Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(daivasen @ 2009 12 08, 10:01)
o sakykit ar kardeliam tokie ispardavimai buna kaip tulpem ir visom kitom rudeninem

buna buna mirksiukas.gif nes as tik per ispardavimus ir uzsikabinau ju auginimu doh.gif .
Nezinau kur gyveni, g.gif bet pavasari, Kaune prie SAVO, augalu palapine yra, tai ten buvo visom svoguninem 50%nuolaida...nu tada ir neatsilaikiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
As gyvenu pusiaukelej tarp kauno ir marijampoles, o kur tas SAVO
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 31, 13:02)
As gyvenu pusiaukelej tarp kauno ir marijampoles, o kur tas SAVO

SAVAS yra prekybos centras kalniečiuose
Atsakyti
Aisku, tai man kalnieciai nepakeliui...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 31, 17:15)
Aisku, tai man kalnieciai nepakeliui...

bet jeigu į Kauną važiuoji, tai SAVAS labai patogioje vietoje-Savanorių prospekte.
Su Naujais smile.gif
Atsakyti
Su saujais ir jus
Tai kad i savanorius man netenka uztai ir skau kad kalnieciai nepakeliui
Atsakyti
kaip kardeliai jūsų laikosi? Aš vis rūsyje apžiūrinėju ar vaikiukai nesudžiūvę smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį apžiūrėjau - gerai laikosi, nesudžiūvę. O vaikus pavasarį vis tiek išmetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 07, 07:55)
O vaikus pavasarį vis tiek išmetu  ax.gif

Gausi per nagus nono.gif
Kai mesi-pasakyk, atvažiuosiu-susirinksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kam jus juos is rudens laikot, jei pavasari ismetat
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 07, 14:23)
O tai kam jus juos is rudens laikot, jei pavasari ismetat

Jie būna prilipę prie didžiojo svogūno.
Atsakyti
Aš skaičiau ,kad vaikučių nevertėtų išmesti nes iš jų užauga stiprūs,sveiki augalai labai tinkami veislei atnaujinti ,nes tas gumbiukas kuris vis kasmet keičiasi jis kaip ir pasilpsta,ar dar kažkas panašaus......žodžiu seniai skaičiau kai dar nesidomėjau kardeliais, todėl detaliai neatsimenu.
Bet jūs man pasakykit kaip ir kur sėti, kad vaikučiai nepasimestų tarp žolių?Gal į dežutes sodinti ar ką g.gif Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti