Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

[quote=MarinaKreidiciene,2010 10 27, 16:39]
Matau manim nepasitikyte su lentele! biggrin.gif Papildyta:

pasitikim, pasitikim...tik kad elinga tiek daug prirase, kad pagalvojau, kad ji irgi nori blush2.gif
tai dabar galutinai nusprendziam, kuriai mergaitei siunciam duomenis, ir kai nusspresim, tai iki pirmadienio nusiunciam duomenis ir taip kas 2 sav.!!!!!!
Dabar pacios spreskit, ar Marina ar Elinga labiau norit???? blush2.gif
Atsakyti
davai pirmadieni siunciam marinai (jeigu jai duomenys reikalingi,o ir ji pirma uzsimine apie lentele). tik reikia sukonkretinti skiltis lenteles.
Atsakyti
tai tada siunciam pradinius duomenis marinai iki PIRMADIENIO, o galima lentels skilciu varianta, elinga buvo cia parasiusi... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif jungiuosi ir aš prie Jūsų mirksiukas.gif

šiandien išsitraukiau geležinį ( aliumininis) didelį lanką (toks paprastas, be jokių burbulų) na ir prasukau thumbup.gif Šonai net paraudę lotuliukas.gif

Reikia pilvuką sumažinti ir šonus nugludinti - tikiuosi, kad kasdieninis sukimas ( be kasdieninio elipsinio treniruoklio mynimo po 30 min) padės pasiekti atvaizdžių rezultatų bigsmile.gif

Dar norėčiau įsigyti tą sukamą lėkštę, tik kur tokios ieškoti? g.gif kokiose sporto prekių parduotuvėse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 04, 08:10)
Žinokit nevalgykit nuo 18 h arba bent jau 19h (po šių valandų jeigu labai norisi , tai suvalgykite vaisių kokį) padės tikrai susitvarkyti su atsikišusiu pilvuku  thumbup.gif  Čia tikra tiesa, sakau iš savo patirties mirksiukas.gif  Bus sunkios dvi savaitės, poto kaip ranka nuims  smile.gif  ir valgyti  nesinorės ir pilvukas nyks  mirksiukas.gif

visu 100 % drinks_cheers.gif buvau tokį neblogą apvalų džiaugsmą lotuliukas.gif užsiauginusi, tai maisto porcijų sumažinimas ir nevalgymas po 18 val. labai padėjo jį žymiai sumažinti, dabar likęs toks kalniukas, kurio irgi noriu atsikratyti, bet čia tik sportas padės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 10 27, 17:50)
Jei tik nori visada gali daryt lentele  biggrin.gif as ne gobsi, jei tik galiu kokio darbo nedaryt tai ir nedarysiu  lotuliukas.gif
Tik parasyk konkreciai ar apsiimi, kada siusti duomenys ir kokius  ax.gif
O lentele gali naudoti kur nori, gi ne mano korteles numeris, o jei kas zinos koki pilvuza turiu tai man nusisvilp  biggrin.gif
Bet arbatos as nepamirsiu  biggrin.gif

Baikite baikite viskas tvarkoj, as gi juokais tegu eilinga daro, manau puikiai susidraugaus su ta lentele!
Opo menesio visos grazios i kokia kavinuke uzleksim drinks_cheers.gif jau galesime ir pasilepinti?
Kaip jus uz tai?
Su vaikuciais galesime.
Mergytes o tai leisite savo duomenis masaziniu lanku saite paviesinti? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 28, 11:13)
Sveikos  bigsmile.gif  jungiuosi ir aš prie Jūsų  mirksiukas.gif

šiandien išsitraukiau geležinį ( aliumininis) didelį lanką (toks paprastas, be jokių burbulų) na ir prasukau  thumbup.gif  Šonai net paraudę  lotuliukas.gif 

Reikia pilvuką sumažinti ir šonus nugludinti - tikiuosi, kad kasdieninis sukimas ( be kasdieninio elipsinio treniruoklio mynimo po 30 min) padės pasiekti  atvaizdžių rezultatų  bigsmile.gif

Dar norėčiau įsigyti tą sukamą lėkštę, tik kur tokios ieškoti?  g.gif kokiose sporto prekių parduotuvėse?  g.gif

ta lekste maciau senukuose berods g.gif
Atsakyti
reikės į senukus užlėkti pasižiūrėti bigsmile.gif , kiek iš mokyklos laikų pamenu -tai tikrai geras dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
Kas nori jungtis i lentele prasom man rasyti i AZ
1. Nickas
2. Startas (visoms bus vienodas, lapkricio 1) tik naujoms bus irasyta ta diena kai prisijungs
3. Apimtys
A. liemuo
B. per bamba
C. po bamba

Duomenys ranku iki sestadienio 15 val
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 10 26, 17:01)
As matuoju po bamba, per bamba ir liemeni (3 vietos)
Kas kiek laiko prisiduodam? manau tikslinga prisiduot kas 2 savaites
As siulau rasyti i lentute:
1.Nickas
2. Kada startavo
3. po kiek laiko tas 2 sav suko (naujokes suka trumpiau, paziangusios ilgiau)pvz15 min
4. Apimtys (2 savaiciu minusas)
5. Bendras minusas
Daug skilciu, bet labai informatyvu

tokia lentelė man priimtinesnė, SM nicko per akis mirksiukas.gif tikrai nėra reikalo čia viešinti vardų ir pavardžių (tai asmeninė informacija) - nuo to liemuo nebus lieknesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 28, 13:39)
tokia lentelė man priimtinesnė, SM nicko per akis  mirksiukas.gif  tikrai nėra reikalo čia viešinti vardų ir pavardžių  (tai asmeninė informacija) - nuo to liemuo nebus lieknesnis  lotuliukas.gif

O kur buvo kalbeta, kad reikia vardu ir pavardziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 10 28, 14:37)
Kas nori jungtis i lentele prasom man rasyti i AZ
1. Nickas
2. Startas (visoms bus vienodas, lapkricio 1) tik naujoms bus irasyta ta diena kai prisijungs
3. Apimtys
A. liemuo
B. per bamba
C. po bamba

Duomenys ranku iki sestadienio 15 val

gal dar ir foto lanku siunciam idomu labai pasiziureti visus bigsmile.gif
Atsakyti