Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Daina @ 2009 12 08, 19:46)
Labas  4u.gif

Šitas galėčiau perleisti  mirksiukas.gif  tik pati dar neskaičius  blush2.gif  4u.gif

Turi laiko iki 17d lotuliukas.gif
Kiek pas tave ten ju neskaitytu dar?As tiek neislaikyciau.Jei daugiau knygu paperku,tai savaites begy po kelias suvalgau.Savaitgali dar 2 blush2.gif
Vakar maximoj 3 neskaitytas nukoviau-Ar as tave mylejau,Netrukdyti iki Kaledu ir Mano amzinai rolleyes.gif Laukiu savaitgalio wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(mikki @ 2009 12 09, 08:45)
Turi laiko iki 17d 
Kiek pas tave ten ju neskaitytu dar?
savaites begy po kelias suvalgau.Savaitgali dar 2

Pasistengsiu ax.gif dabar irgi tau skaitau biggrin.gif
Svajonių romanų apie 20 doh.gif
Aš tiek laiko neturiu, kad galėčiau tokiais kiekiais skaityti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 09, 08:58)
Labas rytas  4u.gif

Pasistengsiu  ax.gif  dabar irgi tau skaitau  biggrin.gif
Svajonių romanų apie 20  doh.gif 
Aš tiek laiko neturiu, kad galėčiau tokiais kiekiais skaityti  rolleyes.gif

ech man tokias bedas hihihi.gif buvo cia,kai radau panele,kuri turejo laaaabai daug mano neskaitytu knygu.Tai per 3 kartus pasiemiau viska hihihi.gif Bet tada vos ne kas vakara skaiciau.Dabar taupau.Pasilieku tik savaitgaliam,kol vaikis parpia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2009 12 09, 11:16)
radau panele,kuri turejo laaaabai daug mano neskaitytu knygu.

www.sena.lt mačiau keletą knygų iš tavo neskaitytų sąrašo mirksiukas.gif berods netgi parduoda Kaune g.gif
Atsakyti
Turiu atliekamas keitimui ax.gif :

Meiles pinklese
Klysti negalima
Magnato kerstas
Dziudi Devero - Pakvietimas
Vestuves per kaledas
Meile is isssaiciavimo
Abipuse trauka
Ir as tave myliu
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 09, 08:58)

Pasistengsiu  ax.gif  dabar irgi tau skaitau  biggrin.gif
Svajonių romanų apie 20  doh.gif 

oho kiek daug neskaitytų turi blink.gif biggrin.gif aš turbūt esu visas perskaičiusi g.gif gal yra keletas neskaitų.......aišku "Intrigos" serijos neskaitau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2009 12 10, 19:05)
oho kiek daug neskaitytų turi
aišku "Intrigos" serijos neskaitau

Ir visos senesnio leidimo, naujas ant smūgio perskaitau biggrin.gif ax.gif
Aš skaitau, tai ir tos serijos kelios yra rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos Silainiu mamytes ir ju vaikuciai smile.gif
Noriu jus su vaikuciais pakviesti i darzeli "Zvangutis", Sarkuvos 21, Kaunas, kur bus vienos aukletojos knygeles "Pelytes pasakeles" prezentacija, kurios metu bus nemokamas spektakliukas, koncertas ir diskusija su knygeles autore. Ji vyks gruodzio 17 diena (ketvirtadieni) 17 valanda, saleje. Bus prekiaujama ir knygelemis savikaina- be pvm mokescio- 11 litu. Tarp kitko pasakeles geros, lengvai skaitosi ir parasyta jausmu pagrindu. Tai tikrai vaikams naudingiau nei kompiuteris ir televizorius. O ir su darzeliu susipazinsite tuo paciu.... Tikrai, ateikite, jusu labai ten laukia....
Atsakyti
Daina 2009 12 07, 00:02
Aš irgi norėjau tą patį siūlyti  nes grožinės literatūros skelbimuose žinutės paskęsta jūroje besikartojančių skelbimų  O ir galimybė rasti norimą knygą čia didesnė, nes auditorija specializuota.

kadangi karts nuo karto čia paskaitau ir aptikau tokį pasiūlymą, tai ir siūlau keletą turimų knygų

Nora Roberts, Tylos slėnis 10lt
http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=394

Nora Roberts Vidurdienis 15lt.
http://www.patogupir...N=9789955132264

Lucy Monroe Žaidimas jausmais, 3lt
http://www.svajoniuk...ex.php?cid=2129

veiksmas Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 10, 19:08)
Ir visos senesnio leidimo, naujas ant smūgio perskaitau  biggrin.gif  ax.gif
Aš skaitau, tai ir tos serijos kelios yra  rolleyes.gif

Aš prisimenu kai tik atsirado "svajonių romanai" tai galvojau, kas čia per nesąamonė, jau tikrai nepirksiu schmoll.gif lotuliukas.gif o dabar doh.gif biggrin.gif jau laukiu kada pasirodys sausio-vasario mėn serija rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisiduodu naujoj temutej. Kol kas nieko naujo neskaitau. Dar gyvenu S.E. Phillips knyga "Ledi, bukite gerute" biggrin.gif .Tik pasikartosiu, butu gerai, jei butu pirmoji knyga isversta. Man lb idomu kaip jie pasirenka pvz. is sagos versti knygas, nes tos pacios autores knyga "Grazus, turtingas ir nevedes" tai yra kazkur 6 is visos tos sagos apie sportininkus. Cia siaip mano garsus pamastymai biggrin.gif
Lb laukiu, kad iseis sausio menesi N. Roberts knyga " Paginiskas akmuo".
Na siam kartui tiek.
Atsakyti
Man N. Roberts kazkaip praranda 'savo skoni". Nezinai, gal tiesiog pradejau kitu rasytoju skaityt knygas, kurios geriau parasytos, todel Jos rasytosios nublanko, ar tiesiog kalti vertejai. Bet kazkaip krenta man susidomejimas jos knygom..
Atsakyti