Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Jungiuosi ir aš prie lanko sukėjų. Užsisakiau, tai dabar laukiu, kol pristatys. Tikiuosi sutvirtinti presą ir bent kiek numesti "lašiaką" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 04, 16:52)
Jungiuosi ir aš prie lanko sukėjų. Užsisakiau, tai dabar laukiu, kol pristatys. Tikiuosi sutvirtinti presą ir bent kiek numesti "lašiaką"  ax.gif

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Pagaliau šitame lankų sukime atsirado naujas žmogutis thumbup.gif
Ar jau pradėjote lanką sukti? ax.gif Kokį sukate? Paprastą ar tą banguotąjį? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Girdejau kad Rimi akcija lankams su burbuliukais, tik 25Lt, ar tiesa? gal kas mate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 05, 10:38)
Girdejau kad Rimi akcija lankams su burbuliukais, tik 25Lt, ar tiesa? gal kas mate?  bigsmile.gif

Nemačiau, bet įsivaizduoju koks ten. Tokie norfoje po 7 lt, paprasti, ir lengvi..
Jeigu man pasakė, kad geri su burbuliukais turi sverti ne mažiau 2kg
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 05, 13:49)
Nemačiau, bet įsivaizduoju koks ten. Tokie norfoje po 7 lt, paprasti, ir lengvi..
Jeigu man pasakė, kad geri su burbuliukais turi sverti ne mažiau 2kg

As ir jau laukiu tos dienos ,kada galesiu prisijungti i Jusu bureli user posted image
ibet dabar iskilo klausimas: jeigu mano laukiamas lankas sveria 1,35 kg,tai cia jau negeras? g.gif siaip ir kaina ne maza ir ne topshopinis...bet turiu vilties kad nebus labai prastas blush2.gif
bet visgi manau ,kad ir koki lanka besuktum,ir jei tai darytum saziningai vistiek bus kazkokie tai rezultatai,tik su tais sunkesniais ,gal ju galima pasiekti greiciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 05 05, 19:09)
As ir jau laukiu tos dienos ,kada galesiu prisijungti i Jusu bureli  user posted image
ibet dabar iskilo klausimas: jeigu mano laukiamas lankas sveria 1,35 kg,tai cia jau negeras?  g.gif siaip ir kaina ne maza ir ne topshopinis...bet turiu vilties kad nebus labai prastas  blush2.gif 
bet visgi manau ,kad ir koki lanka besuktum,ir jei tai darytum saziningai vistiek bus kazkokie tai rezultatai,tik su tais sunkesniais ,gal ju galima pasiekti greiciau  bigsmile.gif

Ne ką jus, aš tikrai nenorėjau to pasakyti 4u.gif
Aš klausiau pardavėjo, bet man atrodo, kad jis pats nežino.. doh.gif Nėra mano manymų gerų, ar blogų lankų, t.y tie itin lengvi , žinoma nieko gero.. g.gif
Bet jūsų manau, kad labai geras smile.gif Pas mane be bangelių, mokėjau irgi nemažai, bet žinokite, lankas labai padeda įgauti gražias formas, ir tikrai nepriklauso nuo lanko svorio... Tiesiog su bangelėmis žinoma daug geresnis ax.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuraminot... biggrin.gif tai dabar vel galiu ramiai laukti lanko thumbup.gif
greiciausiai jau si savaitgali suksiu lotuliukas.gif
o matuojates apimtis?
Atsakyti
Aš užsisakiau iš pigu.lt. Turėtų artimiausiomis dienomis pristatyti. Va tokį: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 06, 08:58)
Aš užsisakiau iš pigu.lt. Turėtų artimiausiomis dienomis pristatyti. Va tokį: user posted image

Sis man irgi pasirode labai patikimas thumbup.gif
Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 06, 09:58)

Kokia kaina jeigu ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 06, 13:48)
Kokia kaina jeigu ne paslaptis?  4u.gif

kiek domejausi kainavo 125lt o su nuolaidele gaunasi 99lt. +siuntimas kazkiek ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif nusipirkau lanka is topshopo, su burbuliukais, ir jau antra diena suku po 10 min. thumbup.gif tikiuosi sulaukti rezultatu smile.gif
Atsakyti