Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 30, 13:29)
Prisiskambinau seselei, sake atsakymu dar nera karsta.gif Kaip aptirpo kojos, kol ji ziurejo ar yra atsakymas ar nera  doh.gif
Bet pasake kad dare PRISCA I  thumbup.gif tai valio  ax.gif

oi labai dziaugiuos uz tave, aukit diduciai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2009 12 30, 12:08)
na o jai vaisiaus vandenu tyrimai buna blogi kas tada ka gydytojai siulo daryti?

Gydytojai nieko nesiulo, tiesiog konstatuoja fakta. O kas toliau jau turit apsispresti jus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 12 30, 13:26)
oi labai dziaugiuos uz tave, aukit diduciai 4u.gif  4u.gif

na dar anksti dziaugtis, juk atsakymo dar nera...
aplegvejo, man tik kad dare PRISCA I rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 30 gruodžio 2009 - 13:34
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 30, 15:33)
na dar anksti dziaugtis, juk atsakymo dar nera...
aplegvejo, man tik kad dare PRISCA I  rolleyes.gif

oi ne taip supratau blush2.gif linkiu geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
esu girdejus kad kazkokiu atveju leidzia y pilva vaistus kazkokius...bet juk buna vaisiaus vandenu tyrimai kartais ir geri jai kraujo tyrimai blogi?
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2009 12 30, 15:56)
esu girdejus kad kazkokiu atveju leidzia y pilva vaistus kazkokius...bet juk buna vaisiaus vandenu tyrimai kartais ir geri jai kraujo tyrimai blogi?

man rodos, tu visishkai neisorientuoji apie ka kalbi g.gif
passkaityk bishkiuka google, wikipedia bendram supratimui kas yra genetines ligos doh.gif nejaugi paciai neidomu, kai tokios ligos itariamos? g.gif

i pilva (???) vaistus gali leisti jei isimete infekcija i vandenmaishi ar panashiai...bet nieko bendra su genetinem ligom...
Atsakyti
netaip supratai manau kazkokiu atveju leidzia vaistus y vaisiaus vandenis po blogu tyrimo atsakymu
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2009 12 30, 16:18)
netaip supratai manau  kazkokiu atveju leidzia vaistus y vaisiaus vandenis po blogu tyrimo atsakymu

nu, ir kas nuo tu vaistu pasidaro? bigsmile.gif daunai protingais patampa? be smegenu uzhsimezge kudikiai staiga jas prisiaugina? g.gif
genetines ligos daugumoj NEPAGYDOMOS (isskyrus galbut vezhi ir shirdies yda)...
bent jau tos, kurios nustatomos rutininiais testais,- tikrai nepagydomos ir net neapgydomos...deja..

shiaip yra dar vienas variantas kada leidzhiami vaistai,- esant dideliam neshtumui, medikamentiskai sustabdoma kudikio shirdis ir tada jis (zhuves) gimdomas, kad butu kvalifikuojama kaip abortas, nes jei gimtu gyvas- zhudyt jau nebegalima rolleyes.gif

Atsakyti
vaje kaip baisu.bet juk buna ir taip kad kraujo tyrimas blogas.o vaisiaus vandenu geras.vaje kaip baisu
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2009 12 30, 20:37)
vaje kaip baisu.bet juk buna ir taip kad kraujo tyrimas blogas.o vaisiaus vandenu geras.vaje kaip baisu

taip buna.bet vaisiaus vandenu tyrimas yra galutinis.ir jis 100% tikslumo.kraujas gali klysti-vandenu ne
Atsakyti
na tai dabar reikia kantrybes.bet blyn tie atsakymai dar po 2-3 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2009 12 30, 20:52)
na tai dabar reikia kantrybes.bet blyn tie atsakymai dar po 2-3 savaiciu

cia kokio atsalymo taip ilgai reikia laukt?kraujo?man buvo per savaite..
Atsakyti