Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(waja28 @ 2010 03 12, 15:57)
Nu sveikos mergaites.Taigi pasakykit jus man ar tas lanko sukimas duoda kokiu rezultatu,nes labai jau noriu lasinukus numesti nuo pilvi ir sonu.Bandziau atsilenkimus daryt,bet kadangi turiu problemu su nugara,tai paskui vaikstau susirietusi po tokiu pratimu.Okoki lanka reikia sukt,ar paprasta ar kazkokie tai masaziniai yra.Ir dar jus raset kad reikia sukt apie 30 min.,o cia kaip iskart,ar galima su pertraukom? unsure.gif

Nepatingekit perskaityti temos, juk viskas yra parasyta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 14 kovo 2010 - 09:53
mergaites,nejuokaukite su sunkiais lankais 4u.gif juk visi pratimai su mazu svoriu ryskina raumeni( t.y tirpdo riebaliukus),o dideli svoriai raumeni augina ax.gif pirmas dalykas,dideliu svoriu galite pakenkti stuburui,kitas dalykas- vietoj mazesnes apimties galite gauti didesne bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 14 kovo 2010 - 14:05
Namu treniruoklis-lankas, viskas viename su 3 dirzais visom kuno dalim.
Puikiausiai pagal CD susideliosit pratimu kompleksa pagal savo poreikius ne tik pilvo presui, bet ir rankytems, kojytems, krutines raumenims. Virs 100 ivairiausiu pratimu visoms kuno dalims.

Geras dalykas mamoms po gimdymo, kai nera laiko sporto klubui. Sutaupote keliu menesiu abonementa ir sportuojate Jums palankiu mteu. Noriu parduot uz 250 lt. Bet dar pasideretume. Kaunas!

Daugiau informacijos:
QUOTE(visai kitokia @ 2010 02 08, 14:37)

P.S. parduodu del to, kad po siu pratimu namuose grizau i rimtaji sporta ir reikalingi jau didesni kruviai.
Atsakyti
Nors suku tikrai dar neilgai lanką, bet rezultatai jau yra ax.gif . Pamatavau, tai 2 cm lieknesnis liemuo thumbup.gif Nesustosiu toliau smile.gif
P.S jau suku ir ašb po 30 min smile.gif
Atsakyti
prisijungiu ir aš su Lanko sukimu,na pirmos dienos šonai mėlyni,skauda su tuo masažiniu lanku,bet jau baigiu priprast ax.gif
Atsakyti
Sveikutes! Suku lanka kasdien po 20 min i kiekviena puse. praejo 3 sav, o rezultatu 0 doh.gif Koks liemuo buvo toks ir liko, po lanko sukimo dar darau pratimus 8 min abs.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Bandysiu prisijungti prie jusu, uzsakiau masazini lanka 1,4 berots kg...Tik va man klausimas iskilo, kada geriau sportuot, kad efektas butu geresnis...Ryte ar vakare...Kiek zinau ten turi reiksme tai, kaip ir begiojimas rytais skiriasi nuo vakarinio ax.gif Juk i kluba neina nieks ryte, ar eina... g.gif
Nu as isivaizduoju, kad tik privalgius nesuksi,...kiek laiko po valgio, nes as ysivaizduoju, kaip ir plaukimas negerai iskart privalgius, o cia tuo labiau...
Gerai, kadpakonsultuotu ,koks treneris, nusimanantis tokius subtilumus, kurie net paprastai ir nedaeina...Tarp jusiskiu nera nei vienos sporto meistres kokios ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš ir norėčiau prie jūsų prisijungti 4u.gif
Nuo rytojaus pradėsiu sukti lanką po 30 minučių.
Beje, mano lankas paprastas, net ne metalinis, o plastmasinis.
Galvoju, gal reikėtų nusipirkti su tais burbuliukais, nors anksčiau, kai sukdavau paprastą jausdavosi rezultatai, tai įdomu kokie būtų su burbuliukais smile.gif
Gal kas iš Panevėžio turi parduoti lanką? smile.gif
Atsakyti
Labukas sportininkes 4u.gif Kaip sekasi plonint liemenis? As tiesa pasakius ne kas diena suku, bet stengiuosi daznai, prie to dar pilates manktele atlieku smile.gif Vat norejau jusu paklaust: pats liemuo pas mane nestoras, matosi talija, jos plonint kaip ir nebereikia, taciau pilvuka paplokstint ar labiau sustangrint noreciau, taigi ar su lanku galima to pasiekt, ar jis tik liemeniui ir niekam daugiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 12 26, 10:46)
Suku 2,3 kg lanka kiekviena diena po 30-40 min.  4u.gif Pasirodo, turiu talija.  bigsmile.gif

Sveiki, skaičiau aš apie lankus na ir nusipirkau smile.gif Bet pradėjus sukti, nepavyko, poto reikalai pradėjo gerėti ir jis atsidūrė kampe... 4u.gif blush2.gif ax.gif Dabar ant savęs taip supykau, todėl įsijungiu muziką ir suku smile.gif Žinoma, tik pradėjau, todėl kolkas jokių pakitimų, bet nejaugi jus ištisą pusvalandį sukat lanką? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 02, 23:23)
bet nejaugi jus ištisą pusvalandį sukat lanką? blink.gif

aha ax.gif Pasileidžiu kokį filmą per kompą, ir žiūrėdama suku. Nors aš suku paprastą metalinį.
Atsakyti
Sveikos merginos
ir as jau savaite laiko kaip suku lanka 30 min. ta paprasta metalini ir atrodo rezultatai jau matosi, arba labai noriu matyt, bet ir pilvukas lyg mazeja ne tik liemuo, suksiu ir toliau nesustosiu
Atsakyti