labas rytukas visoms.
sekmingos dieneles jums
Laba ryta
lasiuk tai gerai kad nuotaika pakelem
o pasiutusios mes tikriai dauguma buvom
bet uztat dabar stengiames vaikus suprast gal daugiau nei mus suprasdavo
as taip savo mamai pasakiau kai gryzau kita diena per pietus
man nepasiseke
Gero penktadienio
su pinigingais pirkejais
nu žinok aš budavo išeinu i šokius ir jeigu pamatydavau kad veluoju namo grižti kokias 10 min tai sakydavau ar dabar gausiu velniu ar vėliau po 2 val grižus kai mama parkdavo budavo dzin bet va tėtis viena karta pasakė nu taaaaaaip geri vaikai su šviesa išeina su šviesa ir grižta bet su tokia intonacija kad buvo nelabai smagu
Gero penktadienio
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 10, 23:59)
stiprybes lasiukui ir as linkiu
as tai gal kokiu 17m budama nenorejau su mama bartis tai palaukdavau kol nueidavo miegot o as tada per langa islipdavau is antro auksto tai draugai kopecias dar is kaimynu pasiskoline buvo.... o ryte niekas nei neitardavo kad buvau nakti kazkur isejus
as tai gal kokiu 17m budama nenorejau su mama bartis tai palaukdavau kol nueidavo miegot o as tada per langa islipdavau is antro auksto tai draugai kopecias dar is kaimynu pasiskoline buvo.... o ryte niekas nei neitardavo kad buvau nakti kazkur isejus
ir mes su puske panašiai darydavom, tik šis bajeris būdavo kaime. Žodž, su puske skirėmės 4mėn, augom kaip dvynės, netgi apie 6m viename name. Žodžiu, buvom kaime, jos mama leisdavo į šokius, o mano kaip ožys užsispyrusi, ne ir viskas. Kad jūs žinotumėt kiek mes dirbdavom kaime, ad tik leistų, o vakare ne
Buvo tekę kaime į šokius pabėgti trim pusseserėm iš to paties grįčios kambario, kuriame miegojo tėvai ir mūsų šutvė, nesuprantu iki šiol kaip pavyko
Oi dar (nepykit , kad ne į temą, kažkaip įstrigęs metas: vasara, kaimas ir šokiai
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 11, 09:21)
Laba ryta
o pasiutusios mes tikriai dauguma buvom
bet uztat dabar stengiames vaikus suprast gal daugiau nei mus suprasdavo
man nepasiseke
Gero penktadienio
su pinigingais pirkejais 
LAbas rytas
labas rytas
oi nuotykiu budavo ir man, bet per langa nelipdavau
siandien galvojau bus geriausia pekyba kaip penktadieni.... ir va, vaikui temperatura... sedim namie
siandien galvojau bus geriausia pekyba kaip penktadieni.... ir va, vaikui temperatura... sedim namie
QUOTE(vajuta @ 2009 12 11, 09:45)
labas rytas
na kas čia darosi
QUOTE(vajuta @ 2009 12 11, 10:45)
labas rytas
na va gaila kad apsirgot
Oi dar (nepykit , kad ne į temą, kažkaip įstrigęs metas: vasara, kaimas ir šokiai ), grįžtu iš šokių, lipu per langą laiptinės. Tik įsiropščiu, tėvas ateina į koridorių reikalų atlikti Vietoje to, kad išlaukti užsimerkus (na nematyti ką daro) , aš ūūū Tas bl kaip šoko išsigandęs, per kuprą Bet toks užstojantis biski buvo, jauč neįskundė manęs mamai Tai va pasakot turėčiau daug nuotykių, bet pasilaikysiu sau
o cia tai nuotaika pakelei
QUOTE(ecka @ 2009 12 11, 10:49)
kaip tycia dar vakar uosviene paklause kaip mazius, pasakiau, kad gerai.... dar sako, kad tik nesusirgtu... ir va
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 11, 10:56)
na va gaila kad apsirgot
as ir nakti jau buvau isgadus kad vel sirgsim, nes mazius nakti sauke kad pilvuka skauda
galvoju va va ir iseigines, bet nieko atsikele sveikas ir sake noriu i darzeli
net keista
maniskis pabudo, sneka.. galvoju pagaliau eis neapsimiegojes.. rengiu ir jauciu, kad persiltas... dar panavau vaziuot pas mama.... arba teks atidet kelione, arba stebet kaip toliau bus...ir jei geriau, vaziuot
QUOTE(vajuta @ 2009 12 11, 11:00)
kaip tycia dar vakar uosviene paklause kaip mazius, pasakiau, kad gerai.... dar sako, kad tik nesusirgtu... ir va
oi kaip negerai
Papildyta:
maniskis pabudo, sneka.. galvoju pagaliau eis neapsimiegojes.. rengiu ir jauciu, kad persiltas... dar panavau vaziuot pas mama.... arba teks atidet kelione, arba stebet kaip toliau bus...ir jei geriau, vaziuot
Papildyta:
laikykites
viskas varau galva plaut ir i darbeli
QUOTE(ingace @ 2009 12 11, 11:04)
dekui....bandysim gydytis....
Labas rytas
Pasiilgt jau jūsų spėjau
Linksmų jaunystės bajerukų čia priskaldėt
O pas mane dar kol kas jokių naujienų,vis laukiu...
Lasiuk, kažkaip laikykis
Mama su mano broliu panašiai vargsta
Kas tiem vaikam rūpi,kad mamos dėl jų plėšos, per kvaili dar suprast. Kai ateina supratimas dažnai jau per vėlu būna... Aišku psichologai sakytų,reikia su vaiku daugiau laiko praleist,dėmesio skirt. Bet kada? Juk juos ir maitint iš kažko reik ..
Linksmų jaunystės bajerukų čia priskaldėt
O pas mane dar kol kas jokių naujienų,vis laukiu...
Lasiuk, kažkaip laikykis
laba ryta
niu va vakar grizo mb is PNV apkeite maisus,vos ne iki mustyniu,pradejo pacukai gazdinti tulpiniais ir t.t
tai va radau is tu tik 2 superinius,viename vaikiski rubeliai labai grazus,kaip tik ant mazges,o kitame 4 poros batu EMU IR ILGI
niu va vakar grizo mb is PNV apkeite maisus,vos ne iki mustyniu,pradejo pacukai gazdinti tulpiniais ir t.t
QUOTE(neringule @ 2009 12 11, 11:08)
laba ryta
tai va radau is tu tik 2 superinius,viename vaikiski rubeliai labai grazus,kaip tik ant mazges,o kitame 4 poros batu EMU IR ILGI 
Tai nesupratau ką ten du radai