QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 02, 21:59)
Jei nepaslaptis, kokie atsakymai

Ir jei gali papasakot, kodel tau dare?
Beje mane uzregistravo pas Serapina, sausio 15d. - tai gaunasi penktadienis
Turiu kelis klsm
1.ar ilgai po genetiko konsultacijos reikes laukti vandenu tyrimo, nes as is toli....tai reikia pasiplanuoti

2. Ir ar duoda nedarbingumo pazimejima, nors keliom dienom po tyrimo, jei paprasytum?
Susapnuota, pabarei
Marina21, kad neskaitė tavosios istorijos keliais puslapiais atgal, bet, kad ir tu pati neskaitei arba nebeatsimeni ir vėl klausi -mano istorija buvo aprašyta temoje "Genetiniai tyrimai VI" 48 ir 49 psl. ir šios temos t.y. "Genetiniai tyrimai VII" 6, 7 psl. Jei bus įdomu - atsiversk ir paskaityk
Be to, tu mane pacituoji ir nematai, kad ten yra atsakymas, kurį tu man užduodi

Taigi, tu klausi ar ilgai reikia laukti vaisiaus vandenų tyrimo atsakymo, o tu pakelk akeles vienu postu aukštyn - kas ten parašyta??? Kad atsakymo iš Kauno klinikų laukiau 6 dienas, atsakymo skambinausi telefonu į genetikės kabinetą Kaune
Dėl nedarbingumo pažymėjimo tai galiu pasakyti, kad man jo tikrai nereikėjo, nei man skaudėjo, nei man silpna buvo, iš kur ištraukei, kad bus taip blogai???

Tik genetikė perspėjo, kad nekilnočiau didesnių svorių bent savaitę.
Tiesa, kad tave užregistravo pas gydytoją Serapiną penktadienį konsultacijai tai labai normalu, ten genetikai dirba kasdien, ir pas genetiką konsultacijų įvairių einama, ne visoms gi daromi vaisiaus vandenų tyrimai!!! Registratorėms neįdomu dėl ko konkrečiai tu registruojies, tu pati viską turi susitikslinti, taigi tu turėtum pasiskambinti į Kauno klinikų genetikos kabinetą ir susitarti dėl amniocentezės (vaisiaus vandenu tyrimas) ir prieš šį tyrimą būtinai reikalingos konsultacijos (tokia tvarka). Tikrai Kauno klinikose vaisiaus vandenų tyrimas atliekamas tik antradieniais ir trečiadieniais, aš gi skambinausi ir domėjausi. Nes aš esu iš Klaipėdos ir man netiko pvz. pirmadienį tik nuvažiuoti genetiko konsultacijai, o antradienį ar trečiadienį antrą kartą važiuoti vaisiaus vandenų tyrimui.
Iš pradžių aš pasiskambinau į Kauno klinikų registratūrą, kad užsiregistruoti pas genetiką, o tada jau skambinau tiesiai į genetikos kabinetą ir pasakiau - aš esu užsiregistravusi tada ir tada, sakykite, ar tą dieną atliekami vaisiaus vandenų tyrimai, man pasakė, kada atliekami šie tyrimai ir tada aš paklausiau ar yra dar vietos tą dieną, nes per dieną padaromos tik 5 amniocentezės, pasakė nebėra vietos, tad tariausi kitai dienai, tai buvo dar už 2 savaičių, kai genetikė R. Sereikienė galėjo mane pakonsultuoti ir tą pačią dieną už pusvalandžio man galėjo atlikti ir amniocentezę.
Dėmesio!!! Merginos, jei norit skambintis į Kauno klinikas genetiko konsultacijai užsiregistruoti registratūroje (čia visų pirma reikia skambintis) telefonas 837326068
O po to pasitikslinimui ar yra vietos tą dieną ir konsultacijai, ir amniocentezei reikia skambintis į genetikos kabinetą, telefonas 837326771
Amniocentezę atliko mano nuomone puikiai savo darbą išmanantis žilstelėjęs akušeris, paėmė 10ml skysčio iš mano pilvinuko erdvės, tai visiškai nebuvo skausminga - skausmas kaip kad iš venos kraują imtų, tik skirtumas, kad i pilvuką duria, po to nei sekundės nebuvo bloga, nebuvo silpna...
Tiek žinių šį kartą, jeigu kas domintų ir aš galėčiau padėti, rašykit čia arba asmeninę žinutę
Linkiu visoms gerų atsakymų