Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Kardeliai mano megstamiausiu geliu sarase biggrin.gif
Jediara, Stasele abi tik dziuginat graziaisiais ziedais wub.gif wub.gif Vixiuke, kokia svelniai rozine spalvyte wub.gif
Atsakyti
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 28, 00:35)

jediara viskuo pasirūpina ir foto įkelia, ir naują temą sukuria thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jusu kardeliai-nuostabus thumbup.gif Man tokios grazios geles wub.gif
Atsakyti
Madmuazele, ačiū už pagyrimus. smile.gif Man irgi kardeliai labai patinka, tai šiemet jų dar daugiau prisisodinau negu pernai. Pamačiau prekybos centruose nukainuotų kardelių ir dar tokių, kokių neturėjau, tai ir prisipirkau, paskui ,,sukau galvą", kur kardelius besusodinti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 28, 08:46)
jediara viskuo pasirūpina ir foto įkelia, ir naują temą sukuria thumbup.gif  4u.gif

Tik žaibai ir perkūnija trukdė foto įdėti, teko išjungti kompiuterį verysad.gif Papuošite savo gėlėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus irgi toks stiprus lietus, jau po preito lietaus kardeliai buvo išvirtę, nors ir buvau juos aprišusi su virvės tvorele aplinkui, bet nors ir giliai pasodinti, kardeliai griuvo. Bet baisu net pagalvoti, kas bus po šiandienos stiprios liūties.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 28, 13:03)
Pas mus irgi toks stiprus lietus, jau po preito lietaus kardeliai buvo išvirtę, nors ir buvau  juos aprišusi su virvės tvorele aplinkui, bet nors ir giliai pasodinti, kardeliai griuvo. Bet baisu net pagalvoti, kas bus po šiandienos  stiprios liūties.

Šiandien apžiūrėjau ir net keista - "aukų" nėra karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 28, 12:06)
Šiandien apžiūrėjau ir net keista  - "aukų" nėra  karsta.gif

O aš savo kardelius apžiūrėsiu tik tada, kai nuvažiuosiu į sodą. g.gif
Atsakyti
Dziugu, kad auku nera, o maniskiai po truputu nosiukus rodo, pradzioj bus raudoni thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti