Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 02, 14:43)
Sveika, as turiu va toki: http://www.kupritas....zuojamas-lankas
Tas paskutinis lankas geltonas, kur sveria 2kg mirksiukas.gif
O ar padeda lankas sunku pasakyt, nes dar ir elpsiuka minu, ir manksta darau ir lanka suku, svoris krenta, bet matyt nuo viso komplekso.  mirksiukas.gif

Sakykit, o kamuoliukai neiškrenta? Nes aš vienu numeriu skambinau , tai sakė geriau pirkit 1,2kg arba 1,4 kg, nes tų , kurie po 2kg .iškrenta kamuoliukai, net būna papildomų visada įdėta. Tai įdomu kaip šitas lankas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2010 02 02, 22:45)
Sakykit, o kamuoliukai neiškrenta? Nes aš vienu numeriu skambinau , tai sakė geriau pirkit 1,2kg arba 1,4 kg, nes tų , kurie po 2kg .iškrenta kamuoliukai, net  būna papildomų visada įdėta. Tai įdomu kaip šitas lankas. 4u.gif

Pas mane dar neiskrito nei vienas, nors papildomu yra ideta. Bet drauge toki pati turi tai iskrenta, bet ji priklijavo su SUPER GLUE ir puikiai laiko, daugiau nebeiskrenta. As butent labai norejau sunkaus lanko.
Atsakyti
Nusipirkau is top shopo vibratona. Nu gal ir nieko. Purto lasinukus, gal nupurtys kur nors:)
Atsakyti
QUOTE(trojale @ 2010 02 03, 07:47)
Nusipirkau is top shopo vibratona. Nu gal ir nieko. Purto lasinukus, gal nupurtys kur nors:)

As tai netikiu tokiu prietaisu galia g.gif Gyvenime lengvai niekas nesigauna. Guliu ir liekneju lotuliukas.gif ( sorriukas cia tik siaip mano nuomone) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 03, 10:12)
As tai netikiu tokiu prietaisu galia  g.gif  Gyvenime lengvai niekas nesigauna. Guliu ir liekneju  lotuliukas.gif ( sorriukas cia tik siaip mano nuomone)  blush2.gif

cia ir teisinga nuomone... 4u.gif sportuojant,jis labai geras pagalbininkas...pvz sportuoji kas antra diena,o i tarpus naudji ji...tada liuks,bet seip... sori,bet kas su svoriu susija nieko lengvo nebuna 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,as taip pat noriu prisijungti prie jusu,bet pries tai reikia lanka nusipirkti 4u.gif gyvenu ne LT ir kazkaip niekur nemaciau tokiu lanku g.gif na dar meginsiu paieskoti, o gal reiktu per interneta uzsisakyti, gal kas zinot puslapiuka koki kur galeciau rasti ju su siuntimu i ispanija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2010 01 29, 19:33)
kaip smagu!!!!  smile.gif

QUOTE(Priscila @ 2010 01 30, 22:14)
šaunuolė  4u.gif

bis.gif bis.gif bis.gif ACIU bis.gif bis.gif bis.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 03, 09:26)
Pas mane dar neiskrito nei vienas, nors papildomu yra ideta. Bet drauge toki pati turi tai iskrenta, bet ji priklijavo su SUPER GLUE ir puikiai laiko, daugiau nebeiskrenta. As butent labai norejau sunkaus lanko.

ačiū už atskymus. Matyt irgi pirsiu sunkųjį... tik svarbu sau nenusileist ir sukt. Šiandien per darbus nepasukau... Gėda... blush2.gif
Atsakyti
SVEIKOS AS IR TURIU VIBRO TONE, BET KAZKO NIEKO NEI KRENTA... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Suku masažinį lanką antra savaitė ir atrodo jau matau rezultatus bigsmile.gif Tikrai, atrodau grakštesnė... biggrin.gif Suku Nuga Best thumbup.gif Super dalykas. Kolkas suku pprastai, o nuo kitos sav. jau dėsiuos daugiau burbuliukų ir įsidėsiu šratukus svoriui. Dėl mėlynių... mergaitės, jei tsiranda mėlynių, vadisnas neteisingai sukat...Aš pradėjau kasdien po minutę..vis pridedu minutę. Šiandien jau suksiu 11 minučių. jei nesuksit drastiškai, tai ir mėlynių nebus. Ir visai nereikia nei prisirengtis, nei jokių juosmens juostų schmoll.gif Man tai asmeniškai smagiau sukti su plonu rūbeliu ax.gif
Kai išimu vieną dalį , tai ir mano septynmetė dukrelė sportuoja, suka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
O as jau galvoju didinti lanko svori iki 3 kg... Kazkoks per lengvas jis man pasidare. ax.gif Tik vat nezinau, koks max svoris gali buti, kad nepakenkti savo stuburui? g.gif
Atsakyti
Namu treniruoklis, lankas, viskas viename su 2 dirzais visom kuno dalim. Yra cd pratimams. Geras dalykas mamoms po gimdymo, kai nera laiko sporto klubui.Noriu parduot uz 250 lt . Kaunas
user posted image
http://gym-flextor.com/
Atsakyti