Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(irmulia @ 2010 11 03, 14:44)
pas mane lygiai tose pačiose vietose  biggrin.gif , bet tikrai neatrodo tragiškai  mirksiukas.gif  (lanką suku kasdien, o mėlynės jau geltonuoja , na po truputį nyksta)  mirksiukas.gif

As irgi tikiuosi,kad ismokus lanka sukti gerai tos melynes prades nykti biggrin.gif Dabar jau geltonuoja,bet bijau,kad vel neprisidirbciau biggrin.gif O pradzioj tai didelis juodas plemas ant sono buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 03, 13:37)
na merginos, o sukant lanką ar įtempiate pilvo raumenukus, ar ne?  bigsmile.gif

as irgi itempusi, nes nuo burbulu neimanoma pilvo atpalaiduoti..
O melynes ir man toje pacioje vietoje, kaip ir jums doh.gif doh.gif
Papildyta:
paprasciausias reike ismokti taisyklingai sukti.. blush2.gif blush2.gif nes man pastoviai jis nukrenta ant klubu, neiseina kad ant talijos suktusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 03, 13:44)
pas mane lygiai tose pačiose vietose  biggrin.gif , bet tikrai neatrodo tragiškai  mirksiukas.gif  (lanką suku kasdien, o mėlynės jau geltonuoja , na po truputį nyksta)  mirksiukas.gif

O pas mane ten melyniu nera biggrin.gif nes per lasini kaulo nesimato ax.gif
Atsakyti
as siandien issukau beveik 20min biggrin.gif Jau nebetiek daug kiritineja,bet manau,kad ant kaulo melyniu vistiek dar bus doh.gif Beje,gal dar ka darot,kad pagrazintumet liemeni? ax.gif
Atsakyti
as tai dar suku po 10 min.melyniu kol kas neatsirado ax.gif .ir dar radau lenga buda darytis pratimus presui.nuleidziu kojas nuo lovos ir pirmin rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 11 04, 09:08)
as tai dar suku po 10 min.melyniu kol kas neatsirado ax.gif .ir dar radau lenga buda darytis pratimus presui.nuleidziu kojas nuo lovos ir pirmin rolleyes.gif

o cia tai geras pratimas. nuo vakar lankas geriausias draugas, bet keletas pratimu nepamaiso.. man efektyviausi kai ant grindu, rankos sulenktos per alkunes, ir viena koja sulenkta, o kita kilnoju i virsu, o paskui atvirksciai, dar kur prie sienos atsistoju, ir leidziuosi zemyn, vadinamaja "kedute" darau.
kas be ko, reikia man keisti maitinimosi iprocius, nes valgau vos ne tiek pat kiek vyras. jis kusta o as storeju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inutia @ 2010 11 04, 10:00)

kas be ko, reikia man keisti maitinimosi iprocius, nes valgau vos ne tiek pat kiek vyras. jis kusta o as storeju  lotuliukas.gif

Va cia mano problema doh.gif Man ploneti niekur nereikia,isskyrus pilva,nes visas maistas nuseda ant pilvo ir sonu doh.gif o dabar visokie atsiskaitymai univere,tai kartu rasydama darba dar maisus skanestu suvalgau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

o mano lankas, pirktas Senukuose, sulūžo per sujungimus verysad.gif

Bet noras sukti lanką nedingo, manau greit namuose atsiras kitas.
Tik būtų gerai išsiaiškinti, ar patvarumas priklauso tik nuo kainos, ar dar į kažką turėčiau atkreipti dėmesį?
Atsakyti
sveikos

prisijungiu ir aš su lanko sukimu thumbup.gif tik kolkas nelabai išeina man jį pasukt blush2.gif bet reik manyt kad išmoksiu bigsmile.gif
Atsakyti
na ka gi neatsilieku ir as nuo jusu mirksiukas.gif
prisidaviau savo duomenis,jei priimsite mane g.gif vakar kaip tik gavau savo stebuklingaji lanka,tai snd ivyko apsilimas thumbup.gif ,o nuo ryt pradedu startuoti doh.gif
Atsakyti
Smalsumo vedina prasukau lanką liemenį apvyniojusi plėvele - na gerai suprakaitavo kaip reikiant, to nepatogumo labai jau nesijautė mirksiukas.gif šonai nesidaužė taip labai jau biggrin.gif

Dabar reikia išbandyti kaip su pilvo juosta gautųsi g.gif
Atsakyti
o man gal nelemta ismokti sukti...skauda visa savaite kai pradedu sukti doh.gif doh.gif istempiu vos 3 min. jis man sukasi ne ant liemens, o beveik ant klubu..ir niekaip neissilaiko ant liemens... g.gif
Atsakyti