Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 22, 13:03)
As po genetiko apziuros, nustate rauksle 4.0 mm  doh.gif Daug. Labai daug. Tai cia jau reiskia kad yra apsigimimas kazkoks taip? O dabar kai darys man visokius tyrimus genetikai ieskos tik koks? As taip suprantu, kad jau sveiko vaikucio nesusilauksiu?

Daug, bet statistika sako, kad jei raukshles dydis 2,5-3,5mm 9 ish 10 kudikiu gimsta absoliuchiai normalus 4u.gif 4 mm- vos kiek daugiau (o gal tik matavimo paklaida). Padarys invazini genetini tyrima ( CVS ar amniocenteze) ir bus viskas aishku. Vien raukshles storis parodo tik apsigimimo tikimybe.
Linkiu teigiamo rezultato ir sveiko kudikelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 22, 16:17)
Vien raukshles storis parodo tik apsigimimo tikimybe.

Tu tikrai tai zinai???
Nes man pasake, kad ta rauksle parodo jau kad 100proc yra kazkoks apsigimimas, tik neaisku koks. O apsigimimu genetiniu yra daug. unsure.gif

Tavo prognozes linksmesnes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 23 gruodžio 2009 - 14:08
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 23, 13:07)
Tu tikrai tai zinai???
Nes man pasake, kad ta rauksle parodo jau kad 100proc yra kazkoks apsigimimas, tik neaisku koks. O apsigimimu genetiniu yra daug. unsure.gif

Tavo prognozes linksmesnes rolleyes.gif

nu negalejo taip sakyt g.gif juolab, kad raukshle ne 8 ar 9 mm, o tik 4 g.gif
jei skaitai anglishkai, pasiguglink 'nuchal translucency',- tikrai su tokiais mm nera viskas tik juoda.
(tarkim, cia: http://www.ob-ultras...net/xdown.html)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kam aktualu tyrimai Klaipėdoje - sužinojau iš Ligonių kasų, kad Klp neturi teisės teikti mokamus genetinius tyrimus, nes viską apmoka ligonių kasos... Bręsta vėl skandaliukas...
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2009 12 23, 17:40)
Bręsta vėl skandaliukas...

Zinai, sumokeciau 1000000 kad tik greiciau issiaiskinti.... Manau mamytes maziausiai galvoja apie pinigus, kai uzgriuna tokios bedos.
Bet aisku nesmagu, kad gydytojai uzsidirba is musu bedu unsure.gif

aciu, uups, uz vilti 4u.gif nuorodele neatsidaro unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 23 gruodžio 2009 - 17:05
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 23, 16:04)
aciu, uups, uz vilti 4u.gif  nuorodele neatsidaro unsure.gif

nutrink skliausteli pabaigoj, del jo neatsidaro ax.gif
ypac svarbu dar ar matesi nosies kauliukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 23, 18:21)
nutrink skliausteli pabaigoj, del jo neatsidaro ax.gif
ypac  svarbu dar ar matesi nosies kauliukas rolleyes.gif

Nu sake, matesi lygtais....
Aj labai nemaloni gyd dare dry.gif Isvis, toks jausmas kad ne nescia apziurinejo, o koki balda. Man nei puse zodzio nepasake, tik pagyre mano cezario randa kad grazus blink.gif Paziurejo echo ir isejo is kabineto, teko klausinetis tik sesutes....... KMUK aptarnavimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 23, 19:04)
Zinai, sumokeciau 1000000 kad tik greiciau issiaiskinti.... Manau mamytes maziausiai galvoja apie pinigus, kai uzgriuna tokios bedos.
Bet aisku nesmagu, kad gydytojai uzsidirba is musu bedu  unsure.gif
aciu, uups, uz vilti 4u.gif  nuorodele neatsidaro unsure.gif

Visgi turime išlikti sveiko proto, kad ir kokios bėdos bebūtų ir reikalauti to, kas teisėtai priklauso. Nemanau, kad mamytės negalvoja apie pinigus, ypač jei jos sumoka mokesčius ir iš jų pareikalaujama susimokėti dar kartą.

Linkiu visoms stiprybės, vilties ir tikėjimo. 000059.gif
Atsakyti
Susapnuota, 100% raukšlės storis apsigimimo dar tikrai nerodo! Juk kam tada darytų išsamesnius tyrimus?
Mano pusbrolio žmonai taip buvo ir po išsamesnių tyrimų išsiaiškino, kad vaikutis sveikas, dabar jis jau laksto smile.gif
Tad nestresuok iš anksto be reikalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 14:40)
*Susapnuota, 100% raukšlės storis apsigimimo dar tikrai nerodo! Juk kam tada darytų išsamesnius tyrimus?

**Mano pusbrolio žmonai taip buvo ir po išsamesnių tyrimų išsiaiškino, kad vaikutis sveikas, dabar jis jau laksto smile.gif
Tad nestresuok iš anksto be reikalo  4u.gif

* Logiska g.gif Galvojau, kad gal isiaiskinti kas negerai... blush2.gif Siaip dabar uzsispyrusiai manau, kad mum viskas turetu buti gerai.

** kaip tokios istrorijos ikvepia thumbup.gif
Bet visvien duse kasvakar zliumbiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 28, 11:59)
* Logiska  g.gif Galvojau, kad gal isiaiskinti kas negerai...  blush2.gif Siaip dabar uzsispyrusiai manau, kad mum viskas turetu buti gerai.

** kaip tokios istrorijos ikvepia  thumbup.gif
Bet visvien duse kasvakar zliumbiu  verysad.gif

Susapnuota, mes visos su tavimi 4u.gif
viskas gerai bus tavo maziui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2009 12 28, 20:43)
Susapnuota, mes visos su tavimi  4u.gif
viskas gerai bus tavo maziui... 4u.gif

Aciu labai merginos 4u.gif Nesakau niekam is draugiu, nes kazkodel tai jauciu kad nebus supratimo, juolabiau kas tai neisgyveno niekada nesupras. Beto visos drauges aplink negimdziusios, taigis tikrai, tik galva palinguos, padejuos, pasakys "Laikykis" ir tiek rolleyes.gif
O cia tarp jusu tikrai jauciu palaikima ir vilties saltini 4u.gif
Atsakyti