Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

sveikutes 4u.gif jungiuosi ir as i Jusu buri 4u.gif pasiskaiciau cia jusu atsiliepimus apie ta masazuojanti sunkuji lanka ir pati isigeidziau tongue.gif taigi vakar vyras islandziojo visa interneta ir uzsake man toki-1.2 kg,48 magnetukai.tik nezinau ar geras?laukt deliverio reiks iki ketvirtadienio doh.gif tada vat ir pasigirsiu ar pasiteisino mano pirkinelis.(tiesa,kadangi gyvenu Londone,tai uzsisakiau per amazon kainavo 29.90£.)Jau senokai vis pasukdavau lanka-jis paprastas ,bet drauges patarimu buvau ji pripilus druskos,kad butu sunkesnis blink.gif tiesa,rezultatu jokiu ryskesniu kaip ir nebudavo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 31: 16 gegužės 2010 - 13:18
Mano rezultatai kol kas yra mėlynės ant šonų ir nugaros lotuliukas.gif bet užtat dabar visiškai nebeskauda, kai suku. Seniau skaudėjo. Galvojau per tas mėlynes visai nepasuksiu, bet pripratau ir dabar thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as per "Jamam" Akropoly isigyjau lanka, paprasta, be magnetuku ir lengva, bet jis nelygus viduje o su "kalniukais", susideda ir 8 daliu.
Siandien antra diena suku, ispradziu net sukti nemokejau, vis krisdavo, siandien jau ismokau thumbup.gif melyniu manau nebus, nes nesunkus jis, tai pradziai su tokiu bandysiu, vel gal reikes rimtesni koki isigyti smile.gif
Atsakyti
Aš vėl pradėjau sukti savo lanką smile.gif Jis be visų tų bangelių ir panašiai, bet pirkau specializuotoje sporto parduotuvėje, konsultantas sakė, jog labai geras, jeigu su juo dirbama ax.gif smile.gif
Aš pirma irgi nė nemokėjau sukti, vis krito biggrin.gif Dabar jau moku, pirma buvo sunku, o dabar klausau muziką, ir suku ax.gif Kiek laiko jums pavyksta išsukti lanką, jam nenukritus? ax.gif Ir apskritai, kiek laiko sukate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 17, 16:31)
Na ir as per "Jamam" Akropoly isigyjau lanka, paprasta, be magnetuku ir lengva, bet jis nelygus viduje o su "kalniukais", susideda ir 8 daliu.
Siandien antra diena suku, ispradziu net sukti nemokejau, vis krisdavo, siandien jau ismokau  thumbup.gif melyniu manau nebus, nes nesunkus jis, tai pradziai su tokiu bandysiu, vel gal reikes rimtesni koki isigyti  smile.gif

O kokioj akropolio parduotuvėj pirkai toki lanką? Kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 17, 16:51)
Kiek laiko jums pavyksta išsukti lanką, jam nenukritus?  ax.gif  Ir apskritai, kiek laiko sukate? ax.gif

Αš tai jaučiu galęčiau kokią valandą sukti, nes net jeigu pradeda kristi, truputį stipriau pasuku ir jis vėl atsiduria savo vietoj. Visgi, kiek galėčiau realiai išsukti nebandžiau. Prieš kelias dienas padariau tūkstantuką ratukų (500 į vieną pusę ir tiek pat į kitą). Tiesiog skaičiavau, kiek galiu apsukt. Tai tokią mėlynę ant šono įsitaisiau, kad baisu žmogui parodyt doh.gif lotuliukas.gif Nors galėjau dar ilgai sukti, niekas neskaudėjo, tik labai kaito šonai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdnija: 20 gegužės 2010 - 10:41
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 20, 11:37)
Αš tai jaučiu galęčiau kokią valandą sukti, nes net jeigu pradeda kristi, truputį stipriau pasuku ir jis vėl atsiduria savo vietoj. Visgi, kiek galėčiau realiai išsukti nebandžiau. Prieš kelias dienas padariau tūkstantuką ratukų (500 į vieną pusę ir tiek pat į kitą). Tiesiog skaičiavau, kiek galiu apsukt. Tai tokią mėlynę ant šono įsitaisiau, kad baisu žmogui parodyt  doh.gif  lotuliukas.gif Nors galėjau dar ilgai sukti, niekas neskaudėjo, tik labai kaito šonai  lotuliukas.gif

Pas mane lankas labai didelis, bet sakyčiau gal lengvas.. Gal man pabandyti perpjauti ir ko nors prisipilti? ax.gif Nes, suku suku, o rezultatų nesimato. verysad.gif
Aš ne vien su lanku užsiiminėju, bet va talija nedailėja. doh.gif
Atsakyti
o man visiškai neišeina sukt lanko pagal laikrodžio rodykę blink.gif , o prieš galiu sukt valandą ir man nekrenta...
Bet gal aš kažką neteisingai darau, nes man jis sukas ne tiesiai, o pakrypęs į vieną šoną, ir niekaip neina tiesiai sukt g.gif
Atsakyti
Aišku, sunkesnis lankas geriau. Juk ir svareliai kuo sunkesni, tuo daugiau raumenys dirba.

Man iš pradžių irgi neišėjo prieš laikrodžio rodyklę sukti. O kreivai sukasi dėl to, kad viena pusė, tai yra, vienas klubas labiau juda. Man irgi kiek kreivokai sukasi, priklauso į kurią pusę suku. Jeigu prieš laikrodžio rodyklę, kairysis klubas kenčia (mėlynių atžvilgiu doh.gif ), jeigu pagal laikrodžio rodyklę - dešinysis, nors žymiai mažiau, nes kai į tą pusę suku, lankas tiek nekrypsta...
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 20, 22:14)
Aišku, sunkesnis lankas geriau. Juk ir svareliai kuo sunkesni, tuo daugiau raumenys dirba.

Man iš pradžių irgi neišėjo prieš laikrodžio rodyklę sukti. O kreivai sukasi dėl to, kad viena pusė, tai yra, vienas klubas labiau juda. Man irgi kiek kreivokai sukasi, priklauso į kurią pusę suku. Jeigu prieš laikrodžio rodyklę, kairysis klubas kenčia (mėlynių atžvilgiu  doh.gif ), jeigu pagal laikrodžio rodyklę - dešinysis, nors žymiai mažiau, nes kai į tą pusę suku, lankas tiek nekrypsta...

Tarp kitko, aš tai pat suku į dešinę pusę, o ne į kairę. Čia blogai? blush2.gif
Atsakyti
Aš tai išvis mažai ką išmanau, bet nemanau, kad blogai. Blogiau būtų, jei visai nesuktumėt ax.gif Tik man asmeniškai, kai suku, vienas klubas daugiau dirba, kitas mažiau. Tai stengiuos sukt į abi puses. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 06, 09:58)
Aš užsisakiau iš pigu.lt. Turėtų artimiausiomis dienomis pristatyti. Va tokį: user posted image

Sveikos merginos 4u.gif
Na kaip ar gavai jau lanka ? kaip jis?
Atsakyti