Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 12, 11:55)
lausin
o je  doh.gif kaip negerai del lanko  schmoll.gif
blink.gif gerai, kad as nepirkau tokio  blush2.gif buvau susigundziusi  doh.gif dabar nusipirkau toki  mirksiukas.gif  va galiu foto imesti  thumbup.gif
user posted image

nerodo foto sad.gifsad.gifsad.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 12, 11:55)
dabar nusipirkau toki  mirksiukas.gif  va galiu foto imesti  thumbup.gif
user posted image

Sveika. nematau paveikslelio, bet manau, kad mano toks pats, tik beda ta, kad as pirkau ir tie plastamsiniai gumbai buvo atskirai nuo lanko, ir as ju dabar nekoku pristvirtint doh.gif gal kas zinot kaip tai padaryt?

ir dar. apie kokias cia taisykles kalbat? as suku kaip man iseina ir tiek...butu naudinga paskaityti taisykles...
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 04 14, 11:09)
Sveika. nematau paveikslelio, bet manau, kad mano toks pats, tik beda ta, kad as pirkau ir tie plastamsiniai gumbai buvo atskirai nuo lanko, ir as ju dabar nekoku pristvirtint doh.gif gal kas zinot kaip tai padaryt?

ir dar. apie kokias cia taisykles kalbat? as suku kaip man iseina ir tiek...butu naudinga paskaityti taisykles...

ikelsiu tada veliau pakartotinai foto ax.gif
o uzdeti juos reik tik is vidines lanko puse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 17:21)
Aš trumpai  mirksiukas.gif
1) Kojos turi būti suglaustos, šalia viena kitos, o rankos už galvos laikyti  smile.gif
2) Liemens judesiai turi būti ritmiški, ramūs, ir jokiais būdais lankas negali būti stumdomas, (atsiprašau, nežinau kaip paaiškinti ) tiesiog reikia ramiai sukti ant liemens, o ne su jėga stumti lanką. schmoll.gif
3) Nereikia stumdyti pirmyn- atgal, būtina judėti sukamaisiais judesiais pagal laikrodžio rodyklę  smile.gif
4) Amplitudė sugrįžimo, tai yra lankas sukdamasis turi tapti kuo mažesniu, tiksliau pats judesys, (aš jums paaiškinčiau rusiškai, tikiuosi maždaug supratot) 4u.gif
5) Dirbti turi tik liemuo, o krūtinė ir kojos neturi dirbti kartu, t.y likti pradinėje padėtyje  smile.gif
6) Sukti nevalgius, ir gerai būtų prieš tai padaryti kvėpavimo pratimus, kad "išvaryti" nereikalingą orą iš pilvo ir suteikti galimybę raumenims geriau dirbti  mirksiukas.gif
7) Kvėpavimo gimnastika tiks bet kokia. Pabandykite, pavyzdžiui , sekantį pratimą. Kuo gyliai iškvėpti per diafragmą , lygtais pūstumėte balioną, bet be papildomo įkvėpimo. Per nosį, uždaryta burna, gylus įkvėpimas, kaip dulkių surbliu  įtraukdami į save orą. Po šito iškarto staigus iškvėpimas viso oro. Visą šitą atlikti be pauzių. Pakankama trijų, keturių kartų smile.gif

oho, nezinojau siu taisykliu ir viska dariau kitaip g.gif ar visos darot pagal taisykles? man net sunku suglaudus kojas, bet reiks treniruotis...
bet kokiu atveju, aciu uz vertima drinks_cheers.gif

QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 14, 11:26)
ikelsiu tada veliau pakartotinai foto ax.gif
o uzdeti juos reik tik is vidines lanko puse  thumbup.gif

ir tau labai dekoju - pasirodo paprastai is vidaus puses uzsideda thumbup.gif kiek pas tave ju? 4?
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 04 14, 20:20)
oho, nezinojau siu taisykliu ir viska dariau kitaip g.gif  ar visos darot pagal taisykles? man net sunku suglaudus kojas, bet reiks treniruotis...
bet kokiu atveju, aciu uz vertima drinks_cheers.gif
ir tau labai dekoju - pasirodo paprastai is vidaus puses uzsideda thumbup.gif kiek pas tave ju? 4?

Nėra už ką. mirksiukas.gif
O dėl lanko, įsiterpsiu ax.gif Reikia iš vidaus, kad tos bangelės būtų. Pas sesę yra sudedamos, ps ją 4 ar 5 dalys. ax.gif
Papildyta:
O dėl lanko sukimo taisyklių, tiesą pasakant, visada dariau kitaip. Bet stengsiuosi pagal taisykles.
Gal kuriai matosi rezultatai netaisyklingai sukant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 14, 20:54)
Nėra už ką.  mirksiukas.gif
O dėl lanko, įsiterpsiu  ax.gif  Reikia iš  vidaus, kad tos bangelės būtų. Pas sesę yra sudedamos, ps ją 4 ar 5 dalys. ax.gif
Papildyta:
O dėl lanko sukimo taisyklių, tiesą pasakant, visada dariau kitaip. Bet stengsiuosi pagal taisykles.

dabar perskaiciau taisykles. na as suku truputi kitaip (taip kaip man patogiau), taciau rezultatai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 04 14, 20:20)
labai dekoju - pasirodo paprastai is vidaus puses uzsideda thumbup.gif kiek pas tave ju? 4?

nera uz ka mirksiukas.gif
taip 4 pas mane irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lausin @ 2010 04 12, 16:46)
nerodo jūsų fofo

Papildyta:
o čia šitas lankas vientisas ar susideda iš dalių, ir kur tokių yra pirkti?

vientisas.Pirkau senukuose ir mokejau 99 lt.

QUOTE(**Agotelle** @ 2010 04 12, 23:16)
nerodo foto sad.gifsad.gifsad.gif

imetu pakartotinai foto thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Kaip sekasi Jums sukti lanka? ar jauciasi kas?
Atsakyti
Jau ir man prireike lanko doh.gif biggrin.gif
Kiekviena diena mankštinuosi po 20-30min. Pamaniau, kad reikėtu dar lanka sukti, nes koju, ranku raumenukai tvirteja, o liemens sunkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 14, 20:54)
Nėra už ką.  mirksiukas.gif
O dėl lanko, įsiterpsiu  ax.gif  Reikia iš  vidaus, kad tos bangelės būtų. Pas sesę yra sudedamos, ps ją 4 ar 5 dalys. ax.gif
Papildyta:

Na sukau ne pagal visas taisykles. Na zinoma rankos uz galvos beveik visada, kartais jas laikau pries savwe sudejus kaip maldai. Kojas visada su nedideliu tarpu laikiau. Pries tai jokiu kvepavimo pratimu nedarau. Suku lanka po 10 min i abi puses. Rezultatas nuo vasario pradzios 7 cm. Bet buvo tarpu, kad viskas kuriam laikui (2-3 sav) sustoja. Paskui vel pradeda rezultatas matytis. Prie viso to, po lanko sukimo dar pratimu pilvo presui kruva.
Atsakyti
QUOTE(SoftKiss @ 2010 04 22, 13:45)
Na sukau ne pagal visas taisykles. Na zinoma rankos uz galvos beveik visada, kartais jas laikau pries savwe sudejus kaip maldai. Kojas visada su nedideliu tarpu laikiau.  Pries tai jokiu kvepavimo pratimu nedarau. Suku lanka po 10 min i abi puses. Rezultatas nuo vasario pradzios 7 cm. Bet buvo tarpu, kad viskas kuriam laikui (2-3 sav) sustoja. Paskui vel pradeda rezultatas matytis. Prie viso to, po lanko sukimo dar pratimu pilvo presui kruva.

Saunuole thumbup.gif as truputuka lanka apleidau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 22, 14:23)
Saunuole  thumbup.gif as truputuka lanka apleidau  ax.gif

Man lankas irgi labai padeda smile.gif
Drįsiu prisipažinti, kad suku ne pagal taisykles ax.gif 4u.gif Nors pati verčiau čia kažkam iš rusų kalbos 4u.gif ax.gif
Bet jau po truputį bandau, sukti PAGAL taisykles smile.gif
Papildyta:
Truputį čia kažkaip nelogiškai parašiau, bet manau jus esmę supratote.
Aš tai tiką turėjau super gerą treniruotę. thumbup.gif Kadangi esu mokinė, atėjo naujas "treneris" tai nuvarė visiškai iš kojų, kad vos parsitempiau namo.
O ir turiu antsvorio blush2.gif 4u.gif Bet visą gyvenimą buvau plona kaip šakaliukas, o kai susirgau stemplės erozija, po ligoninių ir sanatorijos tiesiog žaibiškai mane ištempė, kaip rusai sako "raznislo" blush2.gif Tai vis, juokaudama mamai sakau, geriau nebūčiau gulusi į ligoninę, nebūčiau dabar tokia stora. Bet skausmai tiesiog nepakeliami, ir dabar karts nuo karto jie atsiranda. Taigi , taip ir kariauju ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika 12: 22 balandžio 2010 - 14:06