Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(ugnaizole @ 2010 01 11, 16:06)
Sviekos, ka tis skambinau i Santariskes vip kabineta  4u.gif . Man paaiskino, kad genetiko konsultacija kainuoja 138 lt, trimate echoskopija 209 lt, kraujo tyrimas triple apie 203 lt. Gal kuri mamyte zino ar tas ''triple'' testas yra pas pats kaip PRISCA? As paklausiau registratores, bet ji nezino  g.gif

Tai cia jei paziures echoskopu ir pakonsultuos sudeti sias sumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solyte @ 2010 01 11, 12:55)

man vandenu tyrima darys kita pirm. ir sake, kad butent bus aisku ne tik del pagrindiniu - dazniausiu sindromu, bet del visu kitu - ju juk nera tiek daug, kiek zinau apie 10-15 gal.
vaisiaus vandenu tyrima anksciausiai daro 16 sav. Vilniuje - man tksliai paskaiciavo kada jau bus 16 sav. ir uzrase, po prisca 13 sav. sake, kad dabar galim daryt choriono gaurekiu biopsija, bet tada atsakysim tik del 3 pagrindiniu sindromu, o amnionocenteze jau, tipo, viska atsakys.

butent bet juk ir ne sindromas gali buti, as irgi anksciau maniau,kad visi genetiniai nukripimai sindromai, deja pvz mano atveju tai 11 chromosomos vienos daleles dublikacija, to pasekoje fizinis ir psihinis raidos sutrikimas. Bet gal tau viska ir tikrins mirksiukas.gif
Man darys choriono gaureliu biiopsija ir tirs kariotipa, bet nezinau ar Lt tai daro. o uztruks ilgiau 2 sav.
Atsakyti
Taip, sudeti ax.gif . Viso 550 lt, bet dar registratore sake, kad gydytoja jau padarius cho nuspres ar reikia tu kraujo tyrimu ar ne. Bet nam atrodo daugoka uz kraujo testa jei cia tas pats PRISCA. Kiek zvilgtelejau internete tai lyg tas pats. Dar uzmaciau, kad genetike Butkeviciene (atrodo), kuri dirba santariskese, dar dirda Baltijos Amerikos klinikoj ir ten jos konsultacija su echo kainuoja 200 lt mirksiukas.gif Echoskopas BAK tikrai geras , ten jie turi ir 3D ir 4D. Dar neskambinau i ta klinika, bet jauciu reiks pasiteirauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnaizole: 11 sausio 2010 - 15:20
Labukas visos mamytes smile.gif ši ketvirtadieni irgi vaziuoju i Santariskes pas ginetikus. Siuncia gine kadangi negalejau pastoti apie 3 metus. Noreciau paklausti ar kas nors vaziavo butent del tokios priezasties, ka ginetikas klausineja, ar daug laiko uzima vizitas pas ginetika (dirbu tai nezinau kokiam laikui atsiprasyneti)??
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 01 11, 16:19)
Amerikos klinikoj ir ten jos konsultacija su echo kainuoja 200 lt mirksiukas.gif Echoskopas BAK tikrai geras , ten jie turi ir 3D ir 4D. Dar neskambinau i ta klinika, bet jauciu reiks pasiteirauti  mirksiukas.gif

Ane? labai jau as bijau liktibe konsultacijos, del to Santariskiu echoskopo g.gif Gal uzsirasyt i privacia .... Kai paskambinsi, parasyk ok? ax.gif beje kokie atsiliepimai apie Butkeviciene? Kad Krasovskaja thumbup.gif tai zinau is savo pirmo nestuke.gif patirties...
O krasovskaja dirba kur nors privaciai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ugnaizole @ 2010 01 11, 16:19)
Taip, sudeti  ax.gif .

hm...daugoka is tiesu : unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 11 sausio 2010 - 16:08
Issiaiskinau biggrin.gif ,
Skambinau i BAK, pasake, kad Butkeviciene dirba tik treciadieniais po pietu iki vakaro. Eiliu ten nera thumbup.gif , siuo metu registruoja jau kitam treciadieniui. Klausiau ir del TRIPL ir PRESCA tyrimu- tai skirtingi tyrimai (bent jau taip pasitikslinusi registratore sake). Dar sake, kad kraujo tyrima ,jei jo reikia, skiria gydytoja jau po echo. Jauciu dar apsvarstysiu visas aplinkybes ir registruosiuos. Na nezinau g.gif g.gif g.gif Pati dakrate tai nezinau kokia, bent jau raso, kad su ilgamete patirtimi g.gif . Gal kas buvo pas ja?
Atsakyti
Na va, dar naujienu turiu. Egle Butkeviciene dirba dar ir Vilniaus sveikatos namuose , Povilaicio gatveje. Ten konsultacija +echo kainuoja 145 lt thumbup.gif , pigiau nei santariskese ir BAK. Beda tame, kad jau sausiui nera vietu, o vasariui registruoja tik paskutine menesio savaite. Dar suzinojau, kas TRIPL ir PRISCA yra pas pats. Vel planai keiciasi doh.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau forume, kad geriausia genetike N. Krasovskaja thumbup.gif ir radau, kad ji dirba Seimos medicinos centre, Pylimo g. pasiskambinau ir uzsiregistravau vasario 8 d. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Echo ir konsultacija 200 lt, manau, kad normaliai. Nerimauju tik del to, kad mano nestumas jau bus 17 su puse sav. g.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 01 11, 19:54)
Echo ir konsultacija 200 lt, manau, kad normaliai. Nerimauju tik del to, kad mano nestumas jau bus 17 su puse sav.  g.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai.

thumbup.gif super.
Manau 17 gerai, nes as eisiu pas ja irgi nepilnu 17 sav mirksiukas.gif Tikrai ne velu schmoll.gif
Papildyta:
TRIPL ir PRISCA as irgi manau tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 11, 21:24)
thumbup.gif super.
Manau 17 gerai, nes as eisiu pas ja irgi nepilnu 17 sav  mirksiukas.gif Tikrai ne velu  schmoll.gif
Papildyta:
TRIPL ir PRISCA as irgi manau tas pats  ax.gif

Kaip manai, gal man pries einant pas ja pasidaryti PRISCA II? Nezinau ar jai bus informatyvu tik echo duomenys g.gif. Kazin kai kitos mamos, kokius tyrimus vezasi pas genetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 01 11, 21:40)
Kaip manai, gal man pries einant pas ja pasidaryti PRISCA II?  Nezinau ar jai bus informatyvu tik echo duomenys  g.gif. Kazin kai kitos mamos, kokius tyrimus vezasi pas genetika  g.gif

As einu pas genetika (su siuntimu) tik su PRISCA I., nes jau ji man padare.
Siaip as pati planuoju pasidaryti viska - ir PRISCA II ir vandenu tyrima rolleyes.gif
Kai vaziavau pas genetika su pirmu nestumu, tai nieko neturejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 11, 21:59)
Siaip as pati planuoju pasidaryti viska - ir PRISCA II ir vandenu tyrima  rolleyes.gif

atsiprasau, kad kisuosi, bet manau, kad pries vandenu tyrima padarytas prisca II tyrimas tai pinigu ismetimas i bala - ka jis duos, juk jei parodys sumazejusia rizika, vis tiek vandenis vertetu darytis, o jei didesne - tuo labiau - taip sneku, nes kaip pati pasidariau prisca I, galvojau tikrai einu dar privaciai pakartosiu - gal gi klaida, i r prisca II pasidarysiu, bet 100 proc. atsakymas vistiek bus tik vandenu... kaip benoretum kitaip, mums teks per tai pereiti... unsure.gif
Atsakyti