Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

QUOTE(Milmar @ 2010 02 10, 09:19)
Sarasiukas  thumbup.gif As irgi noriu visu iki vieno cool.gif Tik Tri gal imciau mazesni, nes nezinau, kaip mano jautri oda sureaguos, bet kadangi mano tiekeja jo neturejo, tai gausiu La Therapie glikolini prausikli, kuris poveikiu panasus i enzymini Elemis ax.gif  O kadangi turiu naktini krema is Ole Henriksen su glikoline rugstim (sausai odai  thumbup.gif ), tai tikiuos mano jautri oda ji pakes, be to idomu kaip jie naudojasi, nes reiktu iki pavasarines saulytes isnaudoti arba stipru spf tepti. Bet pabandysiu kada ir Elemiso blush2.gif

As tai nebandziau sito serumuko, bet paprastai jie nebuna silpni, tik gal reiktu ir kremuko ant jo, kad ir nestipraus kokio ax.gif , nors internetiniame puslapyje neparasyta, kad reikia naudoti su kremu.  Reiktu uzklausti elektroniniu timetospa kaip su tais paakiais. As esu ju uzklausinejus, kaip su Marine Cream - nuo kada jis tinkamas naudoti, tai gavau atsakyma, kad ji rekomenduoja nuo 25 4u.gif

Is timetospa uzsakinejat?
Ten daugiau akciju yra... pvz. jei La Therapie perki uz 100 svaru, gauni Graines de Jeunnese indeli (tokios kapsulytes, tipo serumas - Gaudyk kazkuriam poste jas minejo), taip kad turesit rinktis kuri koda suvedineti arba galima skelti uzsakyma i dvi dalis.

Feelunique.com megsta visokias akcijas-atrakcijas - pvz., buvau uztaikius - perki su 20 procentu nuolaida ir keturis de luxe dydzio meginius gauni biggrin.gif  arba pvz. dabar - perki du Elemis produktus ir gauni 36 svaru vertes SOS skin saver rinkinuka, bet jie neturi La Therapie

O jus Lietuvoj? As radau Lietuvoj tiekeja labai gerom kainom, bet negavus uzsakymo, nenoriu teikti rekomendaciju biggrin.gif

As siuo metu gyvenu latvijoje, jurmaloje. Bet daznai bunu ir Lietuvoje smile.gif.
Siaip, kaip jau igavau daugiau drasos rolleyes.gif , tai pati ir uzsisakineju, maziau problemu.

Aga, vakar dar istyrinejau gerai, tai radau tu akciju ne viena, tai siandien dar svarstau ... g.gif

O del to enziminio, tai jus teisi, gal tikrai imti standartini dydi...
Dar as ju uzklausiu del paakiu kremu, ka man rekomenduotu.

O Ole Henriksen niekada negirdejus, reiks pasidometi smile.gif. Tai turbut irgi panasaus lygio kosmetika?
Atsakyti
Nedarykit mišrainės 4u.gif

Apie Ole Henriksen yra atskira tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 02 10, 10:54)
As siuo metu gyvenu latvijoje, jurmaloje. Bet daznai bunu ir Lietuvoje smile.gif.
Siaip, kaip jau igavau daugiau drasos   rolleyes.gif , tai pati ir uzsisakineju, maziau problemu.

Aga, vakar dar istyrinejau gerai, tai radau tu akciju ne viena, tai siandien dar svarstau ... g.gif

O del to enziminio, tai jus teisi, gal tikrai imti standartini dydi...
Dar as ju uzklausiu del paakiu kremu, ka man rekomenduotu.

O Ole Henriksen niekada negirdejus, reiks pasidometi smile.gif. Tai turbut irgi panasaus lygio kosmetika?

Kai issvarstysit, butinai pasigirkit ax.gif

Kad moderatore neuzpyktu, tai palyginsiu Elemis, La Therapie su Ole Oles Henriksen temoj, uzbekit ten paskaityti - parasiau specialu posta ax.gif 4u.gif - Ole Henriksen tema

O cia tik pasakysiu, kad manau vienintelis ju panasumas spa veikla.

QUOTE(Vitulka @ 2010 02 10, 15:50)
Nedarykit mišrainės  4u.gif

Apie Ole Henriksen yra atskira tema   ax.gif

cool.gif Musu nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 10 vasario 2010 - 17:32
Kas naudojat Elemis Exotic Moisturizing Mask - kaip ji jums naudojasi? Na man tokia skalsi, atrodo... Pasiziuriu - dar tik trecdalis nunaudota, o jau La Therapie norisi, o dar tik 6 men lygtai galioja, nors su dozatorium g.gif Vakar tokiu sluoksniu uzsitepiau blink.gif biggrin.gif

Kaip daznai ja dedat?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 02 11, 18:55)
Kas naudojat Elemis Exotic Moisturizing Mask - kaip ji jums naudojasi? Na man tokia skalsi, atrodo... Pasiziuriu - dar tik trecdalis nunaudota, o jau La Therapie norisi, o dar tik 6 men lygtai galioja, nors su dozatorium g.gif  Vakar tokiu sluoksniu uzsitepiau blink.gif  biggrin.gif

Kaip daznai ja dedat?

Man ji irgi labai skalsi pasirode. Pirma flakona tai metus laiko "mučinau"...bet nereguliariai naudojau. Dabar stengiuosi i savaite du kartus teptis, kaip ir rekomenduoja.
O siaip tai irgi uzsitepu normaliai, laikau per nakti. Vyras jau mane geiša vadina lotuliukas.gif , kai ateinu baltu veidu i lova.

Bet tai man vienintele kauke veidui, kuria visada norisi tureti t.y., ji turi visada buti mano kosmetikos krepselyje.

Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 02 11, 20:53)
Man ji irgi labai skalsi pasirode. Pirma flakona tai metus laiko "mučinau"...bet nereguliariai naudojau. Dabar stengiuosi i savaite du kartus teptis, kaip ir rekomenduoja.
O siaip tai irgi uzsitepu normaliai, laikau per nakti. Vyras jau mane geiša vadina  lotuliukas.gif , kai ateinu baltu veidu i lova.

Bet tai man vienintele kauke veidui, kuria visada norisi tureti t.y., ji turi visada buti mano kosmetikos krepselyje.

Nu reiks pavaryti biggrin.gif , o tai tiksliai minimum metams (aisku, tai ner blogai, bet taip jau rupi tos La Therapie). As na mazdaug karta per savaite tepuosi, kartais pamirstu, jei nakciai tepu, tai ploniau truputi, kad nebuciau visai geisa blush2.gif (atrodo, taip aprase skaiciau ax.gif ) Dabar reiks uzsibrezti, kad du kartai ir vsio, bet man geriau nusiplauti, nes man jos kvapas siek tiek astrokas.

Jau siandien taip siuntinuko laukiau i ner. Na gal rytoj bus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 11 vasario 2010 - 20:08
Jau gavau siuntinuka wub.gif wub.gif wub.gif Aciu gerai pardavejai 4u.gif . Zinokit, kainos nerealios blink.gif . Jei ka nors domins, brukstelkit i AZ rolleyes.gif

O manes tuo tarpu spa laukia si savaitgali garantuotai... wub.gif wub.gif

Tai dabar imetu, ko nusipirkau, o kai jau pratestuosiu, tai grisiu su smulkiais atsiliepimais ax.gif :

La therapie glikolinis prausiklis (neturejo Elemis Tri-enzyme)

user posted image

La therapie paakiu zele:

user posted image

Elemis Frangipani aliejus (Gaudyk, aciu 4u.gif 4u.gif - jau kvapas wub.gif ):

user posted image

Elemis Frangipani duso kremas ( be Sodium Laureth Sulphate ir Parabenu !!!):

user posted image

Ir dar kruvele meginuku wub.gif , is kuriu va sitas domina labiausiai:

La therapie veido poliruoklis (exfoliating facial polish) - noriu su Elemis skin buff palyginti, nes pastarasis man laabai patinka, bet tobulumui ribu nera rolleyes.gif

user posted image

Laukiam ir kitu pasisakanciu 4u.gif

Atsakyti
Oi koks fainas asortimentas wub.gif
Dziaugiuosi kad frangipani kvapas patiko, esu tikra kad poveikis dar labiau patiks! Nzn ar minejau bet labai tinka ant sausu plaukiu galiuku, silta alieju tepti ant plauku ir palikti per nakti, ryte galva isplaut.

Labai laukiu atsiliepimu apie kitus produktus, ypac LaTherapie akiu zele ir glikolini prausikli. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 02 13, 19:56)
Oi koks fainas asortimentas  wub.gif
Dziaugiuosi kad frangipani kvapas patiko, esu tikra kad poveikis dar labiau patiks! Nzn ar minejau bet labai tinka ant sausu plaukiu galiuku, silta alieju tepti ant plauku ir palikti per nakti, ryte galva isplaut.

Labai laukiu atsiliepimu apie kitus produktus, ypac LaTherapie akiu zele ir glikolini prausikli.  bigsmile.gif

As jau po spa ax.gif wub.gif , bet aprasysiu kitakart artimiausiu metu, nes dabar taip sakant jau veloka ilgiems parasinejimams, bet turiu klausimuka - gal turit kokiu atsiliepimu apie Elemis ir La Therapie serumus, planuoju isigyti, bet nezinau koki... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 14 vasario 2010 - 00:21
Na kol kas spa dariau vienakart, tai siuokart pasidalinsiu pirmais ispudziais ax.gif :

Man, sunkiu saldziu kvapu megejai, Frangipani priemoniu kvapas labai patiko - toks egzotiskas, siltas, gal net kazkiek smilkalinis - man kazkuo primena indisku parduotuveliu - indisku smilkalu ar alieju - kvapa.
Is sios serijos turiu Elemis Frangipani duso krema. Kremas be Sodium Laureth Sulphate ir Parabenu - ir man tai didelis pliusas. Pats kremas malonios teksturos (labiau panasus i pieneli ar lotion, o ne i koki zele ar muila), spalva nesintetine, o tokia balsai gelsva, kremo reikia nedaug, oda po prausimosi lieka svelni. Man asmeniskai labai patiko. Vieninteli minusa galiu uzdeti pakuotei. Man asmeniskai ji nepatogi - reikia atsukti dangteli, isipilti kremo ir vel uzsukti. Bent jau butu koks uzdaromas dangtelis, o idealiu atveju - dozatorius.

user posted image

Kitas turimas produktas Elemis Frangipani aliejus. Truputi pergyvenau del to atsildymo, bet tai nepasirode problematiska, tik reikia tureti koki puoduka vonios kambary. Taip pat ka is patirties pastebejau - geriausia atsildyti apvertus aukstyn kojom buteliuka, nes tada atsyla pirmiausia virsus ir realiai galima net neatsildyti viso kiekio Na man asmeniskai, tai tame atsildyme irgi yra dalis sio produkto zavesio... Kadangi realiai tai pirmas kuno aliejus, kuri naudoju (isskyrus vaikiskus, kuriais esu tepusis gal pora kartu), tai man labai sunku su kazkuo lyginti, bet oda jautesi gerai padrekinta, kvapni ir , kadangi, matyt kaip pirmakart, truputi padauginau, tai gan ilgai buvau rieboka biggrin.gif
Taip pat bandziau plaukams, bet kadangi pries spa nepasiziurejau naudojimo instrukciju ir Gaudyk rekomendaciju, tai truputi nupjoviau gryba - issiploviau galva ir tada issitepiau aliejum lotuliukas.gif doh.gif Palaikiau keliolika minuciu ir tada ploviau, aisku vel teko su sampunu rolleyes.gif Pas mane plaukai linke pustis ir siaustis, o po sitos kaukes kai isryto atsikeliau plaukai buvo visiskai nesusisiause, bet man lyg dar jautesi tas aliejus, tai dar karta isploviau doh.gif Vienu zodziu padariau nesamone - dabar bandysiu ant galu palaikyti, kaip Gaudyk rekomendavo - tik klausimas - ar jus tuos galus i ka nors ivyniojat, kad neisteptu patalynes?

Bet kad ir nesamoniu prikreciau, finale vistiek esu patenkinta siuo produktu ax.gif
Manau, man tik reikia atrasti savo buda ji naudoti ax.gif
user posted image

Jau keleta dienu naudoju La therapie glikolini prausikli, kuri pirkau vietoj planuoto Elemis Tri-enzyme, kuri irgi labai noreciau pabandyti.
Mano veido oda jautri, tai as tokiu priemoniu siek tiek prisibijau, tai kai pirmakart nusiprausiau, bijojau, kad atsikelsiu be odos kita ryta biggrin.gif Ant produkto yra perspejimas, kad gali padilgcioti oda (man dilgzioja nuo Ole Henriksen glikolinio kremo). Bet nusiprausus neivyko nieko - visiskai nesudirgino odos bigsmile.gif Pats prausiklis neturi kazkokio ypatingo kvapo, balzganas, svelniai putojantis. As makiaza nuvalau pieneliu (gal jis net ir nebutinas g.gif ), o po to likucius salinu situo prausikliu - nusiprausus, oda jauciasi svari, truputi yra lengvas traukimas, bet kadangi mano oda misri i sausuma, tai traukimas jauciasi ir nuo vandens. Kadangi naudoju ji dar neilgai, tai negaliu komentuoti jo poveikio odai, bet trumpam laikotarpy atrodo, kad riebesnes vietos lyg pasireguliavo, sausu labiau nenusausino, pavienodino odos spalva, gal kiek ir poras yra linkes patraukti. A, tiesa, atrodo, kad yr skalsus, tai ziuresim, ar spesiu per 6 men. nuo atidarymo sunaudoti ax.gif Be to sitie rugstiniai produktai, kiek zinau, arba nenaudojami vasara, arba naudojami su dideliu spf.
Bet kol kas mielai naudoju ir esu patenkinta siuo produktu. Galbut veliau atsiras daugiau pastabu 4u.gif
user posted image

Taip pat naudoju La therapie paakiu zele. Mano poziuriu cia toks labai lengvas paakiu geliukas, tinkamas pasitepti isryto, kad akytes zvalesnes jaustusi, maloniai patraukia. Sakyciau, tinkamesnis dideliu problemu neturinciai jaunai paakiu odai. Tekstura - skysta (man nelabai schmoll.gif ), o del paprastos uzsukamos pakuotes bei perregimos rusvos spalvos gan nepatogu paimti tinkama kieki...
Sakyciau, is visu mano bandytu Elemis ir LaTherapie produktu maziausiai vertas demesio ir kainos... ax.gif
user posted image

Ir kaip dovanele wub.gif gavau Elemis Lip Revive lupu balzama. Kvapas toks gal ir siaip sau, bet tekstura gan maloni, gal kiek per skystoka, pasitepus graziai lupytes blizga, vos vos saldantis. Reikia tik tiubele pamaigyti pries naudojant, kad vientisesnis butu, pakuote gan patogi. Kadangi mano lupos dabar yra neblogos bukles, tai poveiki suskeldejusioms lupoms sunku butu komentuoti. Kadangi gavau ji dovanu, tai liuks produktas, bet jei pirkti, tai labai priklauso nuo kainos - tas pats blistex mediplus uz 10 lt labai gerai uzgydo lupas, tik man jo tekstura ner tokia maloni ir nepatinka, kad reikia kabinti pirstu.
user posted image

Eilej dar liko keletas produkteliu... Tai kada vel grisiu su atsiliepimais 4u.gif .

Ir zinoma lauksim is Egles77 ziniu apie jos issirinktus produktus ax.gif

Taip pat vis dar laukiu gal kas pasisakys apie bandytus veido serumus La Therapie ir Elemis. Noriu sia savaite pirkti ir negaliu issirinkti

Atsakyti
As jau irgi isiunciau uzsakymuka ten... kur pigiau mirksiukas.gif

Dabar lauksiu... smile.gif

Atsakyti
Ismeginau vakar veido poliruokli
La Therapie Crème Gommage Douce Peaux Normales - Exfoliating Facial Polish:

user posted image

Labai man jau buvo idomu sulyginti su taip pat turimu Elemis Skin Buff, kuris man labai patinka:

user posted image

Taigi pagrindinis pastebejimas, kad jie man asmeniskai laabai panasus, praktiskai identiski - savo struktura (dalelemis), spalva, kvapu, net pojuciais nusiplovus - svelni, lygi oda ir pan.. Jei ne as pati buc issispaudus is tiubeles La Therapie, buciau galvojus, kad Elemis naudoju. Man net tokia mintis buvo, kad arba Elemis supakavo La Therapie kauke arba atvirksciai. Tai emiau ieskoti skirtumu ir radau - Elemis kvapas siek tiek astresnis ir sudetis skiriasi, nors yra ingredientu, kurie sutampa.
Negaliu galutinai tvirtinti, bet kazkaip man dabar atrodo, kad sitos kaukes gal kazkiek ir skiriasi, bet yra visiskai lygiavertes, todel rinkdamasi tarp ju dvieju, atsizvelgciau i kaina. Bet bendras mano atsiliepimas apie abu produktus, kad mano odai jie puikiai tinka ir yra vieni geriausiu mano naudotu sios rusies produktu.

Na jei kazkokie skirtumai isryskes, panaudojus La Therapie ilgiau, grisiu su update 4u.gif

QUOTE(egle77 @ 2010 02 19, 12:58)
As jau irgi isiunciau uzsakymuka ten... kur pigiau  mirksiukas.gif

Dabar lauksiu... smile.gif

Ka uzsisaket? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 19 vasario 2010 - 15:51