Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Linucia @ 2010 01 04, 11:28)
*...tai nuoširdžiai siūlau pasiskambinti pačiai ir dar kartą paklausti ar tikrai tau penktadienį darys amniocentezę, ar tik konsultaciją gausi, pasiskambink tuo antruoju numeriu, kur buvau rašiusi ankstesnėje žinutėje. Sėkmės, parašyk, kaip seksis! 4u.gif

**Papildyta:
console.gif  friends.gif  console.gif  friends.gif
Dar neprarask vilties, tik vaisiaus vandenų tyrimas yra 99,99 %

*Sirdingai tau dekoju uz pasakojima, paskambinau as tuo telefonu pas genetikus ka tik. Tai sake iki vandenu tyrimo darys man dar kita kraujo tyrimas, nes vandenys geriausia imti nuo 18 sav. O man tada bus tik 16 sav kai pas Serapina eisiu.... nu vienzo... daug laiko dar nezinioj.
** Aciu 4u.gif labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 04 sausio 2010 - 10:51
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 04, 11:51)
Tai sake iki vandenu tyrimo darys man dar kita kraujo tyrima, nes vandenis geriausia imti nuo 18 sav. O man tada bus tik 16 sav kai pas Serapina eisiu.... nu vienzo... daug laiko dar nezinioj.

Aš savo PRISCA II negražų atsakymą sužinojau būdama 15+ savaitę nėščia ir man taip pat vandenis rekomendavo tirtis 18+ savaitę, tai va nerimo ir nežinios turėjau 3 savaites, o po tyrimo dar 6 dienas nerimo, bet po to išgirdusi puikų atsakymą ir dar sužinojusi, kad laukiuosi labai trokštamo pirmagimio sūnaus, buvęs neramus laikas tarsi ištirpo ir iš begalinės laimės žemė slydo iš po kojų, džiaugsmo ašaros riedėjo kaip pupos, kūkčiojau kaip vaikas tokia be galo be krašto laiminga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, sulaukiau Prisca I rezultatų. Viskas labai gerai. Echo - liuks (sprando rakšlė 1.3 (buvau pradžioje išgirdusi, kad 1,7- matyt ausis reikia plauti blush2.gif )
Kraujo tyrimai irgi labai geri, tik išrašą pasiimsiu vėliau, nes neturėjo laiko kada išrašyti).
Dar pasidarysiu antrą kraujo tyrimą ir matyt toliau nevargsiu...
Tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 01 04, 14:02)
Na, sulaukiau Prisca I rezultatų. Viskas labai gerai.

Robi, labai džiaugiuosi dėl tavęs ir tavo mažylio!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kokios puikios naujienos wub.gif wub.gif wub.gif SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 04 sausio 2010 - 13:08
QUOTE(Robi @ 2010 01 04, 14:02)
Sveikos  4u.gif
Na, sulaukiau Prisca I rezultatų. Viskas labai gerai. Echo - liuks (sprando rakšlė 1.3 (buvau pradžioje išgirdusi, kad 1,7-

Kaip smagu, kad nors kazkam gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2010 01 04, 15:07)
Robi, labai džiaugiuosi dėl tavęs ir tavo mažylio!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kokios puikios naujienos wub.gif  wub.gif  wub.gif  SVEIKINU 4u.gif

Dėkui dėkui, Linucia oro_buckis.gif Na, dar vienas kraujo tyrimas laukia, bet bus viskas OK.
Seniai bebuvau buvusi pas ginę, tai buvo išsigandusi, kad pradingau, jau žadėjo skambinti mirksiukas.gif Sakau, neturiu ką pasakyti, tai ir nesirodžiau... Dabar bent jau apie tyrimus informavau ax.gif

Norisi visas nuraminti ir palinkėti ramybės bei tikėjimo, kad viskas bus gerai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 04, 15:35)
Kaip smagu, kad nors kazkam gerai  thumbup.gif  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Seku, Susapnuota, tavo "pergyvenimus" ir noriu nuraminti - viskas bus gerai wub.gif Nematau kažkokių didelių problemų, dėl ko turėtum nerimauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 04, 10:40)
Atejo man atsakymai PRISCA I prie NT 4 mm,
biochemine T21 1:50,
ir Trisomija 18 irgi 1:50
cry.gif  turbut jau vilties nera........ vistiek kazkas negerai...

Visu pirma sie duomenys yra tik statistiniai. Bet net jei rimtai priimti rezultatus, tik 1 is 50 moteru su tokiais skaiciais pagimdytu vaikiuka su sindromu. Tai kad labai dideli sansai kad tu esi butent is tu 49 kurios pagimdytu sveika leliuka. Bet aisku del sventos ramybes vertetu pasidaryti vandenu tyrima...
Sekmes ir optimistinio nusiteikimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 04 sausio 2010 - 16:11
sveikutes 4u.gif
rytoj vaziuoju i Kauna darytsis is vaisiaus vandenu tyrima.Mums jau 18 savaiciu.Paskaicius jusu pasakojimus nebebijau is viso tos dideles adatos biggrin.gif ,tik del atsakymu neramu,nors PRISCA atsakymai buvo geri thumbup.gif dar parasysiu kaip sekesi ax.gif
nestuke.gif
Atsakyti
gal galit parasyti tos kurioms vaisiaus vandenu tyrimas buvo blogas?o krauja kai daretes kokia buvo tikimybe.labai pergyvenu vaziuoju kita treciadieni vaisiaus vandenu tyrimui
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2010 01 04, 17:49)
gal galit parasyti tos kurioms vaisiaus vandenu tyrimas buvo blogas?o krauja kai daretes kokia buvo tikimybe.labai pergyvenu vaziuoju kita treciadieni vaisiaus vandenu tyrimui

paskaityk senesnes temas... nebegryzhta chia moterys kai jau po viskam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 04, 19:51)
nebegryzhta chia moterys kai jau po viskam... unsure.gif

labai sito gaila.... o galetu...
Papildyta:
QUOTE(Robi @ 2010 01 04, 14:44)

Seku, Susapnuota, tavo "pergyvenimus" ir noriu nuraminti - viskas bus gerai  wub.gif Nematau kažkokių didelių problemų, dėl ko turėtum nerimauti.  mirksiukas.gif

Kaip malonu, kad tiek palaikymo ax.gif Pasistengsiu jus nenuvilti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra37 @ 2010 01 04, 20:38)
sveikutes 4u.gif
rytoj vaziuoju i Kauna darytsis is vaisiaus vandenu tyrima.Mums jau 18 savaiciu.Paskaicius jusu pasakojimus nebebijau is viso tos dideles adatos biggrin.gif ,tik del atsakymu neramu,nors PRISCA atsakymai buvo geri thumbup.gif dar parasysiu kaip sekesi  ax.gif
nestuke.gif

O gal nevažiuok... ax.gif Kam pinigus kelionėms mėtyti... lotuliukas.gif
Juk viskas gerai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi: 04 sausio 2010 - 19:18