O as ryt einu echo daryt,o poryt amnio.Labai jaudinuos jau,bet turbut reiks labiau jaudintis po visko laukiant atsakymu
Susapnuota imk ir nuo manes balioneli
O as ryt einu echo daryt,o poryt amnio.Labai jaudinuos jau,bet turbut reiks labiau jaudintis po visko laukiant atsakymu
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 24, 14:18)
skaičiau tavo atvejį ir galvoju
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 24, 16:18)
Žinai, kad kuo žmogus stipresnis, tuo didesnius išbandymus jis patiria...
Ir dar - viskas yra Dievo valioj, kad ir kokia ji bebūtų... Mane visada ramina šita mintis.
Beje, netikiu, kad antrą kartą pakliūsi į tą pačią bėdą.
QUOTE(Nemarioji @ 2010 01 25, 12:19)
Nepykit, bet pries klausiant reiketu pasiskaityti truputi daugiau nei paskutinius temos puslapius
klausykit, merginos, gal kas registravotes pas N.Krasovskaja asmeniskai (paskambinus jai i mob.tel.) ir zinote ar ta diena, kai uzsiregistravote reikia eiti pas ja tiesiai prie kab ir laukti, ar dar kokioj poliklinikoj ka nors uzsipildyti/prisiregistruoti reikia?nes pirma karta buvau per vip kabineta, tai ten uzvede knygele, sikart uzsiregistravau paskambinusi jai asmeniskai ir su siuntimu, tai nzn kaip daryti....?
penktad vaziuoju i kauna,pas armaitiene.
pasakikit kas buvot,ka daryt atvaziave,ar is kart i kabineta ar registruotis kazkur.
man net kabineto numerio nepasake
o i kuri pastata eit.
gal kuri kliniku foto gali idet ir parodyt kuris pastatas,arba nors i kuria puse eit
pasakikit kas buvot,ka daryt atvaziave,ar is kart i kabineta ar registruotis kazkur.
o i kuri pastata eit.
gal kuri kliniku foto gali idet ir parodyt kuris pastatas,arba nors i kuria puse eit
QUOTE(inrisa @ 2010 01 25, 16:00)
o i kuri pastata eit.
o i kuri pastata eit.
Kur prie klinikų troleibusai sukasi (kur centrinis pastatas), reik eit pro vartus ir į kairę, ten tiesiog pasiklaust reikia, bet kas parodys. Akušerinis - ginekologinis skyrius, raudonų plytų pastatas (rodos
QUOTE(@egle@ @ 2010 01 25, 15:21)
Kur prie klinikų troleibusai sukasi (kur centrinis pastatas), reik eit pro vartus ir į kairę, ten tiesiog pasiklaust reikia, bet kas parodys. Akušerinis - ginekologinis skyrius, raudonų plytų pastatas (rodos
). Iš galo pastato moterų konsultacinė poliklinika. Reik užeit į registratūrą, pasakyt, kad užsiregistravus. Ten užpildo reikiamus dokumentus ir pasako, prie kurio kabineto eiti 
Tai kad Armaitienė lyg ir genetikė?
QUOTE(inrisa @ 2010 01 25, 15:00)
o i kuri pastata eit.
o i kuri pastata eit.
siandien buvau pas Armaitiene.Echo dare.tai ji yra kaip @egle@ aprase.Tik pastatas atrodo baltas
Sveikos
Na ka as devintam danguj
Siandien pagaliau sulaukiau skambucio is ligonines del savo vandenu atsakymo.Viskas normaliai ,pagrindiniu triju sindromu nera,o tolimesnis atsakymas po 2 savaiciu.Bet kaip bebutu sis yra pagrindinis.Apsiverkiau is dziaugsmo is itampos,kuri persekiojo nuo pat pastojimo.Jau ne akmuo ,o visa uola nuo sirdies nukrito.nesioju berniuka(na ta kaip ir zinojau,musu giminej mergaites negimsta
)
Zodziu noriu ,kad mano atvejis butu ,kaip pavyzdys visom kurios jau isgyveno viena nelaime ir nebijotu bandyti antra karta..
Na ka as devintam danguj
Zodziu noriu ,kad mano atvejis butu ,kaip pavyzdys visom kurios jau isgyveno viena nelaime ir nebijotu bandyti antra karta..
QUOTE(AXTA @ 2010 01 25, 17:31)
AXTA
Kaip as dziaugiuosi del taves
Tu to tikrai nusipelnei
QUOTE(AXTA @ 2010 01 25, 17:31)
Sveikos
Na ka as devintam danguj
Siandien pagaliau sulaukiau skambucio is ligonines del savo vandenu atsakymo.Viskas normaliai ,pagrindiniu triju sindromu nera,o tolimesnis atsakymas po 2 savaiciu.Bet kaip bebutu sis yra pagrindinis.Apsiverkiau is dziaugsmo is itampos,kuri persekiojo nuo pat pastojimo.Jau ne akmuo ,o visa uola nuo sirdies nukrito.nesioju berniuka(na ta kaip ir zinojau,musu giminej mergaites negimsta
)
Na ka as devintam danguj
Valioo