Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 22, 10:32)
Sveikinu nugaletojus 4u.gif  Aciu, kas skyre kelis balsiukus mano nuotraukytei mirksiukas.gif
Rezultatai nustebino ir net labai unsure.gif Labiausiai gaila Armanos nuotraukytes, bent penketuko ji tikrai buvo verta verysad.gif

DI nuotrauka taip pat, o taip žemai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 11:40)
DI nuotrauka taip pat, o taip žemai... unsure.gif

drinks_cheers.gif Nors ji man saltoka blush2.gif Va dar Sadi nuotraukyte per zemai liko doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai visiems laimetojams ir dalyviams.

Labai noriu padekot, kas balsavo uz mano patinkancia nuotrauka ir kas nebalsavo, nors patiko(tai tik parodo, kad balsuojat, ne uz nuotrauka, bet nari mirksiukas.gif ).

Kad balsai pelnyti nuotraukai, jus pacios suprantat, nes jums nors ir kaip sudirbinet bandet, ta nuotrauka patiko, bet balsu nedavėt, kad ji buvo mano nuotrauka.

Lera, del sąžinės, esu kaip niekad rami ir tikrai nesijaučiu dėl kažko kalta. Tiesiog konkurso eigoj negalima aptarinėt savo nuotraukos.

Taip, ši nuotrauka mano avatare buna, bet as dedu tai kas man patinka.

Su sia nuotrauka dalyvavau sąžiningai pagal SM fototaisyklių konkursą, bet kaip ir jums bebūtų gaila, ne pagal jūsų smile.gif

Ši nuotrauka vienu metu nebuvo avatare ir konkurse. Jei būtų taisyklės fotokonkurso eigoj nepakeistos, kad vaikas iki 1 metų, tai būčiau nedalyvavus(ir mano duoniukai sedetu toliau ramiai mano avatare), nes cia vaikui 1,6 metu smile.gif Aciu konkurso steigejams, kad jie pakeite taisykles ir galejau parodyt savo mylimiausia nuotrauka visiems smile.gif(kadangi visos mano vaiku nuotraukos kur valgo yra issipleizoje, todel cia vienintele nuotrauka, kur jie kulturingai valgo) na ir kad jus galejot paleist savo liezuvius ir praskaidrint visiems nuotaika smile.gif

Atsakyti
nustebino rezultatai smile.gif
Na, bet balsavau už trečią ir ketvirtą, bent tiek. Gaila tik, kad Sadi foto žemai liko.
Apie antrą foto buvo nemažai diskutuota, tikrai netikėjau, kad ji galėtų užimti prizinę vietą.
Na bet sveikinimai laimėtojams, ką jau čia smile.gif
Atsakyti
Stebukle tu nesupyk bet nei prieš tave juolab prieš tavo foto neturiu nieko prieš, atvirkščiai ji man net patinka .. bet vistiek taip daryt nesąžininga ir tiek ...taip pagal SM ( netobulas) taisykles bet .. ai nesigilinsiu vistiek viskas "pagal taisykles " na aš asmeniškai kalbu už save jausčiausi nejaukiai tokiu atveju ir tiek ...

sveikinu su antra vieta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 22 gruodžio 2009 - 11:00
O man pirmas trejetukas tinka ir patinka biggrin.gif Tik vietas kitaip sudeliociau biggrin.gif , del Stebukles nuotraukos, tai buvau tikra, kad gaus prizine vieta, visgi pati nuotrauka manau yra tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 22, 11:02)
visgi pati nuotrauka manau yra tikrai verta 4u.gif

argi kažkas dėl foto nuostabumo ginčyjasi? man ji irgi lb patinka .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 11:58)
Stebukle tu nesupyk bet nei prieš tave juolab  prieš tavo foto neturiu nieko prieš, atvirkščiai ji man net patinka .. bet vistiek taip daryt nesąžininga ir tiek ...taip pagal SM ( netobulas) taisykles bet .. ai nesigilinsiu vistiek viskas "pagal taisykles " na aš asmeniškai kalbu už save jausčiausi nejaukiai tokiu atveju ir tiek ...

sveikinu su antra vieta 4u.gif

Nemoku ant taves pykt smile.gif

noreciau suzinot kas balsavo uz mano nuotrauka ir kiek is ju mane pazysta smile.gif

aciu cool.gif
Atsakyti
taip, tai pagal taisykles, taigi viskas o.k. autorė pati supranta, kad balsuota ne už nuotrauką, o už autorę, antraip netvirtintų priešingai ir būtų dalyvavusi su nuotrauka, kurios niekas nepažintų. kaip pasakė kamzelka
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 22, 00:06)
na pagaliau nors šitam konkurse Stebuklė  kažką laimėjo

taigi sveikinam su tuo pagaliau, nes puikiai suprantam kad visuose fotokonkursuose buvo ir bus balsavimo už pažystamus, kol nebus pakeistos taisyklės bus 'pagaliau' siekimo ir taip, taip kad nereikia teisintis smile.gif pritariu Lerai - nuotrauka visai nieko, viskas pagal taisykles, bet kažkaip negražu ir tiek. sveikinam ir laukiam kitų avatarų kituose konkurse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 22 gruodžio 2009 - 11:19
aš tai manau taip, kad taisyklės taisyklėmis, jas ne šventieji kuria, bet reikia gerbti kitus ir save, atsižvelgti į replikas, juk konkursas skirtas visiems forumiečiams, juo besidominčiais. Kiek būdavo nuotraukų, kurios tikrai pelnytai iškritikuojamos, dėl to, kad kažkas pririšo vaiką su rogėmis prie mašinos, kad vaikas baisiai nepatogiai kažkur tarp padėvėtų, priprakaituotų batų užmigęs ir skubama ne jį pernešti, bet pirmiausia nufotkinti, atseit nereali foto biggrin.gif kad su labai panašia foto jau dalyvauta kitame konkurse ir pan. Po kritikos dozių mamos susiprasdavo klaidas ir išimdavo savo foto, pagarba joms už tai, bet kiek žmonių - tiek sąžinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 11:27)
aš tai manau taip, kad taisyklės taisyklėmis, jas ne šventieji kuria, bet reikia gerbti kitus ir save
kiek žmonių - tiek sąžinių smile.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites bye1.gif

Prisidedu prie sveikinimu nugalejotojams smile.gif Asmeniskai mano balso sulauke viena is triju priziniu vietu - 1ma vieta... mano nuomone Ninna_Ricci,Grazzinyte,Drugelis ir dar keletas kitu buvo vertesnes stoveti pirmuju gretose ...na , bet ka padarysi , visi mato savaip ...

Ir tuo paciu norejau padekoti toms kuios atidave savo balsiukus uz mano maziu 4u.gif
Atsakyti