Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(**Agotelle** @ 2010 05 09, 22:28)
Sveikos tai ar geri tie lankai is Rimi parduotuves?
ir ka jus galvojat apie paprastus metalinius lankus???

apie siuos neturiu nuomones blush2.gif
sukau kadaise metalini lanka,prisidejus smelio,kad sunkesnis butu ,bet efekto didelio nepastebejau... tai tik tiek ax.gif
o dabar atkeliavo lankas su tais burbulais ,tai issigandau blink.gif tooooks didelis,net baisu buvo sukti lotuliukas.gif bet pabandziau,visai liuks,tik abejoju ar galesiu ji sukt ilgiau 10minuciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi ką tik gavau savo lanką. Tai pirmas įspūdis irgi buvo: kaip aš jį tokį didelį pasuksiu??? tai net vienos dalies nedėjau. Pabandžiau, visai nieko, bet iškart jaučiasi, kad skaudės man šonai ryt. Ilgai tai nepasuku, bet stengiuosi, stengiuosi ax.gif
Papildyta:
Ai i dar. Paprastą lanką kai suku, tai taip lengva, jokių pastangų nereikia, o šitas toks didelis, toks storas, kad ohoho kaip pajudėti reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 11, 16:03)
Aš irgi ką tik gavau savo lanką. Tai pirmas įspūdis irgi buvo: kaip aš jį tokį didelį pasuksiu??? tai net vienos dalies nedėjau. Pabandžiau, visai nieko, bet iškart jaučiasi, kad skaudės man šonai ryt. Ilgai tai nepasuku, bet stengiuosi, stengiuosi  ax.gif
Papildyta:
Ai i dar. Paprastą lanką kai suku, tai taip lengva, jokių pastangų nereikia, o šitas toks didelis, toks storas, kad ohoho kaip pajudėti reikia  thumbup.gif

Tai būtent, pas mane toks didelis lankas, kad nors sekundei ar dviems sustojus iškarto krenta. Labai daug reikia pastangų , kad išlaikyti ant liemens. ax.gif
Atsakyti
Na, mamytes, kokie rezultatai
Atsakyti
kolkas galiu pasidziaugti tik melynemis ant kumpiu... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
o kiek tas rimi lankas kainuoja? nes as tai turiu nusipirkus paprasta metalini,ir jis man gan lengvokas g.gif rezultatus sunku pamatyt,o tada sunku ir sukt biggrin.gif turiu labai kovot su savim kad prisiverst sukti ji,nors nematau sunkumo tame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 11, 19:36)
Tai būtent, pas mane toks didelis lankas, kad nors sekundei ar dviems sustojus iškarto krenta. Labai daug reikia pastangų , kad išlaikyti ant liemens. ax.gif

Na, man pastangų jau nebereikia. Galėčiau kad ir valandą sukti, bet kad skauda šonai, nugara, pilvas. Ant šonų mėlynės. Bet pasuku po ir ant mėlynių apie penkiolika minučių. Kol kas neatsibodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2010 05 11, 16:03)
Aš irgi ką tik gavau savo lanką. Tai pirmas įspūdis irgi buvo: kaip aš jį tokį didelį pasuksiu??? tai net vienos dalies nedėjau. Pabandžiau, visai nieko, bet iškart jaučiasi, kad skaudės man šonai ryt. Ilgai tai nepasuku, bet stengiuosi, stengiuosi  ax.gif
Papildyta:
Ai i dar. Paprastą lanką kai suku, tai taip lengva, jokių pastangų nereikia, o šitas toks didelis, toks storas, kad ohoho kaip pajudėti reikia  thumbup.gif

Sveikos, tai kiek supratau jūs tuos "didelius" lankus rimi pirkot? aciū
Atsakyti
QUOTE(megee @ 2010 05 13, 20:32)
Sveikos, tai kiek supratau jūs tuos "didelius" lankus rimi pirkot? aciū

Aš pirkau iš pigu.lt.
Atsakyti
Jey bigsmile.gif ryt varau pirkti lanko is topshopo, nes dabar turiu tik lengva, beja, manau kad nereikia sunkiu lanku, lankai reikalingi tik tam, kad zinotum iki kiek reikia liemeni judinti, nes ne lankai jums ta liemeni padaro, o jus pacios, turiu prisipazinti, budama paaugle lankiau labai daug sokiu bureliu, taigi, judi ir atsiranda ta talija, taip pat ir su lanku, gali ja gamintis ir be jo, tiesiog sukiok pilvuka ratuku, gerai, nieko as jums nesakysiu, nes pati apsikabinus lanka sedziu biggrin.gif
Atsakyti
O aš irgi teturėjau tik lengvą lanką kuris nepadėjo.. aš jį persipjoviau, pripyliau vandens, užlijavau ir dabar puikus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, jau suku topshopini lankiuka, tik nezinau kodel, jis man vis i 3 dalis subyra g.gif Visur susukineju, kad butu lock, bet turbut atsisuka, tai gerai, siandien suku, suku ir tasks subyrejo, i sonus dalys tik pabiro, net nuostoli gavau, nes tevizoriu ibreziau verysad.gif
Atsakyti