Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 25, 17:38)
AXTA yahoo.gif

Kaip as dziaugiuosi del taves  bigsmile.gif Laukiau is taves tik geru ziniu, ir pergyvenau su tavimi kartu, nes teks eiti tuo paciu keliu kaip ir tu.
Tu to tikrai nusipelnei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(solyte @ 2010 01 25, 19:44)
Valioo drinks_cheers.gif  thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad viskas gerai, nes irgi jau emiau nerimaut, kur pradingai ax.gif Va, Susapnuota, tau ir pavyzdys, kad ir tau viskas bus gerai thumbup.gif

aciu mergytes,niekaip dar negaliu patiketi biggrin.gif .net visokiu daiktu leliukui pripirkau islekus i pardes siandien doh.gif .na bet cia tema ne apie tai..
visoms belaukiancioms atsakymu sekmes!!vistiek cia kasdien uzsuksiu..
Atsakyti
labas,

as noriu paklaut, kazi ar gali ka reikst, kad sprando raukslyte 2.3 mm-mano gin sake norma, ir viskas gerai, bet ji man vis tiek neduoda ramybes.
vien del jos pasiriau prisca II tyrima-atsakymai pasak mano gin tobuli nerodo jokios rizikos, echo irgi puikus, bet man vis tiek neramu del tos rauksles. zinau, kad norma iki 2.5mm, o pagal kita literatura iki 3mm, na bet neramu ir tiek. jus kiek paskaitineju apsiskaiciusios, o kitos ir patyrusios nemazai,gal jus mane nuraminsit, o gal nerimauju ne be pagrindo. beje man 25 metai, tai mano antras nestumas, turiu visiskai sveika sunu, persileidimu tfutfu tfu nesu turejus,apsigimimu gimineje kaip ir nebuvo.

AXTA SVEIKINU
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 01 25, 18:14)
as noriu paklaut, kazi ar gali ka reikst, kad sprando raukslyte 2.3 mm-mano gin sake norma, ir viskas gerai, bet ji man vis tiek neduoda ramybes.
vien del jos pasiriau prisca II tyrima-atsakymai pasak mano gin tobuli nerodo jokios rizikos, echo irgi puikus, bet man vis tiek neramu del tos rauksles. zinau, kad norma iki 2.5mm, o pagal kita literatura iki 3mm, na bet neramu ir tiek. jus kiek paskaitineju apsiskaiciusios, o kitos ir patyrusios nemazai,gal jus mane nuraminsit, o gal nerimauju ne be pagrindo. beje man 25 metai, tai mano antras nestumas, turiu visiskai sveika sunu, persileidimu tfutfu tfu nesu turejus,apsigimimu gimineje kaip ir nebuvo.

cia yra lentele:
http://www.nordica.o...mposite-451.htm
Atsakyti
QUOTE(solyte @ 2010 01 25, 19:44)
Va, Susapnuota, tau ir pavyzdys, kad ir tau viskas bus gerai thumbup.gif

aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif Aciu visom aciuks.gif

Atsakyti
Ginės toksoplazmozės nepasiūlo daryti, čia savo noru daroma ir visiškai nesusiję su genetika. Dėl minties klausyti savo ginių, tai truputį abejočiau, nes maniškė linkusi nieko nepasiūlyti, o geriau nuraminti, kad viskas bus gerai. Jaunas amžius, kaip pasirodė, ne visada leidžia nusiraminti. Man tai labai neramu, nes iš tyrimų, susijusių su genetika, pasidariau tik Prisca I. O kitų, kuriuos dariausi nuojautos vedama, atsakymai patvirtino mano nuogastavimus. Tad vis dar gailiuosi, kad nepasidariau vandenų tyrimo...
Prisidedu prie mergaičių, kurios dėkoja susapnuotai už pasidalinimą patirtimi ir taip pat galvoju, kad tau būnant tavo situacijoje, tai buvo nelaimės pabaiga, o dabar jau laimės pradžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 01 25, 13:55)
Nepykit, bet pries klausiant reiketu pasiskaityti truputi daugiau nei paskutinius temos puslapius  doh.gif

atsiprašau ax.gif nors ir skaičiau nuo pradžių, bet gal praleidau turbūt blush2.gif

Susapnuota stiprybės ir manau kitą kartą bus viskas gerai 4u.gif tikrai pergyvenau dėl tavęs blush2.gif atsiprašau jog paklausiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 26 sausio 2010 - 09:19
QUOTE(JoKava @ 2010 01 25, 15:05)
klausykit, merginos, gal kas registravotes pas N.Krasovskaja asmeniskai (paskambinus jai i mob.tel.) ir zinote ar ta diena, kai uzsiregistravote reikia eiti pas ja tiesiai prie kab ir laukti, ar dar kokioj poliklinikoj ka nors uzsipildyti/prisiregistruoti reikia?nes pirma karta buvau per vip kabineta, tai ten uzvede knygele, sikart uzsiregistravau paskambinusi jai asmeniskai ir su siuntimu, tai nzn kaip daryti....?

Atsakau i tavo klausyma smile.gif
Jeigu turi siuntima tau reikia i registratura, ten uzves kortele. Registraturoj pasakyk kad esi uzsiregistravus pas N. Krasovskaja. Registraturoj man atrodo 7 langelis, numeriuko spausdinti nereikia, nes nesciom atskiras langelis ir ten eiliu nebuna.
Atsakyti
Klausykit, o kai daro echo po genetinių kraujo tyrimų, tai vaginalinį ar tą, per pilvo viršų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2010 01 26, 18:26)
Klausykit, o kai daro echo po genetinių kraujo tyrimų, tai vaginalinį ar tą, per pilvo viršų? blush2.gif

Pilvo paviršiumi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2010 01 26, 15:26)

vaginalini daro apskritai tik labai ankstyvam neshtume,- iki 8 -9 savaites. Nu, iki 14 sav kai kurias proceduras atliekant g.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės! aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As dar su viena gera zinia blush2.gif Siandien paskambinau dar karta po 2 savaiciu i KMUK ir dar karta patvirtino kad vaikelis sveikas (padare pilna chromosomu rinkini) ir dar suzonojau, kas pilvelyje pas mane ten duodasi wub.gif SUNELIS!!!! thumbup.gif 2.gif labai dziaugiuosi clap.gif wub.gif
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image
Atsakyti