QUOTE(gaudyk @ 2010 02 26, 16:36)
labai laukiu atsiliepimu apie Marine Collagen, ir ta detoksikavimo priemone veidui.
As si savaitgali zadu pasilepint ir namu spa pasidaryt, nes oras toks labai odai atsiliepe. Na ka, mano plane La Therapie kaukiu mini facial + kuno peelingas savos gamybos (rupi druska+maltas imbieras+citrinos sulciu+saukstas alyvuogiu aliejaus) + frangipani monoi melt kunui ir plaukams. Zadu pirti savaitgali pasikurt, ten ir proceduras atliksiu, na jau laukiu sestadienio ir greiciau tas pavasaris ateitu...
Milmar - ta pardaveja ar ne mergina kuri i az parase apie tai kad parduoda Elemis? Ir as gavau zinute...
As irgi siandien spa darysiuos

O scrubas kokiom proporcijom? - as irgi noriu pabandyti

O po to frangipani

Pirtis, tai is viso nerealu - seniai buvau..., bet as nelabai dideli karsti pakeliu
O jus nebandet Japanese Camelia? Gal palygintumet su Frangipani...
Tai va, apie krema - kvapas neikyrus, svelnus, nepriparfumuotas, spalva balta, bet nera irgi tokia labai dirbtine. Tikejausi, kad pats kremas bus sunkesnis ir tirstesnis, o dabar jis tokios gan svelnios teksturos (na aisku ne kaip lotion , nera toks, kad nubegtu), neriebus, lyginant su mano paprastai naudojamais kremais.
Isigere gerai, nereikejo daug pritepti, nesijaute riebalo, nedirgino. Na man asmeniskai labai patiko tie pirmi ispudziai. Aisku reikia ilgiau panaudoti, kad paziureti, ar yra efektas ir pan. Kaip jau minejau, timetospa man parase, kad sita krema jie rekomenduoja nuo 25 m., ypac jei oda ner riebi. O as jau beveik ir uzmirsau, kad man tiek buvo

. Mano oda jautri, lengvai sudirginama, misri, ties skruostais sausoka, kakta, smakras riebesni, kai kada koks draugelis issoka

, turiu didokas poras ir mimikos rauksles.
Gal dar anksti daryti isvadas, bet sakyciau, kad jei skubiai ieskot kremo, verta sita pabandyti - tik gal ne dideli indeli, gal nuo testerio (15 ml) pradeti, o tai kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O jei neskubu, po savaites pazadu parasyti daugiau.
Tiesa, dar bus sunku spresti apie kremo atskirai poveiki, nes pradejau naudoti tuo paciu ir tas Bliss kapsules. (siaip ir krema pirkau del to, kad jas pirkdama paskaiciau, jog tas Marine kremas sustirpina rezultaa

) Nu bet kokios idomios tos kapsules - bet man patiko. Kvapas tiek ruzavu, tiek zalsvu, sakyciau, stiprus, astrokas - man primena gal pusu saku kvapa, gal kazka, nezinau, kazkiek panasus i Exotic moisturizing mask kvapa. Spalva lyg gelsva, tekstura - toks kaip aliejukas. Kapsulej jo nedaug, skaiciau kazkur atsiliepima, kad neuztenka vienam kartui, bet man kazkaip normaliai... Idomu kaip irgi su tuo poveikiu, bet pirmi ispudziai, neskaitant kvapo, labai puikus. Nezinau ar cia nuo kremo ar nuo kapsuliu, bet po nakties veido spalva buvo lygi, o man buna tarpais, kad atsikeliu demeta kaip leopardas. Pirkau 100 kapsuliu pakuote, tai jei patiks planas toks - dabar kasdien sia pakuote naudoju, o po to jau kita kas antra diena (skaiciau taip).
Siaip jei but didelis susidomejimas ir jus is Vilniaus, galeciau pora kapsuliu duoti arba pastu issiusti, bet pastu registruotu gal brangiai gaunasi.
Tai dabar su siu produktu atsiliepimais grisiu po savaites kokios, gal bus kokiu issamesniu ziniu apie poveiki.
Na ka, baigiu jau isimyleti i Elemis
Bendra info - mano oda jautri, lengvai sudirginama - jei kas nepatiko - iskart demem, bet siaip sakyciau tipas - normali, gal kiek misri, ties skruostais sausiau, kakta, smakras riebesni, koks draugelis pries ypatingas dienas butinai issoka

, turiu didokas poras ir mimikos rauksliu randasi
Taip pat esu gavus dovaneliu deluxe dydzio dvieju serumu meginelius:
Labai irgi noriu isbandyti, bet dabar iskart gal nebandysiu, pirma anuos prasitestuosiu, o tai po to nesuprasiu kas cia kaip veikia.
Nezinau, ar apie ta pacia pardaveja kalbam, bet as savaja esu labai patenkinta - kainytes geros, produktai geri, gaunu greit ir dar meginukais palepina

Nebuciau internetu tiek tikrai visko prisipirkus. Parasysiu AZ placiau.
KIEK PRIRASIAU

, ATSIPRASAU, KITA KARTA PASISTENGSIU TRUMPIAU