Sveikinimai visiems laimetojams ir dalyviams.
Labai noriu padekot, kas balsavo uz mano patinkancia nuotrauka ir kas nebalsavo, nors patiko(tai tik parodo, kad balsuojat, ne uz nuotrauka, bet nari

).
Kad balsai pelnyti nuotraukai, jus pacios suprantat, nes jums nors ir kaip sudirbinet bandet, ta nuotrauka patiko, bet balsu nedavėt, kad ji buvo mano nuotrauka.
Lera, del sąžinės, esu kaip niekad rami ir tikrai nesijaučiu dėl kažko kalta. Tiesiog konkurso eigoj negalima aptarinėt savo nuotraukos.
Taip, ši nuotrauka mano avatare buna, bet as dedu tai kas man patinka.
Su sia nuotrauka dalyvavau sąžiningai pagal SM fototaisyklių konkursą, bet kaip ir jums bebūtų gaila, ne pagal jūsų

Ši nuotrauka vienu metu nebuvo avatare ir konkurse. Jei būtų taisyklės fotokonkurso eigoj nepakeistos, kad vaikas iki 1 metų, tai būčiau nedalyvavus(ir mano duoniukai sedetu toliau ramiai mano avatare), nes cia vaikui 1,6 metu

Aciu konkurso steigejams, kad jie pakeite taisykles ir galejau parodyt savo mylimiausia nuotrauka visiems

(kadangi visos mano vaiku nuotraukos kur valgo yra issipleizoje, todel cia vienintele nuotrauka, kur jie kulturingai valgo) na ir kad jus galejot paleist savo liezuvius ir praskaidrint visiems nuotaika