Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(Meger @ 2009 12 05, 23:39)
Laba...

Ar yra dar sukanciu lanka?  bigsmile.gif

labas.Taip yra kasdiena suku lanka po 15 minuciu du kartus dienoje ryte ir vakare patikek pilvukas buna labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Lankas super dalykas,pati turiu,dar i ji esu prisipylus smelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingilitaa @ 2010 09 25, 19:47)
labas.Taip yra kasdiena suku lanka po 15 minuciu du kartus dienoje ryte ir vakare patikek pilvukas buna labai grazus 4u.gif

Jeigu ne paslaptis, per kiek laiko pilvukas tapo gražus, ir ar vien nuo sukimo lanko? Gal dar kažką darėt? 4u.gif ax.gif Ar gal jūsų pilvukas ir buvo gražus, tiesiog norėjote palaikyti formą? ax.gif smile.gif
Atsakyti
as is pigu.lt nusipirkau su tais bumbulais

bet nepasuku as jo doh.gif kelis ratus pasuku, tada jis krenta ir apdauzo kojas ir t.t.

nzn..gal per sunku kaip pradziai paemiau? jis apie 1200 g sveria.

papasakokit kaip jums pradzioj buvo. nes neisivazduoju kaip imanoma ji issukt bent 10 min tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2010 09 26, 20:17)
as is pigu.lt nusipirkau su tais bumbulais

bet nepasuku as jo  doh.gif  kelis ratus pasuku, tada jis krenta ir apdauzo kojas ir t.t.

nzn..gal per sunku kaip pradziai paemiau? jis apie 1200 g sveria.

papasakokit kaip jums pradzioj buvo. nes neisivazduoju kaip imanoma ji issukt bent 10 min  tongue.gif

Sveiki smile.gif Man pradžioje irgi taip buvo, krito ir krito. ax.gif doh.gif Bet reikia kuo daugiau sunkti, praktikuotis, ir viskas eisis kaip sviestu patepta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
suku ir aš lanką. Nuobodus man šis užsiėmimas,bet aš suku per "Moterys meluoja geriau".Laikas eina smagiau. Tai va, jau mėlynų šonų nebėra. Mano lankas metalinis, nelengvas. Parsinešiau ir iš draugės tą, kuris su bumbulais. Tiesiog dar nesupratau, kuris daro didesnį efektą. Po lanko sukimo "atrodo", kad šonai dailesni. Kaip jau ten yra , taip yra, bet vis kažką darau sau. Sekmės , mergaitės !
Atsakyti
Labukas, sukikes smile.gif nuo siandien skelbiu ir as kova sonams ir pilvui schmoll.gif nusipirkau Lanka su burbuliukais 1.7kg smile.gif sukau siandien 20min. Sonai melynese jau lotuliukas.gif bet juke grozis reikalauja auku 4u.gif kaip jusu pasiekimao? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as irgi pasukineju lanka, bet dabar gedingai stovi paremtas i siena.. laukia, kol tinginys iseis blush2.gif

QUOTE(niam_se @ 2010 09 28, 18:19)
Labukas, sukikes smile.gif  nuo siandien skelbiu ir as kova sonams ir pilvui schmoll.gif  nusipirkau Lanka su burbuliukais 1.7kg  smile.gif  sukau siandien 20min. Sonai melynese jau lotuliukas.gif  bet juke grozis reikalauja auku 4u.gif  kaip jusu pasiekimao? smile.gif

mano irgi tokio pat svorio, kai suku, tai pusvalandi tikrai dedu, geriausia ziurint telika thumbup.gif melynes buvo tik pradzioje, paskui ju neatsirado schmoll.gif

as, sukdama iskeliu rankas aukstyn, tada dar labiau isitempia liemens raumenys, labiau kala rolleyes.gif
Atsakyti
O aš labiausiai noriu išmokti sukti lanką ant klubų, bet neišeina, suku tik ant liemens.
Ir kaip tos cirko artistės žongliruoja su tais lankais. g.gif Čia su vienu vos susitvarkai, o jos su keletu triukus atlikinėja.
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2010 09 29, 10:06)
O aš labiausiai noriu išmokti sukti lanką ant klubų, bet neišeina, suku tik ant liemens.
Ir kaip tos cirko artistės žongliruoja su tais lankais. g.gif  Čia su vienu vos susitvarkai, o jos su keletu triukus atlikinėja.

ant klubu ir as nemoku, bet kai suku leciau, jis lyg ir pasileidzia zemiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasapo @ 2010 09 29, 00:12)

mano irgi tokio pat svorio, kai suku, tai pusvalandi tikrai dedu, geriausia ziurint telika thumbup.gif  melynes buvo tik pradzioje, paskui ju neatsirado schmoll.gif

as, sukdama iskeliu rankas aukstyn, tada dar labiau isitempia liemens raumenys, labiau kala rolleyes.gif

Man tai ant vieno sono melyne didziausia, o ant kito ner beveik biggrin.gif taip ir bus vienas sonas gazeles, o kitas begemoto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
as ir nuo siandien pradejau sukti vel lanka, buvau jau ji apleidusi, bet as suku ta metalini tarybiniu laiku dar
Atsakyti