Jungiuosi ir aš prie lanko sukėjų. Užsisakiau, tai dabar laukiu, kol pristatys. Tikiuosi sutvirtinti presą ir bent kiek numesti "lašiaką"

QUOTE(Erdnija @ 2010 05 04, 16:52)
Jungiuosi ir aš prie lanko sukėjų. Užsisakiau, tai dabar laukiu, kol pristatys. Tikiuosi sutvirtinti presą ir bent kiek numesti "lašiaką" 

Sveika prisijungusi

Pagaliau šitame lankų sukime atsirado naujas žmogutis

Ar jau pradėjote lanką sukti?

Girdejau kad Rimi akcija lankams su burbuliukais, tik 25Lt, ar tiesa? gal kas mate?

QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 05, 10:38)
Girdejau kad Rimi akcija lankams su burbuliukais, tik 25Lt, ar tiesa? gal kas mate? 

Nemačiau, bet įsivaizduoju koks ten. Tokie norfoje po 7 lt, paprasti, ir lengvi..
Jeigu man pasakė, kad geri su burbuliukais turi sverti ne mažiau 2kg
QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 05, 13:49)
Nemačiau, bet įsivaizduoju koks ten. Tokie norfoje po 7 lt, paprasti, ir lengvi..
As ir jau laukiu tos dienos ,kada galesiu prisijungti i Jusu bureli

ibet dabar iskilo klausimas: jeigu mano laukiamas lankas sveria 1,35 kg,tai cia jau negeras?

bet visgi manau ,kad ir koki lanka besuktum,ir jei tai darytum saziningai vistiek bus kazkokie tai rezultatai,tik su tais sunkesniais ,gal ju galima pasiekti greiciau

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 05 05, 19:09)
As ir jau laukiu tos dienos ,kada galesiu prisijungti i Jusu bureli
ibet dabar iskilo klausimas: jeigu mano laukiamas lankas sveria 1,35 kg,tai cia jau negeras?
siaip ir kaina ne maza ir ne topshopinis...bet turiu vilties kad nebus labai prastas
bet visgi manau ,kad ir koki lanka besuktum,ir jei tai darytum saziningai vistiek bus kazkokie tai rezultatai,tik su tais sunkesniais ,gal ju galima pasiekti greiciau

Ne ką jus, aš tikrai nenorėjau to pasakyti

Aš klausiau pardavėjo, bet man atrodo, kad jis pats nežino..

Bet jūsų manau, kad labai geras

Nuraminot...
tai dabar vel galiu ramiai laukti lanko
greiciausiai jau si savaitgali suksiu
o matuojates apimtis?

greiciausiai jau si savaitgali suksiu

o matuojates apimtis?
Aš užsisakiau iš pigu.lt. Turėtų artimiausiomis dienomis pristatyti. Va tokį:

QUOTE(Erdnija @ 2010 05 06, 08:58)
Sis man irgi pasirode labai patikimas

Lauksim atsiliepimu

QUOTE(Erdnija @ 2010 05 06, 09:58)