Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Info iš interneto : Saulėtoje vietoje sodinami kardeliai. Jiems dirva turi būti gerai įdirbta, patręšta, nerūgšti (pH 7). Negalima tręšti šviežiu mėšlu, nes kardeliai dažniau suserga grybinėmis ligomis. Dir­va paruošiama iš rudens įterpiamas perpuvęs mėšlas, 5 kg i kaulamilčių 100 m2. Pavasarį išpurenama, išberiama 5 kg superfosfato 100 m2.

Prieš sodinant gumbasvogūniai nulukštenami, mirkomi dvi valandas kalio permanganato tirpale (10 g – 10 litrų vandens) . Sodinami 5 – 8 cm i gyliu, lengvesnėje žemėje – 10 cm. Sausa dirva prieš sodinimą palaistoma. Pasodintų, dar nesudygusių kardelių nereikia laistyti, nes laistant susiplūkia dirva, susidaro plutelė, kuri nepraleidžia oro ir šaknys prastai auga.

user posted image

Ankstesnės temos:
http://www.supermama...mp;hl=kardeliai
http://www.supermama...mp;hl=kardeliai
Atsakyti
Dėkui už temą registruojuosi ax.gif
Atsakyti
ir as ir as user posted image
Atsakyti
Registruojuos ir aš , bet pas mane jie nelabai noriai auga schmoll.gif

user posted image
Labai norėčiau tokių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 05, 21:23)

Kažin kodėl g.gif
Atsakyti
Štai ir aš naujoje temoje flirt.gif O kur praeitos temos plepučių 10 -tukas? Aš nemoku nustatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 05, 21:23)

user posted image
Labai norėčiau tokių thumbup.gif

Labai graži, bet aš tokių neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 05, 22:22)
Kažin kodėl  g.gif

Net neįsivaizduoju, g.gif prižiūriu kaip ir visas gėles , nes myliu visas , bet kardeliai , ir dar bijūnai nenori augti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 06, 08:27)
Štai ir aš naujoje temoje flirt.gif O kur praeitos temos plepučių 10 -tukas? Aš nemoku nustatyti blush2.gif

Plepučių dešimtukas 4u.gif
staselė 119
jediara 88
Birutė5 67
diasaja 50
Livai 38
merga 19
Dalytė xxx 17
zebrina 16
virugie 16
Jovita xxx 15
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 06, 16:35)
Net neįsivaizduoju,  g.gif  prižiūriu kaip ir visas gėles , nes myliu visas , bet kardeliai , ir dar bijūnai nenori augti schmoll.gif

kardeliams nepatinka, kai į tą pačią vietą sodini. Sako, kad galima tik kas 4 ar 6 metai pasodinti į tą pačią.
Atsakyti
Aš visad stengiuos sodint į kitą vietą, vis ieškau geresnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 07, 19:39)
kardeliams nepatinka, kai į tą pačią vietą sodini. Sako, kad galima tik kas 4 ar 6 metai pasodinti į tą pačią.

blink.gif ania?
blin... tai dabar reiks kitos vietos kazkur ieskot mastau.gif
Atsakyti