Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Noe @ 2009 12 11, 22:44)
Man N. Roberts kazkaip praranda 'savo skoni". Nezinai, gal tiesiog pradejau kitu rasytoju skaityt knygas, kurios geriau parasytos, todel Jos rasytosios nublanko, ar tiesiog kalti vertejai. Bet kazkaip krenta man susidomejimas jos knygom..

Na man irgi yra keletas jos knygu, kurios nepadare didelio ispudzio. Bet visumoj man patinka jos rasymo stilius.

Gal kuri esate skaiciusi "Svetimas veidas", lyg taip vadinasi g.gif , autores nepamenu. Vis galvoju nusipirkti, tai noriu nuomones ar verta?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 12, 13:18)
Gal kuri esate skaiciusi "Svetimas veidas",
autores nepamenu.
noriu nuomones ar verta?
Aš esu skaičiusi, turiu asmeninėje bibliotekoje. Manau po metelių kitų vėl norėsiu perskaityti ax.gif
S. Brown
Verta kiekvieno lito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 12, 13:52)
Aš esu skaičiusi, turiu asmeninėje bibliotekoje. Manau po metelių kitų vėl norėsiu perskaityti  ax.gif
S. Brown
Verta kiekvieno lito  4u.gif

Aciu Daina 4u.gif Vadinasi pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 12, 18:45)
Aciu Daina 4u.gif  Vadinasi pirksiu biggrin.gif

Nusipirkau neseniai, suvartojau per 2 dienas doh.gif thumbup.gif
Verta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos romantikes
visos kiba skito kad taip tuscia po savaitgalio biggrin.gif
As kaip visada dvi knygutes "suvartojau"-Netrukdyti iki Kaledu ir Mano amzinai.Pirmoji vidutine-kazkaip nesuzavejo.Ar vertimas prastokas ar siuzetas skyletas,bet nebuvo kabliuko.O va antras tai visai neblogas man.Taip lengvai skaitesi,kai kurias vietas po kelis kartus net biggrin.gif
Bet jau reiks kuriam laikui deti i sona sitas,nes laukia "rimta" knyga hihihi.gif
Atsakyti
Miršta tema verysad.gif
Visos po pūkinėm antklodėm romanus skaito bigsmile.gif nėra kam čia plepėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 16, 09:51)
Miršta tema  verysad.gif
Visos po pūkinėm antklodėm romanus skaito  bigsmile.gif  nėra kam čia plepėt  unsure.gif

Ir tu keliauk skaityti,as knyguciu laukiu hihihi.gif pasirodo tarpusventy atostogauju,tai reik arsenala skaitiniu papildyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2009 12 16, 13:52)
Ir tu keliauk skaityti,as knyguciu laukiu

Kaip tik tau dabar ir skaitau biggrin.gif 4u.gif Paskui Noe skaitysiu ax.gif Dabar aš skaitau ne ką noriu, o pagal užsakymus lotuliukas.gif doh.gif
Aš rytoj bandysiu susiorganizuoti atostogas tarpušventį rolleyes.gif prašysiesiu, gal išleis valdžia g.gif Mano vaikinai nusprendė atostogauti, tai manau kad aš baisiai tingėsiu viena keltis ir juodu miegančius palikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 16, 09:51)
Miršta tema  verysad.gif
Visos po pūkinėm antklodėm romanus skaito  bigsmile.gif  nėra kam čia plepėt  unsure.gif

nemiršta nemiršta schmoll.gif tik aš tai neturiu vat ką skaityti biggrin.gif biggrin.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O as knygu romantisku nebeturiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2009 12 16, 21:40)
O as knygu romantisku nebeturiu  doh.gif  lotuliukas.gif

ai tai as matyt be eiles uzlindau ir Daiva negali tau skaityti hihihi.gif as dairausi kur ka dar nusipirkus.4dienos iseiginiu be savo vyrijos,tai galesiu uzsiskaityti i ki negalejimo bigsmile.gif tik va reik rasti ko rolleyes.gif
Atsakyti
Pamečiau temą doh.gif Galvoju, negi niekas nerašo, o kai pasižiūrėjau net 3 puslapiai. Šaunuolės thumbup.gif
Po mano perskaitytos Eliotų serijos, kitos knygos nublanksta blush2.gif Perskaičiau Roberts "Žavus nuomininkas" - visai nepatiko, pagrindinė herojė kažkokia prieplauka tongue.gif
Dar skaičiau Palmer "Deimantinė mergelė" - vėėė schmoll.gif O paryškintai parašyta - bestseleris. Nepatiko, nes vyriškis vis rūko kas antrame puslapyje doh.gif (net susimąsčiau, kad daugiau jokiame romane taip akivaizdžiai rūkoma nebuvo.. rolleyes.gif )
Sukramčiau Mallery "Milijonieriaus laimė" - neblogas romanas. Žiūriu Mallery knygos man kažkaip tinka tongue.gif
dar Brooks "Tikslas - vedybos" - visai nieko.

(jei ką domina išvardintos knygos - mielai apsikeisiu blush2.gif )

Šiam savaitgaliui pasidėjau "Saldumynų karalienę". Laukiu sniegų, pūgų - tai niekas netrukdys skaityti lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 18 gruodžio 2009 - 21:57