Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 22, 00:17)
aciu balsavusioms uz mus 4u.gif

realiai tai si foto turejo dalvauti rolleyes.gif bent jau as taip norejau
gaila tik namiskiams atrode kitaip  ax.gif
user posted image

Erikiuxxx, sita nuotraukyte man kaip is zurnalo wub.gif Jei butu dalyvavus, buciau atidavus savo balsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 12 22, 11:53)

na, man tai dzin buvo avatare prieš tai ar ne, nežiūriu aš į juos. o jei ir žiūrėčiau, matyčiau, tai vis tiek balsuočiau ne pagal tai.

dėl vieno principinio dalyko nebalsavau už jūsų nuotrauką, dėl to , kad pamaniau, jog ji ne jūsų daryta, o profesionalaus fotografo, fotosesijinė.

atsiprašau, jei tai jūsų darbas ir jūs pati mokate profesionaliai fotografuoti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:31)
cha... cool.gif
ir ką čia dabar sveikint? biggrin.gif nu tai ok, Nina Ricci - labai tave sveikinu ir labai liūdžiu, kad tik 5...

Tai kad šešta.... verysad.gif
Čia, beje, mano dukrytė persiką kapoja smile.gif Alpau dėl persikų, kai ją nešiojau, pasirodo ne mano noras tai buvo, o jos, nes aš pagimdžius nusiraminau, o ji ir toliau persikus pamačius net suvirpa biggrin.gif
Nuotraukoj su makaronai (buvau įkėlusi, gal matėt) taip pat ji smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms oro_buckis.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 12 22, 11:08)
noreciau suzinot kas balsavo uz mano nuotrauka ir kiek is ju mane pazysta smile.gif

Aš balsavau wink_3.gif Bet gaila aš Jūsų nepažįstu sad.gif
Atsakyti
Sveikiname nugaletojus!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu uz balsiukus mano issipeiziojusiam leliui biggrin.gif 4u.gif Dvylikamete sese maitino,uztat murzius mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pirmas desimtukas puikus, iskyrus 9 vieta cool.gif va cia be draugiu pagalbos neapseita cool.gif

Mano favorites wub.gif
user posted image

user posted image

ir dvynykai
user posted image
palyginus sia nuotrauka su dvynukais 9-oje vietoje, nu apmaudu net zodziu truksta doh.gif

Dar labai patiko "Gerber" logotipo mergyte(nespalvota nuotrauka) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 12 22, 20:45)

Dar labai patiko "Gerber" logotipo mergyte(nespalvota nuotrauka) wub.gif

drinks_cheers.gif Man irgi labai patiko nuo pat pradziu, labai jau taikliai parinko pavadinima nuotraukai. thumbup.gif Dar ir mergaite labai panasi i Gerber logotipo leliuka! mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(AgnėM @ 2009 12 22, 13:58)
Sveikinimai nugalėtojoms oro_buckis.gif
Aš balsavau  wink_3.gif  Bet gaila aš Jūsų nepažįstu sad.gif

Grazi labai bei nuotaikinga ir jusu vaikucio nuotrauka wub.gif , tik gaila, kad saules apsviesta. Norejau balsuoti, bet koja pakiso truputis saules spinduleliu... verysad.gif
Atsakyti
SVEIKINAME KONKURSO NUGALĖTOJAS

I VIETA - Idun
Man - čiulpinukas, mamai - ramybė

user posted image

II VIETA - Stebukle
Skanusis kąsnelis iš sesės rankų

user posted image

III VIETA - *Citra*
Ryto užkandis

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai laimėtojams 4u.gif
Dėkojam tiems, kas balsavo už mano linskmus vyrukus ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=19227
Sakyčiau, kad visos gražesnės nuotraukos atsidūrė sąrašo viršuje, mano manymu, gan sąžiningai šį kart smile.gif Iš pirmojo dešimtuko pirmą vietą skirčiau Ninna_Ricci skaniai nuotraukytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 23 gruodžio 2009 - 15:01
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 23, 14:58)
Sveikinimai laimėtojams 4u.gif
Dėkojam tiems, kas balsavo už mano linskmus vyrukus ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=19227
Sakyčiau, kad visos gražesnės nuotraukos atsidūrė sąrašo viršuje, mano manymu, gan sąžiningai šį kart smile.gif Iš pirmojo dešimtuko pirmą vietą skirčiau Ninna_Ricci  skaniai nuotraukytei 4u.gif

Ačiū blush2.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 23, 16:07)

prašau parašyti man savo kontaktus į AŽ, rėmėjai nori apdovanoti specialiu prizu jūsų foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 12 23, 16:22)
prašau parašyti man savo kontaktus į AŽ, rėmėjai nori apdovanoti specialiu prizu jūsų foto smile.gif

kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti