Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 20:37)
tongue.gif stebesiu kvepavima dabar,vyzdzius ar neisiplete  karoc seksiu savo busena biggrin.gif na ka..ka tik sms gavau is sunaus mergaites...jusu ponulis kominis vos paeina...jazz jazzz..na kam tiek vaiku man reikejo...

blink.gif , kaip tai kam kad linsma būtu (mes trise augom ot tėvams linksma buvo tėtis vis sakidavo greičiau jus iš namu išskirstumėt nebeišneš man kišene tris merga aprengti lotuliukas.gif )

QUOTE(Emilyte @ 2009 12 04, 20:41)
Tai ką Lašiuk ruošk kočėlą. Aš kaip pagalvoju,kad ir man taip bus tai net negera doh.gif  Nu,bet dar ilgai to nebus,tai galiu ramiai sau sėdėti tongue.gif

drinks_cheers.gif tai va ir aš kol kas rami ax.gif bet kai užaugs kaip bijau doh.gif pati ne auksas buvau blush2.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 20:44)
.su policija kaip su seimos nariais jau gyvenu biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 20:55)
verysad.gif ojojoi kaip nebuvau as saldainiukas tevams...kaip dabar atsimenu mamos zodzius  uz kiekviena musu asara tau atlygins tavo vaikaiiiii biggrin.gif vat ir atlygina..tyliu sikna suraukus ir laukiu kol 18 sueis biggrin.gif dabar as sakau saviskiams...uz kiekviena mano asaraaaaa........ lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

man tai sakydavo tėtis kad už mano nervus jums anukai mano atkeršis dabar suprantu ka norėjo pasakyti kol maži jau kiek nervu prigadino ka kalbėt kai užaugs doh.gif

atlekiu i nauja tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 04, 22:06)
blink.gif  , kaip tai kam kad linsma būtu (mes trise augom ot tėvams linksma buvo tėtis vis sakidavo greičiau jus iš namu išskirstumėt nebeišneš man kišene tris merga aprengti  lotuliukas.gif )
drinks_cheers.gif  tai va ir aš kol kas rami  ax.gif  bet kai užaugs kaip bijau  doh.gif  pati ne auksas buvau  blush2.gif

atlekiu i nauja tema  blush2.gif

lotuliukas.gif
matau čia aukso nerasti.... Reiks diedą į temą grąžinti, kitos nenusižiūrės, aš vienintelė čia auksas laugh.gif

parodyk kaip lėkei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 21:08)
lotuliukas.gif
matau čia aukso nerasti....  Reiks diedą į temą grąžinti, kitos nenusižiūrės, aš vienintelė čia auksas laugh.gif

parodyk kaip lėkei bigsmile.gif

as va dabar aišku kodėl saviškio čia neleidi bijai kad auksu daug ar ne lotuliukas.gif

user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 04, 22:14)
as va dabar aišku kodėl saviškio čia neleidi bijai kad auksu daug ar ne  lotuliukas.gif

user posted image

lotuliukas.gif

bus tau juoktis- foto nerodo lotuliukas.gif (žinai, o ką čia gali žinoti unsure.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 04 gruodžio 2009 - 21:19
QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 21:18)
bus tau juoktis- foto nerodo  lotuliukas.gif  (žiani, a ką čia gali žinoti unsure.gif  lotuliukas.gif )

rimtai nerodo blink.gif
pala lekiu ieškoti kitos lotuliukas.gif
Papildyta:
ai nu žodžiu neberandu foto tai tempiu lagaminus bigsmile.gif

user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
seip nera labai linksma kai sitaip vaikai daro,patikekit nervu reikia geleziniu..isejo vyras su dukra partempt lakudros nes sms eina man istisai kad jis uz vairo sedi lekia ant 200...tiesiog vaikis iesko pats sau nelaimes..zinot kai pati vyra palaidojau 20 metu budama su pyplium 1.5 metu ir nescia su antru buvau 6 men.tai man jau tu nelaimiu pakanka..tiesiog gal jau susitaikiau su viskuo dbr..nes tiek visko pridaryto sunaus kad jau baisu...seneliai be to salia manes gyvena o mano sunus grynas paveikslas pirmo vyro (ju sunaus) tai lepina kaip ismano kas kad isgeria kas kad vaziuoja nieko cia tokio ir sakau jiems seneliai jus savo vaika palaidojot 25 metu nejau man ta linkit..nelinkeciau niekam tokios dalios kaip mano..kaip uzkeikta kieno nors buciau... blush2.gif niu va kaip isiguodziau as cia jums...tiesiog nesu labai atviraujanti ale kartais taip sunku buna...
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 23:27)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 22:27)
seip nera labai linksma kai sitaip vaikai daro,patikekit nervu reikia geleziniu..isejo vyras su dukra partempt lakudros  nes sms eina man istisai kad jis uz vairo sedi lekia ant 200...tiesiog vaikis iesko pats sau nelaimes..zinot kai pati vyra palaidojau 20 metu budama su pyplium 1.5 metu ir nescia su antru buvau 6 men.tai man jau tu nelaimiu pakanka..tiesiog gal jau susitaikiau su viskuo dbr..nes tiek visko pridaryto sunaus kad jau baisu...seneliai be to salia manes gyvena  o mano sunus grynas paveikslas pirmo vyro (ju sunaus) tai lepina kaip ismano kas kad isgeria kas kad vaziuoja nieko cia tokio  ir sakau jiems  seneliai jus savo vaika palaidojot 25 metu nejau man ta linkit..nelinkeciau niekam tokios dalios kaip mano..kaip uzkeikta kieno nors buciau... blush2.gif niu va kaip isiguodziau as cia jums...tiesiog nesu labai atviraujanti ale kartais taip sunku buna...

unsure.gif 4u.gif nedaugžodžiausiu, tiesiog 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 21:27)
seip nera labai linksma kai sitaip vaikai daro,patikekit nervu reikia geleziniu..isejo vyras su dukra partempt lakudros  nes sms eina man istisai kad jis uz vairo sedi lekia ant 200...tiesiog vaikis iesko pats sau nelaimes..zinot kai pati vyra palaidojau 20 metu budama su pyplium 1.5 metu ir nescia su antru buvau 6 men.tai man jau tu nelaimiu pakanka..tiesiog gal jau susitaikiau su viskuo dbr..nes tiek visko pridaryto sunaus kad jau baisu...seneliai be to salia manes gyvena  o mano sunus grynas paveikslas pirmo vyro (ju sunaus) tai lepina kaip ismano kas kad isgeria kas kad vaziuoja nieko cia tokio  ir sakau jiems  seneliai jus savo vaika palaidojot 25 metu nejau man ta linkit..nelinkeciau niekam tokios dalios kaip mano..kaip uzkeikta kieno nors buciau... blush2.gif niu va kaip isiguodziau as cia jums...tiesiog nesu labai atviraujanti ale kartais taip sunku buna...

verysad.gif va tau gyvenimas tai nelengav kelia daves, gal atkentėjai už viska ir nebetkeks tokiu nelaimiu unsure.gif mirksiukas.gif

o sunus gal išbris iš tokios pauglystė doh.gif (nors aš su savo MB vargau po vedybu kelis metus kol apsiramino doh.gif )

o seneliam griežčiau pasakyk gal blush2.gif
Atsakyti
smile.gif viskas bus gerai..as labai stipra motera..bent taip jau sako biggrin.gif jau ir verkt nemoku..einu galva iskelusi i prieki ir neleidziu saves palauzt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 12 04, 22:31)
verysad.gif  va tau gyvenimas tai nelengav kelia daves, gal atkentėjai už viska ir nebetkeks tokiu nelaimiu  unsure.gif  mirksiukas.gif

o sunus gal išbris iš tokios pauglystė  doh.gif  (nors aš su savo MB vargau po vedybu kelis metus kol apsiramino  doh.gif )
o seneliam griežčiau pasakyk gal  blush2.gif

biggrin.gif uj mazule ..griesciau??..as jau esu juos na...pasiuntus per tuos metus kiek esu marti nebezinau kiek kartu..ant tiek pykstames del vaiku kad olialiaaaa..praeina kiek laiko pamato kad as teisi tada vaikams atloja sukisit mama i kapus..pagailekit...ale negi jiems tas rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 23:27)

oj kaip sunku tau buvo.... verysad.gif o as dar kartais pagalvoju, kad man sunku.... unsure.gif
blogai tokie isgerimai ir t.t. puikiai tai zinau, zinau kiek nervu tai kainuoja..... as neiskenciau.....
stiprybes console.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 21:35)
smile.gif viskas bus gerai..as labai stipra motera..bent taip jau sako biggrin.gif jau ir verkt nemoku..einu galva iskelusi i prieki ir neleidziu saves palauzt smile.gif
Papildyta:

biggrin.gif uj mazule  ..griesciau??..as jau esu juos na...pasiuntus per tuos metus kiek esu marti nebezinau kiek kartu..ant tiek pykstames del vaiku kad olialiaaaa..praeina kiek laiko  pamato kad as teisi  tada vaikams atloja  sukisit mama i kapus..pagailekit...ale negi jiems tas rupi biggrin.gif

taip ir toliau 4u.gif nesileik palaužiama buk stipri 4u.gif

tada dėl uošviu tyliu blush2.gif
Atsakyti