Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(ellinga @ 2010 10 28, 12:40)
O kur buvo kalbeta, kad reikia vardu ir pavardziu  g.gif

štai mirksiukas.gif ir aš tikrai nenorėčiau kad dar kažkokiame masažinių lankų psl. būtų skelbiami šie duomenys schmoll.gif pilnai užtenka ir šios temos thumbup.gif

QUOTE(MarinaKreidiciene @ 2010 10 19, 13:09)
As galiu sukurti failiuka!Siuskit varda pavarde data kada matavotes kitus atsiusit po 2 sav ir kas dvi savaites iskelsiu ta faila.tik kazkoki mandra nemoku daryt tiesiog galiu uzsirasyti duomenys

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 28, 14:39)
tokia lentelė man priimtinesnė, SM nicko per akis  mirksiukas.gif  tikrai nėra reikalo čia viešinti vardų ir pavardžių  (tai asmeninė informacija) - nuo to liemuo nebus lieknesnis  lotuliukas.gif

Kas nenori vardo rasyti gali nikus
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2010 10 28, 14:40)
O kur buvo kalbeta, kad reikia vardu ir pavardziu  g.gif

oj rimtai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MarinaKreidiciene @ 2010 10 28, 13:48)
gal dar ir foto lanku siunciam idomu labai pasiziureti visus bigsmile.gif

Tik kur as idesiu tu lanku foto? I lentele tikrai ne schmoll.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 10 28, 13:49)
štai  mirksiukas.gif  ir aš tikrai nenorėčiau kad dar kažkokiame masažinių lankų psl. būtų skelbiami šie duomenys  schmoll.gif  pilnai užtenka ir šios temos  thumbup.gif

AA, vardo pavardes tikrai nerasysiu ir taip uztenka snipu SM
Atsakyti
Griežtai - jokių vardų ir pavardžių schmoll.gif ir jokių čia lankų nuotraukų nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 28, 13:54)
Griežtai - jokių vardų ir pavardžių  schmoll.gif  ir jokių čia lankų nuotraukų nereikia  schmoll.gif

As tai uz tai, kad kartu sukti lanka, viena kita palaikyti ir motyvuoti taip pat dziaugtis pasiektu rezultatu, o ne daryti kazkam reklamos (mano tarybiniam lankui to visai nereikia) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 10 28, 13:01)
As tai uz tai, kad kartu sukti lanka, viena kita palaikyti ir motyvuoti taip pat dziaugtis pasiektu rezultatu, o ne daryti kazkam reklamos (mano tarybiniam lankui to visai nereikia)  schmoll.gif

būtent drinks_cheers.gif

žiū, čia kur 3. Apimtys reikia nurodyti krūtinės, liemens ir klubų apimtis, ar ne? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 28, 14:11)
būtent  drinks_cheers.gif 

žiū, čia kur 3. Apimtys  reikia nurodyti krūtinės, liemens ir klubų apimtis, ar ne?  mirksiukas.gif

3. Apimtys

A. liemuo
B. per bamba
C. po bamba
Atsakyti
doh.gif dabar supratau mirksiukas.gif siunčiu į až bigsmile.gif
Atsakyti
Laba wink.gif

Merginos, gal galite padeti apsisprest 4u.gif Susigundziau isigyti ta spec. reklamuojanti lanka... Sakykit ar tas lankas istikruju yra toks thumbup.gif ir ar istikruju galima pasekti norimu rezultatu?

Buciau dekinga uz savo parasytas nuomones kas turi toki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 28 spalio 2010 - 13:44
QUOTE(ellinga @ 2010 10 28, 13:37)
Kas nori jungtis i lentele prasom man rasyti i AZ
Duomenys ranku iki sestadienio 15 val

iki šio šeštadienio? g.gif , gal geriau pirmadienį ryte pamatavus išsiųsti...po 2 savaičių, vėl pirmadienį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2010 10 28, 14:43)
iki šio šeštadienio?  g.gif , gal geriau pirmadienį ryte pamatavus išsiųsti...po 2 savaičių, vėl pirmadienį  g.gif

Jei geriau, galit pirmadieni, bet pirmadieni lentele nebus padaryta (lapkricio 1), tesiog manau, kad nieko nenutiks jei duomenukus turesiu anksciau, o rezultata vertinsim po 2 savaiciu
dar pagalvojau, kad pirmadieni visi skubes i kapus ar bus taip kur isvaziave tai galiu visai duomenu nesulaukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 28 spalio 2010 - 15:06
o, kaip smagu, gryzau is darbelio ir visi gincai baigesi,!!!! thumbup.gif
Atsakyti