Aš trumpai
1) Kojos turi būti suglaustos, šalia viena kitos, o rankos už galvos laikyti
2) Liemens judesiai turi būti ritmiški, ramūs, ir jokiais būdais lankas negali būti stumdomas, (atsiprašau, nežinau kaip paaiškinti ) tiesiog reikia ramiai sukti ant liemens, o ne su jėga stumti lanką.
3) Nereikia stumdyti pirmyn- atgal, būtina judėti sukamaisiais judesiais pagal laikrodžio rodyklę
4) Amplitudė sugrįžimo, tai yra lankas sukdamasis turi tapti kuo mažesniu, tiksliau pats judesys, (aš jums paaiškinčiau rusiškai, tikiuosi maždaug supratot)
5) Dirbti turi tik liemuo, o krūtinė ir kojos neturi dirbti kartu, t.y likti pradinėje padėtyje
6) Sukti nevalgius, ir gerai būtų prieš tai padaryti kvėpavimo pratimus, kad "išvaryti" nereikalingą orą iš pilvo ir suteikti galimybę raumenims geriau dirbti
7) Kvėpavimo gimnastika tiks bet kokia. Pabandykite, pavyzdžiui , sekantį pratimą. Kuo gyliai iškvėpti per diafragmą , lygtais pūstumėte balioną, bet be papildomo įkvėpimo. Per nosį, uždaryta burna, gylus įkvėpimas, kaip dulkių surbliu įtraukdami į save orą. Po šito iškarto staigus iškvėpimas viso oro. Visą šitą atlikti be pauzių. Pakankama trijų, keturių kartų
ar visos darot pagal taisykles? man net sunku suglaudus kojas, bet reiks treniruotis...
ikelsiu tada veliau pakartotinai foto
o uzdeti juos reik tik is vidines lanko puse
kiek pas tave ju? 4?