Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

obas kiek čia susirinko blink.gif
Diena pus velnio, nevysiu nieko į medį biggrin.gif

Aš tai galiu po 30 už kg, tiesiog iš principo nail.gif (kad daugiau uždirbčiau, kas > lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 08 gruodžio 2009 - 20:22
QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 22:21)
obas kiek čia susirinko blink.gif
Diena pus velnio, nevysiu nieko į medį biggrin.gif

Aš tai galiu po 30 už kg, tiesiog iš principo nail.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niekas > ? Tadum PARDUOTA cool.gif (kas perkat, prisipažinkit cool.gif )
Papildyta:
cha, matau emilytė perka thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 08 gruodžio 2009 - 20:24
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 22:21)
man siand. thumbup.gif diena
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dziaugiuosi uz visas kuriom prekyba liuks thumbup.gif , nezinau kaskaip man reikia galvot gal dar viena taska kitus atsidaryt g.gif Obana kiek musu cia prisirinko, bet puse nepazystam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 08 gruodžio 2009 - 20:30
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 08, 18:24)
na jo..paskola kaip kupra...jei gerai supratau tu vazineji po turgelius ar savam kraste buni..nes jei vazinet kazkur eikvot kura ir uzdirbt kaip siom dienom  tada jau ir padejimas vyrui nepades nest nastos

Tai vat butenet kad vazineju- pas mus Klaipedoj is viso nera tokio turgaus dėvėtų rūbų. schmoll.gif
Atsakyti
Nu kadangi palietėt tokią temą,norėčiau keletos atsakymų 4u.gif Aišku jei nesunku ax.gif blush2.gif

Tai va lasiuk tu vieno mėnesio išlaidas atėmi iš pajamų ir minusuoji 15 procentų ir ten sodrai kiek reikia? Ar kaip? Jei nesunku parašyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 08, 21:27)
Dziaugiuosi uz visas kuriom prekyba liuks  thumbup.gif , nezinau kaskaip man reikia galvot gal dar viena taska kitus atsidaryt  g.gif

ir D įdarbinti topsecret.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
temos populiarumas muša rekordus bigsmile.gif Tik nzn ar gerai, ar ne g.gif
Atsakyti
Nu ne aš neperku,galiu ir jums dar parduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
juokiausi siand. is vienos devetu rubu parduotuves lotuliukas.gif uzejau pacicekavint o ten dvi kainos marskinuku parasutos antkalnieriaus ir ant etiketes zemiau .tai ir klausiu pardavejos tai kokia kaina is tikruju o ji man sako didesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 08, 21:29)
Nu ne aš neperku,galiu ir jums dar parduoti lotuliukas.gif

geriau padovanoti flirt.gif
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 21:29)
juokiausi siand. is vienos devetu rubu parduotuves lotuliukas.gif uzejau pacicekavint o ten dvi kainos marskinuku parasutos antkalnieriaus ir ant etiketes zemiau .tai ir klausiu pardavejos tai kokia kaina is tikruju o ji man sako didesne  lotuliukas.gif

o norėjai mažesnės g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 22:34)
geriau padovanoti flirt.gif
o norėjai mažesnės g.gif  lotuliukas.gif

itariu ateina klijentas paziuri kaip apsirenges tada kaina rubui nustato ,jei geriau apsirenges tada didesne sako o jei prasciau tada mazesne lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kada ir teks dovanoti biggrin.gif Jei ką Ecka irašysiu į pirmą vietą cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti