Labas, mergaitės !
Vakar per TV rodė J.Bartaškienę( kuri su Meškausku šoko). Tai ji daug pagiriamų žodžių pasakė apie lanko sukimą. Nors pripažino, kad mažai suka, "užmetusi" šį reikaliuką... Neužmeskime ir mes. Pirmyn !
QUOTE(zibuokle47 @ 2010 10 04, 12:02)
Labas, mergaitės !
Vakar per TV rodė J.Bartaškienę( kuri su Meškausku šoko). Tai ji daug pagiriamų žodžių pasakė apie lanko sukimą. Nors pripažino, kad mažai suka, "užmetusi" šį reikaliuką... Neužmeskime ir mes. Pirmyn !
Aš manau, kad lanko sukimas netgi labai padeda "kurti" savo figūrą tokią, kokios nori. Ir nepriklauso nuo to, kokio svorio tavo lankas, su iškilimais ar be jų, SVARBIAUSIA reguliariai jį sukti ir rezultatai bus greitai matomi.
Galima turėti geriausia lanką, sukti kartą i dvi savaites, ir sakyti, jog nieko nesimato..

Aš "pigu.lt" svetainėje pirkausi lanką naujokams, jis tik 850 g sveria. Tačiau įsijaučiau ir po pirmo sukimo sugebėjau ne tik mėlynai šonus ir pilvą nudažyti, bet sumušti koją po girnele ir dar šonkauliai nukentėjo.. Baisi savijauta tik po savaitės praėjo, dabar jau viskas gerai, suku po kokį pusvalandį kasdien, mėlynių nebėra, o ir nenusibodo ši procedūra. Sportuoju jau trečia savaitė, ir ką gi jūs galvojate? Nešioju džinsiukus, kurie jeu tris metus buvo nepaliesti. Mitybos įpročių praktiškai nepakeičiau, valgau viską, tačiau mažesnėmis porcijomis ir kokius 4-5 kartus per dieną.
Linkiu visoms Jums sėkmės, rašykite kaip Jums sekasi.
Linkiu visoms Jums sėkmės, rašykite kaip Jums sekasi.
Mergytės, tik nepraraskite entuziazmo ir optimizmo
Pzityvas šame užsiėmime būtinas
Aš per 1,5 mėnesio atsikračiau 8 kg
Nuo 73 perėjau iki 65. Noriu 60. Tada pakaks. Turiu gražią D dydžio krūtinę, jei lieknėsiu daugiau - iš jos tik spanielio ausys beliks
O 60 - manau bus kaip tik
Sėkmės visoms
Rašykite kaip Jums sekasi

Sėkmės visoms

kelios maciau raset, kad i paprasta plastmasini lanka prisipyle smelio. sakykit, kaip tai padaryti?

as dabar ziuriuosi lanko is pigu.lt :0 tik nezinau kokio sunkumo, ar 1kg 300 gr. ar sunkesni????
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 17, 14:45)
kelios maciau raset, kad i paprasta plastmasini lanka prisipyle smelio. sakykit, kaip tai padaryti? 

As esu i plasmasini lanka prisipylus grikiu, ar tai perliniu kruopu...nebepamenu

Kad sonai nebutu melyni - visada uzsidedu toki gumini dirza.
Niu viskas, lekiu ir as sukti lanko, bandysiu siandien nors 20 min, nes labai seniai buvau besukusi

QUOTE(tinute84 @ 2010 10 17, 15:07)
as dabar ziuriuosi lanko is pigu.lt :0 tik nezinau kokio sunkumo, ar 1kg 300 gr. ar sunkesni????
Sveiki. is pigu.lt rinkites health hoop firmos jiems duodama 3 metu garantija.as toki suku.jei niekada nesate sukusi lanka geriau imti magnetic 1.2 kg arba jemimah 1.7 kg.as vis del to nusprendziau sukti ne 1.7 o vita 2.5 kg nes jau turiu praktikos.Sekmes

Papildyta:
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 17, 14:45)

jei turit galimybe geriau nusipirkt lanka su magnetai.ir garsas tikrai nenervins

Papildyta:
Tai va merginos susidedu as 2.5 kg lanka ir einu pusvalandi padirbti.Mano talija dabar 70 cm.matuosiu kas dvi savaites kad stimulas butu