Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 10:45)

Papildyta:
ar pasiutai??? Pasimaliavoji lūpas, blakstienas iki antakių užrieti ir pirmyn  bigsmile.gif  Lauksim dienos ataskaitos ir nebandyk sakyti, kad baronka  rolleyes.gif

negriztu su baronka.... vakar buvo 50 keli lt... reiks eit, bet pirma kaikur uzsuksiu, nes taip nera ka veikt darbe.... jau numezgiau pleduka vaikiska, o dabar siulu neturiu jokiu, o jau zinau ka vel darysiu smile.gif

dabar galvosuki turiu.. g.gif tureciau pirmadieni nauja siunta darytis, bet antradieni ar antradieni reiks uz patalpas atsiskaityt.. neatgauciau pinigeliu per diena ar dvi... tai taip iseina, kad naujos siuntos dar neturesiu.... nes jai nesurinksiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 10:49)
neina jums darbe kur nors pastatyti lovos??? g.gif  lotuliukas.gif
Pvz, vakar po pietų taip silpna buvo, kad užsirakinau kabineto duris ir priguliau ant sopkelos, šiandien tą patį , matyt, reikės daryti, nes nekaip jaučiuosi unsure.gif  Žinoma, man nesilyginti su jumis, aš po piet sėdžiu viena, jums parduotuvės neišeitų uždaryti doh.gif  biggrin.gif 

na jei man but silpna, tai manau uzsidaryciau keletui minuciu.... tik nzn kur gult reiktu biggrin.gif pamenu mokykloj kaip budavo jaunai patapus moterim, taip budavo blogai, kad esu per pertrauka ir ant stalo atsigulus.. doh.gif
Papildyta:
pasitaisau klaida : antradieni ar treciadieni blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 08, 10:22)
...is utenos angliskos superines

thumbup.gif džiugu girdėt

QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 10:45)
(ir ne tas žodis, kad nepatiktų, gal kalbu, nes nebuvo taip, kad neturėtume, bet gėdintis tokio darbo kaip skudurai, arba sakyti nepatinka, tai be žodžių, kai kišenėje švilpauja vėjai)

Pas mus buvo daug tokių momentų kai nebuvo ir maistui verysad.gif Chalturkių jei yr,imasi,bet kai šiuo metu jų nėr... Prie skudurų vis tiek neis, ir kažkur kitur už minimumą nedirbs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 10:49)
neina jums darbe kur nors pastatyti lovos??? g.gif  lotuliukas.gif
Pvz, vakar po pietų taip silpna buvo, kad užsirakinau kabineto duris ir priguliau ant sopkelos, šiandien tą patį , matyt, reikės daryti, nes nekaip jaučiuosi unsure.gif  Žinoma, man nesilyginti su jumis, aš po piet sėdžiu viena, jums parduotuvės neišeitų uždaryti doh.gif  biggrin.gif 

isivaizduoji lova 11kv patalpoj lotuliukas.gif as tai nelabai lotuliukas.gif nieko ant kedutes prie kasos pasnausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 08 gruodžio 2009 - 09:03
QUOTE(vajuta @ 2009 12 08, 09:57)
negriztu su baronka.... vakar buvo 50 keli lt... reiks eit, bet pirma kaikur uzsuksiu, nes taip nera ka veikt darbe.... jau numezgiau pleduka vaikiska, o dabar siulu neturiu jokiu, o jau zinau ka vel darysiu smile.gif

aš, čia taip sakant, apibendrintai lotuliukas.gif (mano vyresnioji dukra sako, ko tu bari daugiskaita, jei ką nors pridirba mažoji, tada bumbiu ant dviejų hihihi.gif Tai čia iš įpročio hihihi.gif )
Atsakyti
nu vsio lupas padziau, blakstienukes uzrieciau, lankstau kompa ir varau i darba suknes megzt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As ir jau cia. Vakar prisigyriau, kad 6val.kelsiuos i darba, o siandien bats ir pramiegojau lotuliukas.gif tai tik paskambinau kad veluosiu ir ruosiausiu ir leto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 11:03)
aš, čia taip sakant, apibendrintai lotuliukas.gif  (mano vyresnioji dukra sako, ko tu bari daugiskaita, jei ką nors pridirba mažoji, tada bumbiu ant dviejų hihihi.gif Tai čia iš įpročio hihihi.gif )

aisku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 08, 11:04)
nu vsio lupas padziau, blakstienukes uzrieciau, lankstau kompa ir varau i darba suknes megzt lotuliukas.gif

ir tu mezgi? smile.gif ar cia juokauji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 08, 11:08)
aisku smile.gif
Papildyta:
ir tu mezgi? smile.gif  ar cia juokauji? bigsmile.gif

nejuokauju ax.gif kai durnumas uzeina nervus taip marinu blush2.gif
IKI merguces 4u.gif kol darbe kompa pasijungsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 08 gruodžio 2009 - 09:11
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 08, 10:01)

Pas mus buvo daug tokių momentų kai nebuvo ir maistui  verysad.gif Chalturkių jei yr,imasi,bet kai šiuo metu jų nėr... Prie skudurų vis tiek neis, ir kažkur kitur už minimumą nedirbs  doh.gif

unsure.gif Ech, jūs geros žmonos tada, aš nzn kaip man reiktų su tuo susitaikyti blush2.gif

QUOTE(ingace @ 2009 12 08, 10:01)
isivaizduoji lova 11kv patalpoj lotuliukas.gif as tai nelabai lotuliukas.gif nieko ant kedutes prie kasos pasnausiu blush2.gif

nea, aš ir tarp 20 kvad. neįsivaizduoju (ypač, kai aplik krūvos skudurų lotuliukas.gif ) mirksiukas.gif Gerai ir ant stalo, jei nėr kitaip drinks_cheers.gif Vakar gal 10-15 min atsijungiau (vėliau niekas neleido, suskambo tel. ), bet su kokia energija kibau į darbus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 08, 10:04)

thumbup.gif Bet einA sau kokia ji mokyta blink.gif rolleyes.gif

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 08, 10:06)
Labas rytas  4u.gif  As ir jau cia. Vakar prisigyriau, kad 6val.kelsiuos i darba, o siandien bats ir pramiegojau  lotuliukas.gif tai tik paskambinau kad veluosiu ir ruosiausiu ir leto  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(ingace @ 2009 12 08, 10:10)
nejuokauju  ax.gif kai durnumas uzeina nervus tai marinu blush2.gif

ar dažnai tas durnums užeina g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 08, 11:10)
nejuokauju  ax.gif kai durnumas uzeina nervus taip marinu blush2.gif
IKI merguces 4u.gif kol darbe kompa pasijungsiu lotuliukas.gif

man kai nera ka veikt, tai neblogas uzsiemimas...

va kad darbe tureciau kompa.. tiksliau interneta.... unsure.gif tada jau kas kita butu... manau nereiktu ir megzt biggrin.gif
Papildyta:
na ka, lekiu tada i darbuka.... iki vakaro ir sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 08, 10:27)
man kai nera ka veikt, tai neblogas uzsiemimas...

va kad darbe tureciau kompa.. tiksliau interneta.... unsure.gif  tada jau kas kita butu... manau nereiktu ir megzt biggrin.gif
Papildyta:
na ka, lekiu tada i darbuka.... iki vakaro ir sekmes visoms 4u.gif

iš dalies laimė, kad neturi biggrin.gif Atėjau į sdarbą, lt rytą atsiverčiau, posmą nuraudojau (dėl vaikų mirusių unsure.gif )..

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
ar dažnai tas durnums užeina g.gif  :lotuliukas
:
durnumas uzeina kiekviena rudeni, depresija taip malsinu lotuliukas.gif bet uzeina ir praeina kai bunu ipusejus darba, o tada jau labai sunku prisiverst pabaigt, o dabar nuotaikos kai nekokios tai vel griebiaus virbalu ax.gif
va kad darbe tureciau kompa.. tiksliau interneta....  tada jau kas kita butu... manau nereiktu ir megzt

toks ir gerumas , kad darbai lieka nedaryti blush2.gif kaip prisedi skaityt tai ziu kad jau namo laikas ax.gif karais specialiai nesinesu kompo, kad pamegzt galeciau ax.gif
Atsakyti