kad pyliau i vonia, bet efekto nepajauciau, gal per mazai ipyliau, tai dar pabandysiu. Taip pat bandziau vietoj plauku kondicionieriaus - efektas neblogas, bet gal su frangipani bath and shower cream glotnesni plaukai gavosi. Na cia dar reiktu kartoti bandymus, galutinai irgi kol kas sunku pasakyti.

Elemis Exotic Frangipani Monoi Bath and Shower Cream (didelis butelis su dozatorium) bet sitas nepradetas, dar turiu kitoj talpoj likuti, tai jau ir taip aisku, kad jis man patinka, nes jau antras - skaniai kvepia, gerai putoja su mano mineta plausine, svelnus ir plauku kondicionieriu gali atstoti. Ir prie viso gerumo negaliu nepamineti, kad sita didele pakuote su dozatorium - patogi naudoti.

Elemis Exotic Island Flower Balm (paguldyta ruda tiubele) - skalsus, gerai isigeria, nepalieka riebumo jausmo ant odos, bet stipraus kvapo, kuris man nevisai super. Sutinku 100 proc. su Gaudyk, geriau Monoi Melt cool.gif

Na rudam buteliuke likutis mano nelaimelio aliejaus Frangipani Monoi Melt - super fainas dalykas, mano mylimukas, kvepia nepakartojamai, uztai bus kartojamas, tik neskalsus bjaurybe biggrin.gif

Toliau balsvas buteliukas su dozatorium Lime and Ginger Body and Hand Lotion - stovi jis pas mane virtuvej, naudoju tik rankom padrekinti, todel naudosiu matyt ilgai. Is principo neblogas, kvepia maloniai, drekina, greit susigeria. Bet jei atvirai, kunui tepti man labiau patinka Milk Bath arba aliejus, o rankom gal noretusi daugiau drekinimo, todel kol kas ner man aisku, ar ji kartosiu.

Zydra didesne tiubele - Pro-collagen Hand and Nail cream. Skalsus, kvepia maloniai ir specifiskai, kaip ir visos Pro-collagen priemones, greit susigeria, nelieka riebios pleveles. Siaip rimtai suskirdusiu ar sudirzusiu ranku nemanau, kad pagydytu, bet ranku oda pamaitina neblogai. ir, tikiuosi, vykdo kokia nors anti-aging prevencija. Ne pirmas ir turbut ne paskutinis.

Ir dar viena maza zydra tiubele guli su pro-collagen serumu kunui. Kvepia maloniai, susigeria greit, atrodo, kad neskalsus. Kol kas full size neimsiu.

Tai siam kartui tiek. Esu pasiruos diskusijoms biggrin.gif

Bandysiu atbegti greit su sekanciu paketu biggrin.gif

Kiek prirasiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 26 gegužės 2010 - 23:25
na jau mergaites bendraujate ne dviese, tik kitos tokiais kiekiais pasigirti negali smile.gif
taigi antra karta pakartojau savo paakiu kremuka- nieko geresnio neisivaizduoju , lengvas, svelnus, nuramina, sudrekina oda aplink akis, iskart tokio sviezumo ir gaivumo jausmo suteikia:super
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

deja deja sos kremas man per stiprus, galvocciau pasilikt ji ziemai, bet nezinau ka isigyti vasarai bet tikrai norisi kazko lengvesnio. gal kas galit patart KOKI LENGVESNES KONSISTENCIJOS KREMUKA SAUSAI ODAI , ACIU!!!

user posted image

ranku ir kuno lime&gingering man per silpnas doh.gif tepliojuosi, bet toks jis man be poveikio smile.gif tai kazkoks collagen yra stipresnis rankoms, taip?
o kunui visos giria kazkoki sangrinanti, labai noreciau bet nezinau kuris cia blush2.gif

labai patinka elemis pienelis, puikiai nuvalo makiaza, naudoju ir akims. esu labai patenkinta 4u.gif

user posted image

tai tiek siam kartui buciau labai dekinga uz pagalba pasirenkant kremukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 05 27, 01:14)
na jau mergaites bendraujate ne dviese, 1. tik kitos tokiais kiekiais pasigirti negali smile.gif
taigi antra karta pakartojau 2. savo paakiu kremuka- nieko geresnio neisivaizduoju  , lengvas, svelnus, nuramina, sudrekina oda aplink akis, iskart tokio sviezumo ir gaivumo jausmo suteikia:super
[

3. deja deja sos kremas man per stiprus, galvocciau pasilikt ji ziemai, bet nezinau ka isigyti vasarai bet tikrai norisi kazko lengvesnio. gal kas galit patart KOKI LENGVESNES KONSISTENCIJOS KREMUKA SAUSAI ODAI , ACIU!!!

4. ranku ir kuno lime&gingering man per silpnas  doh.gif tepliojuosi, bet toks jis man be poveikio smile.gif tai kazkoks collagen yra stipresnis rankoms, taip?
5. o kunui visos giria kazkoki sangrinanti, labai noreciau bet nezinau kuris cia blush2.gif
labai patinka elemis pienelis, puikiai nuvalo makiaza, naudoju ir akims. esu labai patenkinta 4u.gif

tai tiek siam kartui buciau labai dekinga uz pagalba pasirenkant kremukus  blush2.gif

Labai smagu, kai kazkas dar pasijungia 4u.gif

1. Na mano priemoniu krepsas tikrai dabar gavosi perkrautas. blush2.gif Tikrai nesiruosiu tiek laikyti pastoviai, bet dabar taip gavosi del dvieju priezasciu:
- musu tiekeja isvaziavo ilgam ir uzsipirkau didesni kieki, kad uztektu iki jos grizimo ax.gif , nes man priimtinos jos kainos, o normaliom-parduotuvinem kazi ar pirkciau
- o kadangi pirkau didesni kieki, tai nesinorejo tu paciu priemoniu po pora buteliu pirkti, tai ir pirkau ivairiu, nes noriu atsirinkti sau labiausiai tinkancias.

2. Kremuko nebandziau, placiau pakomentuokit - jis turetu buti kaip zeliukas ar priesraukslinis?

3. Del sito kremuko pilnai sutinku drinks_cheers.gif ir pacituosiu tik savo ankstesni posta: "Jis toks savotiskas - riebus, zalsvai gelsvas, atsiduoda mentoliu ar dar kazkuo (nors man savotiskai patinka), pastoviam naudojimui, manau, netiktu, tai as ir naudoju kokiais ekstra atvejais, kai oda sudirgsta... " Dar pridursiu, kad neisivaizduoju kaip ant jo makiaza reiktu pasidaryti - turetu buti sunku biggrin.gif

Del kremuku, jei ziureti is Elemis, tai nera net is ko labai rinktis - jie turi tik du:

iki 25 m. ir misresnem odoms drekinantis Maximum Moisture. Apie ji dvejopi atsiliepimai del keisto zolinio kvapo ir konsistencijos. As jo nebandzius, tai nuo komentaru susilaikau, gal kitos mergaites placiau pakomentuos:
user posted image

Nuo 25 m. ir sausesnem odom tinka ju garsusis Pro-collagen Marine kremas:
user posted image

Ji turiu, is pradziu turejau meginuka. Man visai patiko. Svelnus, ner riebus, nors ir ner skystas, veido siek tiek blizga po jo, maloniai kvepia. Dabar isigijau jo pilna talpa, esu visai patenkinta - normalus dieninis kremukas, kazkokiu stebuklu nepastebejau. Jei ka klauskit, bandysiu atskyti placiau. Jei atvirai, tai labai norejau isbandyti LaTherpaie Hydratherapie, deja musu viecikej jo nebuvo ir be rudens jau negausiu.

4. Del Lime&Giner Lotion sutinku drinks_cheers.gif. Apie ji ir Pro-collagen irgi rasiau. Tik apacioj dar kart pacituosiu, o bendra nuomone apie Pro-collagen, kad jis labiau ne suskirdusiom rankom, o svelniai prieziurai:

QUOTE(Milmar @ 2010 05 27, 00:20)

Toliau balsvas buteliukas su dozatorium Lime and Ginger Body and Hand Lotion - stovi jis pas mane virtuvej, naudoju tik rankom padrekinti, todel naudosiu matyt ilgai. Is principo neblogas, kvepia maloniai, drekina, greit susigeria. Bet jei atvirai, kunui tepti man labiau patinka Milk Bath arba aliejus, o rankom gal noretusi daugiau drekinimo, todel kol kas ner man aisku, ar ji kartosiu.

Zydra didesne tiubele - Pro-collagen Hand and Nail cream. Skalsus, kvepia maloniai ir specifiskai, kaip ir visos Pro-collagen priemones, greit susigeria, nelieka riebios pleveles. Siaip rimtai suskirdusiu ar sudirzusiu ranku nemanau, kad pagydytu, bet ranku oda pamaitina neblogai. ir, tikiuosi, vykdo kokia nors anti-aging prevencija. Ne pirmas ir turbut ne paskutinis.

5. Turbut kalba ejo apie pro-collagen serijos seruma:

user posted image

Yra dar ir kremas:

user posted image

Tai tiek 4u.gif
Atsakyti