Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 31, 23:52)
nors ir valanda:) tik rankas kaitalioju, nes nera kur ju deti:)

aha drinks_cheers.gif biggrin.gif tai sunėrus, tai ant galvos, tai už galvos, tai prieš save, tai į šonus bigsmile.gif

o dar geriau po hantelį kiekvienoje jų - na ir raumenukai užaugtų bigsmile.gif
Atsakyti
o dar sako, kad moterys silpnoji lytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip sekasi?as tai kaip durnela kokia tik su maikute sukau fool.gif ir jau suku ne pirma karta,zinau,kas per malonumas.rytoj sitos klaidos nepakartosiu schmoll.gif .o pabandziau sukti pagal laikrodzio rodykle,tai ciut neapsisisiojau is juko.gal meska geriau moka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Zadetoji lentele:

user posted image

jei turit geresniu minciu kaip ja padaryti visada lauksiu mirksiukas.gif taip pat komentaru biggrin.gif

Prasau prisiduoti man i AZ

Lapkricio menesi duomenu laukiu 15 ir 29 dienomis iki 20 val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 01 lapkričio 2010 - 22:17
ACIU Ellinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 11 01, 22:20)
ACIU Ellinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tik pas mane vienintele po bamba kazkodel maziau nei per bamba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 01 lapkričio 2010 - 22:22
lentele super thumbup.gif bet as tokia karve pasijutau paziurejus i jusu duomenys user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 11 02, 08:11)
lentele super thumbup.gif bet as tokia karve pasijutau paziurejus i jusu duomenys user posted image

Na nereikia lia lia biggrin.gif tu tik suk lanka, paziuresi ir stirna busi mirksiukas.gif
o as niekaip upo nepagaunu blush2.gif zinau, kad stora, bet nieko daryt nesinori unsure.gif
Atsakyti
ellinga - superinė lentelė thumbup.gif thumbup.gif puikiai pasidarbavai, dabar darbuotis belieka mums - gerinti rezultatus thumbup.gif

užsidirbau ir aš keletą mėlynių ant šonų žemiau bambos lygio lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai melynes ant klubu, panasiai tuose sonuose kur vadinami'kumpiai' uzauga...tai koks didelis plotas is abieju pusiu, vakar buvau isejusi su draugem pavalgyti, ir kai sedejau...galvojau, kad tik megztukas nepasikeltu, nes atrodo, kad visi ziures i mano melynes... doh.gif doh.gif doh.gif Poto galvoju, snekes zmones, kokia ji vargse, vyras tikriausiai musa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 11 02, 09:46)
Na nereikia lia lia  biggrin.gif tu tik suk lanka, paziuresi ir stirna busi  mirksiukas.gif

lia lia ni lia lia,bet iki stirnos dar toli doh.gif

QUOTE(tinute84 @ 2010 11 02, 11:46)
Poto galvoju, snekes zmones, kokia ji vargse, vyras tikriausiai musa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
na,mazyle uzmigdziau, tai dabar einu lanko sukti. thumbup.gif
Atsakyti