Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labas rytas mergaites 4u.gif Darbe sedziu be vietos, rozete uzruko tai tik savaitgali sake pataisys. Prisokau prie sekretores kompiuterio, kad tik su jumis pasisveikinciau biggrin.gif Isivaizduojat ka padariau biggrin.gif nusikirpau plaukus, kaskur girdejau, kad kai nusikerpi tai ir visokius rupescius ir problemas nukerpi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 11:50)
Labas rytas mergaites 4u.gif  Darbe sedziu be vietos, rozete uzruko tai tik savaitgali sake pataisys. Prisokau prie sekretores kompiuterio, kad tik su jumis pasisveikinciau  biggrin.gif Isivaizduojat ka padariau  biggrin.gif nusikirpau plaukus, kaskur girdejau, kad kai nusikerpi tai ir visokius rupescius ir problemas nukerpi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ar daug nukirpai unsure.gif Man jau gaila, kelis kart esu kirpusi, bet noriu ilgų, dabar iki pusės nugaros, nebeauga kaip jausnystėje doh.gif biggrin.gif
Linkiu, kad taip ir būtų (dėl problemų) mirksiukas.gif

Gal eiti ruošti kitos temos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 11, 12:54)
ar daug nukirpai unsure.gif  Man jau gaila, kelis kart esu kirpusi, bet noriu ilgų, dabar iki pusės nugaros,  nebeauga kaip jausnystėje doh.gif  biggrin.gif
Linkiu, kad taip ir būtų (dėl problemų) mirksiukas.gif

Gal eiti ruošti kitos temos mastau.gif

Buvo plaukai iki peciu, ale kare o dabar visai trumpi, na bet taip gana stilingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 11:57)
Buvo plaukai iki peciu, ale kare o dabar visai trumpi, na bet taip gana stilingai biggrin.gif

thumbup.gif Svarbu stilingai, dabar sekanti eilė- rūbų keitimas lotuliukas.gif Prapurtyk parduotuvę bigsmile.gif Beje, ar remonto darbai baigti?

Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 12:50)
nusikirpau plaukus, kaskur girdejau, kad kai nusikerpi tai ir visokius rupescius ir problemas nukerpi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip gerai būtų jei tai būtų tiesa,bet baisu bandyt ,vdrug problemos liks ir dar galva be plaukų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 11, 12:12)
kaip gerai būtų jei tai būtų tiesa,bet baisu bandyt ,vdrug problemos liks ir dar galva be plaukų  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nekirpk tik tu doh.gif Tavo stori plaukai, ar ne g.gif Sprendžiu iš foto matytų..

kas padės pribaigti temą ?????

ecka 78
rogrinta 73
doviliukei 66
lasiukas 65
ingace 50
linalina644 48
vajuta 41
vilite 34
vilmuke3 34
Emilyte 30
neringule 11
fifacka 10
Erikutė 9
astaja 6
I@I 6
arijukas 6
ovimama 5
nodo 4
tipitapu 4
ugne77 4
neramilgedaa 3
erikaaa 1
blakstienute 1
Sumergirl 1
LinaKat 1
saulegraza34 1
Gilberta 1
Ingutea_2 1

Papildyta:
paskambinau skr paklausti kaip sekasi, po to pažiūrėjau į laikrodį, dar tik 14 min kaip dirba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 11 gruodžio 2009 - 11:23
QUOTE(ecka @ 2009 12 11, 13:22)
lotuliukas.gif  Nekirpk tik tu doh.gif  Tavo stori plaukai, ar ne g.gif  Sprendžiu iš foto matytų..

rogrinta 73

Nu galėtų būti ir storesni ir ilgesni blush2.gif

Žiūriu į prizinę vietą pretenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 11, 12:27)
Nu galėtų būti ir storesni ir ilgesni  blush2.gif

Žiūriu į prizinę vietą pretenduoju  thumbup.gif

kitaip tariant- lipi man ant kulnų cool.gif

aš taip pat noooooliu ax.gif
Atsakyti
Jeee..... as irgi jau ne prie paskutiniu vietu. thumbup.gif Dar sita nebaigta tema o as jau naujoje sedejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 12:54)
Jeee..... as irgi jau ne prie paskutiniu vietu.  thumbup.gif Dar sita nebaigta tema o as jau naujoje sedejau  blush2.gif

ale gi tikrai, nebetoli prizininkių biggrin.gif Malačius mirksiukas.gif

Viskas, bėgu iš darbo, šefas neatvAŽIUOS, TAI NEBESĖDĖSIU. lEKU KABINTI NAUJŲ PREKIŲ. iKIS MERGINOS, JAUČIU NEBEPRIsėsiu, kadangi galiu būti nusikalusi ax.gif
Geros dienos visoms wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti