Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 10, 21:59)
labas vakariukas hi.gif kaip sekasi visoms? man tai jau pasijaute kad zmones pinigus pradejo gaut biggrin.gif  sios dvi dienos tai thumbup.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

wau na ir fainas zaisliukas thumbup.gif

va tokiu groziu buna bet retai ax.gif va viena pardaviau ir visas maisas atsipirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 10, 19:59)
sveikos bendravarges 4u.gif  vat uzklydau cia netycia ir ziuriu musu rupesciai tie patys blush2.gif  gal galiu prie jusu prisijunkti mirksiukas.gif

4u.gif Junkis ir daug daug pasakok, kalbėk, siūlyk ir t.t. , gal priimsim lotuliukas.gif (žinoma priimsim, bet info reikia mirksiukas.gif )
QUOTE(ingace @ 2009 12 10, 20:56)
user posted imageuser posted image
stai si stebukla pardaviau uz 60lt ir galvoju kad mazai prasiau  ax.gif nes panarsius internete radau ir brangesniu

sakyčiau visai gerai gavai g.gif rolleyes.gif Aš kompą neblogą už 30 pardaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 10, 22:06)
4u.gif  Junkis ir daug daug pasakok, kalbėk, siūlyk ir t.t. , gal priimsim lotuliukas.gif  (žinoma priimsim, bet info reikia  mirksiukas.gif  )
sakyčiau visai gerai gavai g.gif  rolleyes.gif  Aš kompą neblogą už 30 pardaviau ax.gif

tai gal mazai prasei uz ta kompa gal ir daugiu butum gavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 10, 21:12)
tai gal mazai prasei uz ta kompa gal ir daugiu butum gavus ax.gif

gal, ai nebesugražinsiu biggrin.gif
Rašau darbuotojai paklausti kaip sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 10, 22:15)
gal, ai nebesugražinsiu biggrin.gif
Rašau darbuotojai paklausti kaip sekasi ax.gif

na na idomu ir kaip jums dienele ax.gif
Atsakyti
Kaskaip liudna pas mus namuciuose verysad.gif Ar dar vakarienes ruosi biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 10, 21:33)

61 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 10, 22:50)
Kaskaip liudna pas mus namuciuose  verysad.gif  Ar dar vakarienes ruosi  biggrin.gif ?

gal visos pavargusios po darbu g.gif
Atsakyti
lasiuk, skr domisi kaip tau sekėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 10, 22:33)

laba vakareli 281 ,nu bet vakar 50 doh.gif tragedija na bet vakarykste dienele visom buvo kaip maciau nekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 12 10, 21:55)
laba vakareli 281 ,nu bet vakar 50 doh.gif  tragedija na bet vakarykste dienele visom buvo kaip maciau nekokia  doh.gif

aš apakus blink.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu džiaugsmo net man pilnos kelnės dėl tavęs thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif laba vakara 130 siand.vakar 100 g.gif
Atsakyti