QUOTE(lasiukas @ 2009 12 10, 08:46)
labas rytas..nebuvo kada ir prisest pas jus vakar,prekyba gera,nukniso pora puosniu palaidiniu dar..biski turiu bedu seimoje eilini karta,tad nera nuotaikos nei dirbt nei rasyt
as kai pas bionergetikus veziua vaika nei vienas nieko nerase jokiu vaistu,seip ant saldainiu davem kelis lt.nors nenorejo ir imt.
neringule,dabar pati jau matai kad rubai loterija,seip kita karta manes pasiklausk ar verta is to pnvz pirkt.juk rasiau jau anksciau kad esu nusvilusi juodai butent is ten,kartais znk geriau pasitart su kazkuo nei rizikuot paciai.

ar galvojai gausi geru rubu ir nesakysi is kur

aplink viskas jau ismaisyta mano,tad jei nori kazko geresnio galiu duot kordinates,taciau bus ir brangiau.
Laba ryta
Baik Lasiuk,nei as ieskau kur geriau nei ka,tuo labiau slept.norejau tau pasukti,ale ***** kai keitesi nr,tai tavo telefono numerio ir nebeturiu,tai va galvojau na ura,pasuksiu pagal skelbimeli

tiesiog nes su mb vaziavom i PNV ir pagal skelbima,pasiskambinau i DONSAUNA.paklausiau ar turi-tai va sako turime AIRISKU PO 5 LITUS,niu tai ka as dura ir nulekiau ten,atidave po 4,60bet sakau parsiveziau i parde o ten baisus rubai,mb iskart paskambino jiems,tie gryba pjauna,man tai pofig,tokiurubu man nereikia,o ir pinigai ***....kokie

Jie sako cia nesamone,mes nekeiciame atgal,betgi as manau galima i vartotoju teises juos perduoti(ar kaip ten vadinasi)
o pries tai buvau humanoje-pirkau ziemini,rudenini mixa(po 50kg)niu megztiniai

ne prie mados,ale einami,o cia kazkokie sudapankiai galvoja ikis mums ,,suda,,gerai,kad vyras nepescias,tai kazka sugalvos
o is kur tu imei?ai dar jis sako,va pas mane daug rokiskieciu ima,viskas super,nenusivyle nei kart
NIU KAVOS KAS????